Ywan Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Sta se desava sa vama dvojicom Brega bi vam rekao "Ima neka tajna veza" ko se bije taj se voli! Quote
IVANNAH Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Ej, da, cujem da imate novog basistu I da je lepsi nego onaj stari, debeli Kao, prejeo se pa nije mogao da svira one tapinge vishe Tesko da imaju novog basistu Onaj stari, debeli je nezamenjiv Quote
Angele Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 zanima i mene ko ce da svira u Valjevu... mislim da ce Amon Din sigurno svirati, ali ne znam ko jos... A ne znam ni gde ce biti svirka. Mrzi me da kopam po temama............... Quote
... Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Jedno malo obavestenje Moondive ce svirati 03.07.2005 u Valjevu. Лепо. Долазим 99,99%. Quote
Ywan Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Лепо. Долазим 99,99%. Oooo ... de si bre ti? ... Long time no see ... Quote
xromance Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Svirka ce biti kao i prosli put u diskoteci "Bioskop", samo ovog puta nas nece prekinuti na pola Od bendova ce jos biti: Underdeath, Foolstop, Irish stew, Theativ, Amon din, Neuro rock stars, Drudo gihri, Laura i Tribute to Metalica Vidimo se!!! Quote
xromance Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Svirka ce biti kao i prosli put u diskoteci "Bioskop", samo ovog puta nas nece prekinuti na pola Od bendova ce jos biti: Underdeath, Foolstop, Irish stew, Theativ, Amon din, Neuro rock stars, Drudo gihri, Laura i Tribute to Metalica Vidimo se!!! Jedna ispravka-Fullstop. Quote
IVANNAH Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Ipak vi ne zatvarate Exit, posle vas svira Magma i Toxic death Ma bice cool Quote
... Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Oooo ... de si bre ti? ... Long time no see ... Ту сам... Quote
Гера Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Svirka ce biti kao i prosli put u diskoteci "Bioskop", samo ovog puta nas nece prekinuti na pola Od bendova ce jos biti: Underdeath, Foolstop, Irish stew, Theativ, Amon din, Neuro rock stars, Drudo gihri, Laura i Tribute to Metalica Vidimo se!!! UNDERDEATH je TRIBUTE TO METALLICA! Quote
xromance Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 UNDERDEATH je TRIBUTE TO METALLICA! Sve je pisano na brzinu pa je doslo do malih gresaka POZDRAV Quote
cruel Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 U Valjevo valja doci zbog Amon dina.Ma i zbog vas Quote
Angele Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 U Valjevo valja doci zato sto svira mnogo bendova, prostor nije los, karta je stvarno jeftina, bice dobra atmosfera (makar je bila prosli put)... Cruel... Nek' si ziv i zdrav Quote
Гера Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 koliko je bilo ljudi prosli put... zadnjih par svirki po srbiji su bile raspad, pa se nadam da ce ovde biti publike, i da ce atmosfera biti dobra, jer je gotova skola, i prijemni i cuda... jos samo poneki ispit na faxu, ali to moze da se prevazidje... Pozdrav! Quote
Angele Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Bila je guzva i odlicna atmosfera... sto za Valjevo i nije tako tipicno. Nikad ne moze ni da se pretpostavi kako ce Valjevci reagovati. Zivo me interesuje kako ce sad biti. Znam makar 50 ljudi koji ce doci, za ostale ne garantujem Quote
Angele Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Listam yellowcab... Pise da sviramo dva dana na Exitu... 9. i 10. jula... Devetog kao Moondive, desetog kao Moon Dive... 11. kao Moondrajv, 12. kao Munblajv...pretpostavljam Quote
Baki Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Listam yellowcab... Pise da sviramo dva dana na Exitu... 9. i 10. jula... Devetog kao Moondive, desetog kao Moon Dive... 11. kao Moondrajv, 12. kao Munblajv...pretpostavljam A kad svira Doom Die? Quote
*One Wish* Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 (edited) to ime cje biti sutra u Valjevu Edited July 2, 2005 by *One Wish* Quote
Cyber Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Na proslom hitu u Valjevu je bilo nas 8 iz Zvornika,trebali bismo i ovaj put doci,ali cisto sumnjam,jer svi sakupljaju pare za exit Quote
Гера Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 steta sto i sad nije bilo onoliko ljudi kao i prosli put... ovoga puta su izdali! ali dobro... pozdrav za ceo bend, a posebno za moju bokicu! Gera, UNDERDEATH, bass... Quote
Гера Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 (edited) ...12. kao Munblajv... munblajv... ovoga se ni ja nisam setio, a veruj mi, volim da prozivam sve i svasta... pitaj bojanu! Edited July 4, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Ywan Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Бедак, опет нисам отишао. Но, биће прилике. Uuuu, nemas pojma sta si propustio ... ozvucenje je bilo do jaja ... klub prepun, masa je ludela primecujes nesto cudno u ovim iskazima? hm ... zezam se ... meni je u toku svirke bila do jaja ... kad je vec ozvucenje krs bar sam se primao ko nezdrav Quote
*One Wish* Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 E Ywane svaka cast za scenski nastup znaci poslushao si me... nisam stigla to sinoc da ti kazem bash si me pozitivno iznenadio.... kretao si se po sceni iako je bila onako VELIKA nije bilo loshe.... mada ja nishta nisam cula tamo u onom uglu... ali je po komentarima drugih bilo ok... josh 6 dana do Exit-a... Quote
Ywan Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 E Ywane svaka cast za scenski nastup znaci poslushao si me... nisam stigla to sinoc da ti kazem bash si me pozitivno iznenadio.... kretao si se po sceni iako je bila onako VELIKA nije bilo loshe.... mada ja nishta nisam cula tamo u onom uglu... ali je po komentarima drugih bilo ok... josh 6 dana do Exit-a... eh, sad ... nije mi to bas prvi put da se gubim na bini ... nekako mi bas leglo nemam pojma nismo svirali sto godina ... Inace imam snimak svirke ... isle su samo prve dve pesme ... i .. fino je ono Kad se vec hvalimo vokali su bas dobro zvucali ... kad je moja sestra to rekla (in_flames ) onda stvarno izgleda da je tako Quote
Recommended Posts