Jump to content

Recommended Posts

Posted
E Ywane svaka cast za scenski nastup icon_da.gif znaci poslushao si me... nisam stigla to sinoc da ti kazem bash si me pozitivno iznenadio.... kretao si se po sceni iako je bila onako VELIKA icon_smile.gif

Hadza imao scenski nastup???!!! icon_confused.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_cool.gif

Covek poznat u metal krugovima po "noga-napred-noga-nazad" scenskom nastupu se gubio na bini icon_smile.gificon_smile.gif

evotigana.gif

Poz za Hadzu i za ceo bend! pivopije.gif

Posted

Hadza imao scenski nastup???!!! icon_confused.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_cool.gif

Covek poznat u metal krugovima po "noga-napred-noga-nazad" scenskom nastupu se gubio na bini icon_smile.gif  icon_smile.gif

evotigana.gif

Poz za Hadzu i za ceo bend! pivopije.gif

sa kratkokosim metalcima ne razgovaram evotigana.gifviolent.gif

kad cemo da radimo onaj fates warning icon_smile.gif

Pozdrav za Acid Rain-a i Acid Rain icon_mrgreen.gifpivopije.gif

Posted

S obzirom na uslove pod kojima je svirka odrzana bilo je cool icon_rockdevil.gif Kamelot je najbolje zvucao icon_da.gif E.... A ni klopa nije bila losa pivopije.gif

Posted

Ivane, preduzela bih ja nesto da ne moram sve vreme da te cuvam.  icon_razz.gif  icon_razz.gif  icon_razz.gif

... od koga/cega?!? icon_confused.gifhuh.gifunsure.gif

jadan ja nezasticen ... plasim se kad sam sAm ovako ... sve me neka jeza podilazi icon_uhoh.gif nije ti dzaba taj nick ph34r.gif

Posted
... od koga/cega?!? icon_confused.gifhuh.gifunsure.gif

jadan ja nezasticen ... plasim se kad sam sAm ovako ... sve me neka jeza podilazi icon_uhoh.gif nije ti dzaba taj nick ph34r.gif

biggreens.gif

Posted

Pozdrav drugari! icon_redface.gif

Od mene izgleda ochigledno nishta, nazhalost ni za spot... no.gif chisto ako to niste skapirali do sad nekim sluchajem, da potvrdim i zvanichno, jer sam imao neki trachak nade do sada, ali nema shanse da dodjem... icon_cry.gif

Baj d vej, nisam imao duzhe vreme internet (kupio router, a nije zhvaka za seljaka), pa sam ispao iz koloseka... da li to Moondive ima neke nove chlanove?

i tako... zhelim vam puno nashtimovanosti, ritmike i pokretljivosti na Exit-u... icon_biggrin.gif

P.S. Marko, jesi me zvao ti mozhda telefonom pre nekih nedelju dana, ili sam neshto pomeshao?

Posted
Pozdrav drugari! icon_redface.gif

Od mene izgleda ochigledno nishta, nazhalost ni za spot... no.gif chisto ako to niste skapirali do sad nekim sluchajem, da potvrdim i zvanichno, jer sam imao neki trachak nade do sada, ali nema shanse da dodjem... icon_cry.gif

Baj d vej, nisam imao duzhe vreme internet (kupio router, a nije zhvaka za seljaka), pa sam ispao iz koloseka... da li to Moondive ima neke nove chlanove?

i tako... zhelim vam puno nashtimovanosti, ritmike i pokretljivosti na Exit-u... icon_biggrin.gif

P.S. Marko, jesi me zvao ti mozhda telefonom pre nekih nedelju dana, ili sam neshto pomeshao?

icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_rockdevil.gif