keygirl Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Za ime sveta, sta vam rade tamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Za ime sveta, sta vam rade tamo... NE PITAJ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Hahahhav Onda čim izađeš iz Aušvica dođi da te oporavimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~}AnGeL~of~Love{~ Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 hehe joj pomislice neko da si se otanjio bez beogradske hrane. ima ovde i bureka i preljaskvaica i cevapa i svega ostalog i to prave nashi za svu pohvalu samo je u pitanju mesto ja bih doshla radi snimaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 NE PITAJ. Ajde bre dolazi,nismo se videli 1000 god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Vlackey, koja si ti legenda!!! E slusaj, ove svirke postaju dosadne, samo cekam ko ce kada da pogresi Aj ti fino dodji da napravite neki jam razbijacki, a taman da i mene malo poducis Kad god slusam kako sviras dodje mi da placem od muke Vlaaadooo VRAAAAATIIIIII SEEEEEE!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cruel Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Vlackey, koja si ti legenda!!! E slusaj, ove svirke postaju dosadne, samo cekam ko ce kada da pogresi Aj ti fino dodji da napravite neki jam razbijacki, a taman da i mene malo poducis Kad god slusam kako sviras dodje mi da placem od muke Vlaaadooo VRAAAAATIIIIII SEEEEEE!!!!!!!!! Covek postao gastabajt. zaradjuje lovu tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ej ljudi,jer vam izasao spot,ako nije kada ce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ej ljudi,jer vam izasao spot,ako nije kada ce? Nije,tek treba da pocnemo sa snimanjem.poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ka' će neka svirka? I vadite Vlakeyja iz te pičke materine gde god da je, vidite da je poludeo čovek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Nije,tek treba da pocnemo sa snimanjem.poz A za koju pesmu cete praviti spot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 za pesmu The bad in me u prevodu krevet u meni a snimak sa exita,,, anyone??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 joj,ti si master sto se tice tih prevoda i slicnih stvarcica,ko i ono za Dickinsona,e na to sam umro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keygirl Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 joj,ti si master sto se tice tih prevoda i slicnih stvarcica,ko i ono za Dickinsona,e na to sam umro pa zar to nije zezancija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Covek postao gastabajt. zaradjuje lovu tamo Mislish gastabit? pa nema nas valjda osmorica?! Kazhe se "Gastarbajter", a i vidim, pun sam love... otje neko malo? Uzdravlje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Vlakey ne daj se!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Kolega,da cu ti ja dve kile za tog korga ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Kolega,da cu ti ja dve kile za tog korga ! Neeeeeeeeeeeeeeeeee Vlakey, jel' da da ces meni dati Korga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ali, ja cu mu dati i jogurt - domaci,i to u tetra pak ambalazi,aha....I dobijes i pirosku sa mesom. Eto gde to ima,ja ti dam Dve kile bureka,Jogurt i pirosku sa mesom za jednog Korga,pihh.... P.S.Ako ti budem dao i pljeskavicu,moraces da popravis bend ili da mi das midi kabel za mog korga . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelobina Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Da li su ocajni?! Jako su ocajni,bas su tuzni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordring Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Vlakey, ja ti dam gibanicu! Ha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) G... GIBANICA?! Uz to mozhe i dusha, koleza. Ilija, iako ti je ponuda na nivou, Ivana tje da dobije korga... ali to samo zato shto njen dragi Marko svira hiljade arpedja u sekundi, pa mi je zbog toga najbolji drug... Pozdrav, drushtvo! P.S. Shalu na stranu, korgulju ne bih ionako dao ni za shta na svetu, proshao je sa mnom sito i resheto, a i roditelji su mu alkoholichari. Bilo bi gre'ota! Edited July 23, 2005 by Vlakey_Board Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Treba biti veran klavijaturi,pa cak kad je i invalid (mislim na Pitch bend) Inace samo sam vas jednom video live,ali nisi ti svirao nego sale.Sale je bas lik.Ko neki finac,he he.O tebi necu nista da govorim posto neznas da sviras,zato nisi smeo da dodjes Salim se,naravno. Pozdrav iz Novog Sada kolega.i nadam se da cete opet svirati u NS-u (nisam bio na exitu)....mozda na gradilistu,to bi bilo super,barem je bilo na demetheru. Uzdravlje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Ilija, iako ti je ponuda na nivou, Ivana tje da dobije korga... ali to samo zato shto njen dragi Marko svira hiljade arpedja u sekundi, pa mi je zbog toga najbolji drug... Pozdrav, drushtvo! Hee, heeeeeee Hvala Vlekey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 (edited) @Vlakey Jebem ti majku u pićku! JEBEM TI MAJKU U PIĆKU!! AHAHAHAHAHAHAH! HAVARIA RULEZ!!!! Kako ste ga usemplovali svetski. Još ste i provalili tonove jebeno!!! DING DING ČOKANEL,ZOKI!!!! AHAHAAHAHAH!!! JEBEM TI MAJKINU POŠTU U PIČKU!!! DESETORO DECE IMAM! DESET! DA IH SVE SAHRANIŠ AKO NE BUDEM DOŠ'O!!!!!! Edited July 24, 2005 by sharkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts