keygirl Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 najvise bi vam lezao Nightwish ili bilo sta sa zenskim vokalima. Quote
*One Wish* Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 najvise bi vam lezao Nightwish ili bilo sta sa zenskim vokalima. Potpuno se slazem sa tobom.. ali veruj mi super cje zvuchati i obrada nekog benda sa mushkim vokalo.. Kamelot vecj zvuchi odlichno, a ima dva zenska vokala Quote
keygirl Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Potpuno se slazem sa tobom.. ali veruj mi super cje zvuchati i obrada nekog benda sa mushkim vokalo.. Kamelot vecj zvuchi odlichno, a ima dva zenska vokala I Kamelot je sasvim ok.poz Quote
Angele Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 f. warning... ja sam za moralo bi da bude eye to eye ili monument...i Quote
Ywan Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 f. warning... ja sam za moralo bi da bude eye to eye ili monument...i Znaci dogovoreno! Samo lupi shakom o astal i prihvatice i ostali Quote
Angele Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 kad lupim sakom o astal i kazem.... 'ajoj'... Quote
PlanetHell Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 stavi rukavice neke duple... i obuj vunene charape... ili ti grejache.. to je sad in... iako meni deluje k`o da su im mrtve zivotinje na nogama... nego shta svirati pitanje je sad... od Iced Earth - Melancholy -> samo uradite neshto u vashem fazonu... Quote
keygirl Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 kad lupim sakom o astal i kazem.... 'ajoj'... bolje da sve bude Quote
*One Wish* Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Vidim da cje na kraju morati da urade josh manimum 2 obrade... necje se bash tako lako odluchiti za jednu ja se i dalje slazem sa predlogom za FW Quote
*One Wish* Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 I Kamelot je sasvim ok.poz shteta shto necjesh biti na Exit-u da cujesh... pOz. Quote
Guest Zli 0bucjar Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Pa od vashih cju odmah predloziti Dive with me!!!!!!!!!!!!!! Quote
IVANNAH Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Eeeeeeeee..... deco, deco.... Pozdrav za Ywana-legendu I za ostale clanove big kiss (da se ne naljute) Quote
Baki Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 E, a sad neshto uopshteno, nevezano za EXIT: Zashto ne svirate neku obradu (poshto vidim da ste orni da ih svirate ) od After Forevera? Imaju zenski vokali, i to mnogo teze deonice od recimo Nightwisha, a opet nisu u Srbiji preterano poznat bend. To bi bash super zvuchalo s vashim cyber klavijaturama i gitarom! Quote
xromance Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 E, a sad neshto uopshteno, nevezano za EXIT: Zashto ne svirate neku obradu (poshto vidim da ste orni da ih svirate ) od After Forevera? Imaju zenski vokali, i to mnogo teze deonice od recimo Nightwisha, a opet nisu u Srbiji preterano poznat bend. To bi bash super zvuchalo s vashim cyber klavijaturama i gitarom! E ovo bi stvarno mogli da sviramo Quote
Vlakey_Board Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 on je uvek tu... u srcu i dushi ima taj poneshto i u prstima... ...oko 50 grama mesa s' kostima po komadu... kad lupim sakom o astal i kazem.... 'ajoj'... E povisochilo ti se C dabogda! Quote
Baki Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 E ovo bi stvarno mogli da sviramo Samo da i Smiljka ne stavi onaj odvratan pirsing na nosu, da se ne unakazi k'o Floorka! Quote
Ywan Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Samo da i Smiljka ne stavi onaj odvratan pirsing na nosu, da se ne unakazi k'o Floorka! ... paaa, ne znam kako da ti kazem, ali ... joj ne mogu ... Smiljka? Quote
Baki Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Nemoj mi reci da ga vec ima (mislim, pirsing ) ???!!!! Quote
Ywan Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Nemoj mi reci da ga vec ima (mislim, pirsing ) ???!!!! Nista ti ja necu reci Quote
Angele Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 ... paaa, ne znam kako da ti kazem, ali ... joj ne mogu ... Smiljka? samo nek' je veselo... baki, sine, ima Smiljka pirsing k'o i ona iz After Forever.. a i ramena, jebes ga... Quote
Baki Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Morali bismo da organizujemo fajt izmedju Floorke i Smiljke....a kako ja to nisam primetio taj pirsing? Barem ga nije bilo na promo fotkama iz albuma....ili jeste? Quote
Angele Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 jeste, al nije napadan, pa ti promaklo... Quote
Recommended Posts