Jump to content

Recommended Posts

Posted
najvise bi vam lezao Nightwish ili bilo sta sa zenskim vokalima.

Potpuno se slazem sa tobom.. ali veruj mi super cje zvuchati i obrada nekog benda sa mushkim vokalo.. Kamelot vecj zvuchi odlichno, a ima dva zenska vokala icon_da.gif

Posted
Potpuno se slazem sa tobom.. ali veruj mi super cje zvuchati i obrada nekog benda sa mushkim vokalo.. Kamelot vecj zvuchi odlichno, a ima dva zenska vokala icon_da.gif

I Kamelot je sasvim ok.poz pivopije.gif

Posted

f. warning... ja sam za  icon_mrgreen.gif

moralo bi da bude eye to eye ili monument...i

Znaci dogovoreno! biggreens.gif

Samo lupi shakom o astal i prihvatice i ostali icon_smile.gifviolent.gif

Posted

stavi rukavice icon_smile.gificon_smile.gif neke duple... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif i obuj vunene charape... ili ti grejache.. to je sad in... iako meni deluje k`o da su im mrtve zivotinje na nogama... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

nego shta svirati pitanje je sad... od Iced Earth - Melancholy icon_mrgreen.gif -> samo uradite neshto u vashem fazonu... icon_biggrin.gif

Guest Zli 0bucjar
Posted
Pa od vashih cju odmah predloziti Dive with me!!!!!!!!!!!!!! icon_da.gif

wub.gif

Posted

E, a sad neshto uopshteno, nevezano za EXIT:

Zashto ne svirate neku obradu (poshto vidim da ste orni da ih svirate biggrin.gif ) od After Forevera? Imaju zenski vokali, i to mnogo teze deonice od recimo Nightwisha, a opet nisu u Srbiji preterano poznat bend. To bi bash super zvuchalo s vashim cyber klavijaturama i gitarom! laugh.gif

Posted
E, a sad neshto uopshteno, nevezano za EXIT:

Zashto ne svirate neku obradu (poshto vidim da ste orni da ih svirate biggrin.gif ) od After Forevera? Imaju zenski vokali, i to mnogo teze deonice od recimo Nightwisha, a opet nisu u Srbiji preterano poznat bend. To bi bash super zvuchalo s vashim cyber klavijaturama i gitarom! laugh.gif

E ovo bi stvarno mogli da sviramo icon_rockdevil.gif

Posted

on je uvek tu... u srcu i dushi icon_wink.gif
icon_cry.gificon_redface.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gif

ima taj poneshto i u prstima...
...oko 50 grama mesa s' kostima po komadu... icon_biggrin.gif

kad lupim sakom o astal i kazem.... 'ajoj'...
icon_smile.gif

E povisochilo ti se C dabogda! icon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gif

Posted

Samo da i Smiljka ne stavi onaj odvratan pirsing na nosu, da se ne unakazi k'o Floorka!

icon_smile.gif ... paaa, ne znam kako da ti kazem, ali ... joj ne mogu icon_cry.gif ...

Smiljka? icon_smile.gif

Posted
icon_smile.gif ... paaa, ne znam kako da ti kazem, ali ... joj ne mogu icon_cry.gif ...

Smiljka? icon_smile.gif

samo nek' je veselo... laugh.giflaugh.gif

baki, sine, ima Smiljka pirsing k'o i ona iz After Forever.. a i ramena, jebes ga... laugh.gif

Posted

icon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gif

Morali bismo da organizujemo fajt izmedju Floorke i Smiljke....a kako ja to nisam primetio taj pirsing? Barem ga nije bilo na promo fotkama iz albuma....ili jeste? icon_mad.gificon_uhoh.gificon_cry.gif