:={MaYa}=: Posted April 19, 2003 Report Posted April 19, 2003 i kad cemo moci da vas cujemo iduci put? Quote
Angele Posted April 19, 2003 Report Posted April 19, 2003 pred Uskrs, subota 26. april, Dom omladine Quote
moonwitch Posted April 19, 2003 Report Posted April 19, 2003 Ok,ok!!!Salila sam se...Samo smireno... Pozdrav! Quote
Nesha Posted April 20, 2003 Author Report Posted April 20, 2003 Jedva cekam da vidim Moondive uzivo.Do sada sam cuo samo one dve pesme koje su prezentovane na 202ci i veoma sam zadovoljan kako za sada stoje stvari.Nadam se da ce album uskoro biti gotov i izdat. Ako Moondive svira uzivo kao na onim snimcima,onda je to vise nego za pohvalu. MOONDIVE SU FACE! Quote
Pagan Saviour Posted April 20, 2003 Report Posted April 20, 2003 Koje jos autorske pesme izvodite na svirkama osim End the Night Quote
... Posted April 20, 2003 Report Posted April 20, 2003 Свирате ли само ви 26. или има још неког? Quote
Angele Posted April 20, 2003 Report Posted April 20, 2003 Koje jos autorske pesme izvodite na svirkama osimEnd the Night Za sada necemo da sviramo nista vise osim End, zato sto je materijal pri kraju i njegova prava prezentacija tek predstoji... E, da, ako se pojavimo u medjuvremenu na Demo festu u Obrenovcu, onda cemo MORATI nesto jos nase da sviramo, ali videcemo... Quote
Angele Posted April 20, 2003 Report Posted April 20, 2003 Свирате ли само ви 26. или има још неког? Ma bice jos sest bendova! Sviramo cetvrti, to je za sada kao sigurno... Quote
Pagan Saviour Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 Cuo sam sinoc na 202-ci onu pesmu bad in me mislim da se tako zove bolja je od let one go jedno 5 puta Quote
Vlakey_Board Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 Ej bre jel' imate vi neku losu pesmu? wait and see... ako ne uspete da izdvojite ni jednu, napravitjemo jednu loshu, onako, za fanove shalu na stranu, jel vam se svidja "The Bad In Me" (onu shto je pushtena u chetvrtak uveche, tj juche, na 202-ci)? Ona je takodje demo u sushtini, jer tek treba da radim na klavijaturama kako treba u toj pesmi... Quote
... Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 Одлична је. Свиђа ми се што је другачија од претходних. Quote
Toksa Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 Ej bre jel' imate vi neku losu pesmu? wait and see... ako ne uspete da izdvojite ni jednu, napravitjemo jednu loshu, onako, za fanove alu na stranu, jel vam se svidja "The Bad In Me" (onu shto je pushtena u chetvrtak uveche, tj juche, na 202-ci)?Ona je takodje demo u sushtini, jer tek treba da radim na klavijaturama kako treba u toj pesmi... Stvarno je odlicna! a: Quote
Angele Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 Ona je takodje demo u sushtini' date=' jer tek treba da radim na klavijaturama kako treba u toj pesmi...[/quote'] Zato sto ja nisam uradila "kako treba"! Quote
Vlakey_Board Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 Ona je takodje demo u sushtini, jer tek treba da radim na klavijaturama kako treba u toj pesmi... Zato sto ja nisam uradila "kako treba"! nisam tako mislio, koleginice! s' obzirom da nisi klavijaturistkinja, razbila si ga mislio sam da uradim kako treba, jer ovo shto sam doradio za 20 minuta juche popodne, bash i nije moja vizija kakotrebanja Quote
Vlakey_Board Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 Stvarno je odlicna! a: hvala Одлична је. Свиђа ми се што је другачија од претходних. Pesma je malo brza od ostalih a: *cough*dostavishestimbaladama*cough* , a? Quote
Angele Posted April 26, 2003 Report Posted April 26, 2003 E pa vidimo se veceras u Domu omladine Quote
Branislav Stankovic Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 Svaka cast na koncertu u DO. Nadam se da cemo uskoro zasvirati zajedno!!! Quote
Pagan Saviour Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 Jebiga ozvucenje je bilo lose Angele nisi se najbolje cula. Pc.Pozdrav za Angale najlepsu metalku Quote
Vlakey_Board Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 "]Svaka cast na koncertu u DO. Nadam se da cemo uskoro zasvirati zajedno!!! shto da ne iz kog si benda? Jebiga ozvucenje je bilo lose Angele nisi se najbolje cula. Pc.Pozdrav za Angale najlepsu metalku jaooooj :oops: :oops: Quote
Angele Posted April 28, 2003 Report Posted April 28, 2003 Na forumu "koncerti i okupljanja" se ne moze vise postovati na temi o svirci u DO, tako da ja moram ovde... Maya pita koje tehnike pevanja koristim...hm...ne razumem pitanje bas najbolje, ali pretpostavljam da koristim one tehnike koje bi trebalo da koristim, ako je to neki odgovor Quote
Recommended Posts