Acid Rain Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 E Ywane svaka cast za scenski nastup znaci poslushao si me... nisam stigla to sinoc da ti kazem bash si me pozitivno iznenadio.... kretao si se po sceni iako je bila onako VELIKA Hadza imao scenski nastup???!!! Covek poznat u metal krugovima po "noga-napred-noga-nazad" scenskom nastupu se gubio na bini Poz za Hadzu i za ceo bend! Quote
Ywan Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Hadza imao scenski nastup???!!! Covek poznat u metal krugovima po "noga-napred-noga-nazad" scenskom nastupu se gubio na bini Poz za Hadzu i za ceo bend! sa kratkokosim metalcima ne razgovaram kad cemo da radimo onaj fates warning Pozdrav za Acid Rain-a i Acid Rain Quote
IVANNAH Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 S obzirom na uslove pod kojima je svirka odrzana bilo je cool Kamelot je najbolje zvucao E.... A ni klopa nije bila losa Quote
Ywan Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Ali, Smiljka, stvarno treba nesto da preduzmes u vezi sa susilicom za ruke Quote
Angele Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Ivane, preduzela bih ja nesto da ne moram sve vreme da te cuvam. Quote
IVANNAH Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 ma ne, bre, razz, nego... Eeeee.... Smiljka..... Sram te bilo Quote
Ywan Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ivane, preduzela bih ja nesto da ne moram sve vreme da te cuvam. ... od koga/cega?!? jadan ja nezasticen ... plasim se kad sam sAm ovako ... sve me neka jeza podilazi nije ti dzaba taj nick Quote
IVANNAH Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 ... od koga/cega?!? jadan ja nezasticen ... plasim se kad sam sAm ovako ... sve me neka jeza podilazi nije ti dzaba taj nick Quote
Ywan Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 jeste li se spremili za Exit WE'RE BORN READY! Quote
*One Wish* Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 WE'RE BORN READY! Samo na josh taj tenk fali da stignemo do Exit-a i bicje sve u naaaaaaaaaaaajboljem redu Quote
keygirl Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Samo na josh taj tenk fali da stignemo do Exit-a i bicje sve u naaaaaaaaaaaajboljem redu peske je zakon samo krenite dva dana ranije Quote
Vlakey_Board Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Pozdrav drugari! Od mene izgleda ochigledno nishta, nazhalost ni za spot... chisto ako to niste skapirali do sad nekim sluchajem, da potvrdim i zvanichno, jer sam imao neki trachak nade do sada, ali nema shanse da dodjem... Baj d vej, nisam imao duzhe vreme internet (kupio router, a nije zhvaka za seljaka), pa sam ispao iz koloseka... da li to Moondive ima neke nove chlanove? i tako... zhelim vam puno nashtimovanosti, ritmike i pokretljivosti na Exit-u... P.S. Marko, jesi me zvao ti mozhda telefonom pre nekih nedelju dana, ili sam neshto pomeshao? Quote
xromance Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Pozdrav drugari! Od mene izgleda ochigledno nishta, nazhalost ni za spot... chisto ako to niste skapirali do sad nekim sluchajem, da potvrdim i zvanichno, jer sam imao neki trachak nade do sada, ali nema shanse da dodjem... Baj d vej, nisam imao duzhe vreme internet (kupio router, a nije zhvaka za seljaka), pa sam ispao iz koloseka... da li to Moondive ima neke nove chlanove? i tako... zhelim vam puno nashtimovanosti, ritmike i pokretljivosti na Exit-u... P.S. Marko, jesi me zvao ti mozhda telefonom pre nekih nedelju dana, ili sam neshto pomeshao? Quote
*One Wish* Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Da... samo sa Banetom umesto sa Vlakey-em ... Quote
PlanetHell Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 a za koju pesmu... bilo bi super kada biste snimili za krevet u meni to mi je nekako najzivlja pesma na albumu... Quote
xromance Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 a za koju pesmu... bilo bi super kada biste snimili za krevet u meni to mi je nekako najzivlja pesma na albumu... I bice za krevet u tebi pozdrav Quote
Recommended Posts