keygirl Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 pogledaj par postova ranije.Mislim da imas sve. Quote
cruel Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 pogledaj par postova ranije.Mislim da imas sve. fali vlaki Quote
Ywan Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 JEDNO PITANJE: Da li postoji neka pesma koju bi ste voleli da cujete uzivo u izvodjenju MOONDIVE-a, a da je stilski uklopiva? U prevodu: imate li neku muzicku zelju Quote
*One Wish* Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 JEDNO PITANJE: Da li postoji neka pesma koju bi ste voleli da cujete uzivo u izvodjenju MOONDIVE-a, a da je stilski uklopiva? U prevodu: imate li neku muzicku zelju A jel vasha ili tudja???? i Jel se rachuna i moja muzichka zelja???? Quote
Ywan Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Prvenstveno tudje ... ponestaje nam ideja ... ali, i od nasih ... A, za ovo poslednje, probaj, pa sta ti bog da Quote
*One Wish* Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) Pa od vashih cju odmah predloziti Dive with me!!!!!!!!!!!!!! a za tudje moram da razmislim.... mada evo iz prve ruke moze neshto od NW-a...to zato shto ste to vesj radili.... ali mislim da bi bilo josh dosta ideja kad bih malko razmislila.... evo sad cju da se bacim namozganje pa cju da predlozim samo se ti plezi videcjesh ti vecj.... Edited June 19, 2005 by *One Wish* Quote
Evil warning Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Prvenstveno tudje ... ponestaje nam ideja ... ali, i od nasih ... Pa mozete nesto od Kamelota,recimo...Ali ne znam da li basista moze da odsvira... Quote
Ywan Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Pa mozete nesto od Kamelota,recimo...Ali ne znam da li basista moze da odsvira... Dodji na EXIT 10.07. pa se uveri dakle nesto drugo predlozi ... Ko se to nama udostojio doci na temu ... Quote
Evil warning Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Dodji na EXIT 10.07. pa se uveri dakle nesto drugo predlozi ... Ko se to nama udostojio doci na temu ... Znaci,ipak je pretezak Kamelot? Moze nesto od Kebe onda? Za Exit,nisam siguran,ne verujem...cujem da svirate nesto rano ujutru? Quote
Ywan Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Znaci,ipak je pretezak Kamelot? Moze nesto od Kebe onda? Za Exit,nisam siguran,ne verujem...cujem da svirate nesto rano ujutru? O, boze ovim basistima stvarno treba opsirno objasniti 1) Kamelot vec sviramo 2) predlozi nesto drugo ...od Kebe moze "Imao sam..." Quote
Evil warning Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) O, boze ovim basistima stvarno treba opsirno objasniti 1) Kamelot vec sviramo 2) predlozi nesto drugo ...od Kebe moze "Imao sam..." Ma stvarno,ovi basisti su teski debili... Ja da sam glavni u svom bendu ,ja bih basistu odma' izbacio. Moze Fates Warning? (to nije kebina pesma,to je grupa ) Edited June 19, 2005 by Evil warning Quote
Ywan Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ma stvarno,ovi basisti su teski debili... Ja da sam glavni u svom bendu ,ja bih basistu odma' izbacio. Moze Fates Warning? (to nije kebina pesma,to je grupa ) Udri, zakolji, da basista ne postoji! Ja sam prvi za FW ali ne znam za ostale i koliko nam se to isplati FONZA KONZA! Quote
must be between Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ja bik bas volija da neko otsvira nesto od BETO VAZQUEZ-Infinity.To bi se bas uklopilo u vas repertoar.To je tako divan album a niko jos nije ni pomislio da ga svira Quote
PlanetHell Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) paaa super svirate hunting high & low i walking in the air... i ma koliko voleo NW predlazem da bude hunting high & low jer je brza pesma... a i shta ja pricham kada necu ici na exit... edit: takodje dobro przite "Emerald Sword"... secam se proshle godine na rodj 202jke kada ste svirali... eeee tooo su bila vremena... Edited June 19, 2005 by Planet_Hell Quote
*One Wish* Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ali oni zele da urade neshto novo.. u tome je fora.. ne zele neshto shto su vecj svirali 1569 puta.. razumete zelel da osete draz uvezbavanja neke nove pesme Nije losh ovaj predlog za Beto Vasquez ni onaj za Fates Warning uh to bi bilo extra .... Quote
Evil warning Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ja sam prvi za FW ali ne znam za ostale i koliko nam se to isplati FONZA KONZA! Ne znam sta tu ima da vam se isplati? Fates Warning je kultni bend Evo,imaju mnogo lepih pesmica :Outside looking in,Pale fire,Eye to eye,Shelter me,Monument,Through the differnt eyes( ),We only say googbye,APSOG III... Mozete,recimo neku laku pesmicu od Dream theater-a (Another day) A ako hocete nesto brze ja bih preporucio neki Stratovarius (samo da nije Hunting high and low). Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ajde razmisli malo Zasto bi Moondive svirao Fates Warning?!? Sve pohvale za oba benda, ali niti FW ima neke veze sa publikom MD-a, niti stilski ima bilo kakve veze... Jedino ako mnogo vole FW pa zbog sebe Quote
Evil warning Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 e,19. 6. 2005, 14:07]Ajde razmisli malo Zasto bi Moondive svirao Fates Warning?!? Sve pohvale za oba benda, ali niti FW ima neke veze sa publikom MD-a, niti stilski ima bilo kakve veze... Jedino ako mnogo vole FW pa zbog sebe Pa recimo da prosire malo vidike ,odnosno repertoar...nece valjda ceo zivot da ih ljudi vezuju za nightwish...A i privukli bi jos publike... U redu ako oni hoce da sviraju muziku koja je ista kao ona sto oni sviraju...ja sam mislio posto Ywan voli Fates Warning mozda mogu da ubace neku pesmicu. U svakom slucaju ako se Acid Rin ikad okupi ponovo ja obecavam nesto od Fates Warninga. Eto,mozete onda stratovarius...to se uklapa Quote
PlanetHell Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 moze i neshto od sonate shto nisu svirali ... ili tako neshto ... Quote
Ywan Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Pa recimo da prosire malo vidike ,odnosno repertoar...nece valjda ceo zivot da ih ljudi vezuju za nightwish... Mudrost navire iz tvojih usta, plemenito momche ... to je jedan od glavnih razloga ... Mogu da vam se pojavim kao specijalni gost na svirci kad ih budete odradjivali ... sa 2 basa istovremeno Quote
Recommended Posts