- Trinitus - Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 WTF ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keygirl Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 @Vlakey Jebem ti majku u pićku! JEBEM TI MAJKU U PIĆKU!! AHAHAHAHAHAHAH! HAVARIA RULEZ!!!! Kako ste ga usemplovali svetski. Još ste i provalili tonove jebeno!!! DING DING ČOKANEL,ZOKI!!!! AHAHAAHAHAH!!! JEBEM TI MAJKINU POŠTU U PIČKU!!! DESETORO DECE IMAM! DESET! DA IH SVE SAHRANIŠ AKO NE BUDEM DOŠ'O!!!!!! Havaria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
audion Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 PUSTITE PROROCK MALKO...DODJITE NA AUDION ACUSTIC SHOW!!!! ONE KLAVIJATURA I VOKAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keygirl Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 PUSTITE PROROCK MALKO...DODJITE NA AUDION ACUSTIC SHOW!!!! ONE KLAVIJATURA I VOKAL Prorok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Pomisli chovek da je na Prorock temi... shta da se radi... @Vlakey Jebem ti majku u pićku! JEBEM TI MAJKU U PIĆKU!! AHAHAHAHAHAHAH! HAVARIA RULEZ!!!! Kako ste ga usemplovali svetski. Još ste i provalili tonove jebeno!!! DING DING ČOKANEL,ZOKI!!!! AHAHAAHAHAH!!! JEBEM TI MAJKINU POŠTU U PIČKU!!! DESETORO DECE IMAM! DESET! DA IH SVE SAHRANIŠ AKO NE BUDEM DOŠ'O!!!!!! KVLT, zar ne? Drago mi je da sam upoznao josh jednog poznavaoca Zokijeve telefonske opere. Havaria Moj stari bend, izmedju ostalog imamo jednu stvar (chuj stvar, vetjim delom takmichenje u brzoj hromatici izmedju mene i basiste) koja je puna semplova sa stare kultne kasete gde su neki likovi iz Zajechara zvali nekog ciganina i zajebavali ga telefonom... to je ovo shto je sharkey citirao. (ako je neko dovoljno bolestan da ga interesuje, ima link u mom poptisu) Treba biti veran klavijaturi,pa cak kad je i invalid (mislim na Pitch bend) Faithful to the broken bender... eto mi naziva za solo cd... Evo, koga pali, nek pogleda golishavu slichicu mog bendera... ...a evo i te pederske opruge koju menjam u proseku svaki drugi-tretji mesec. ...O tebi necu nista da govorim posto neznas da sviras,zato nisi smeo da dodjes "A shta ako shvate da je sve sa matrice?" Solazhe me vade, ali prosvetljeni znaju da bih sve dao za Smiljkinu levu ruku... [Ok, ne bash sve, a i nisam mislio bukvalno, spusti sikiru Simche.] ... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Pomisli chovek da je na Prorock temi... shta da se radi... KVLT, zar ne? Drago mi je da sam upoznao josh jednog poznavaoca Zokijeve telefonske opere. Moj stari bend, izmedju ostalog imamo jednu stvar (chuj stvar, vetjim delom takmichenje u brzoj hromatici izmedju mene i basiste) koja je puna semplova sa stare kultne kasete gde su neki likovi iz Zajechara zvali nekog ciganina i zajebavali ga telefonom... to je ovo shto je sharkey citirao. (ako je neko dovoljno bolestan da ga interesuje, ima link u mom poptisu) Faithful to the broken bender... eto mi naziva za solo cd... Evo, koga pali, nek pogleda golishavu slichicu mog bendera... ...a evo i te pederske opruge koju menjam u proseku svaki drugi-tretji mesec. "A shta ako shvate da je sve sa matrice?" Solazhe me vade, ali prosvetljeni znaju da bih sve dao za Smiljkinu levu ruku... [Ok, ne bash sve, a i nisam mislio bukvalno, spusti sikiru Simche.] ... Poz! Najveci car!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Jel to onaj tvoj n5.malo mi lici na x5d? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Jel to onaj tvoj n5.malo mi lici na x5d? Jeste to je n5, a ja bih x5d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 JA BIH BILO KAKAV E LJUDI A SHTO NIJE BILO VISHE GITARSKIH SOLAZA NA ALBUMU... KOLIKO SAM ZAPAZIO IMA ONA AKUSTICHNA U `END OF NIGHT` I ONA U `LET ONE GO`... E SAD.. MOZDA MI JE NEKA PROMAKLA...??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 E SAD.. MOZDA MI JE NEKA PROMAKLA...??? pa jeste par komada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 naravno, mislim na gitarske solaze... ne na klavijaturske... ako je tako reci der` da obratim paznju :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 naravno, mislim na gitarske solaze... ne na klavijaturske... ako je tako reci der` da obratim paznju :oops: Obojica uvek soliraju, sve su unisona sola! Zato su Vlakey i Marko posebni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Jeste to je n5, a ja bih x5d Ja ga vec imam ! Ja bih N364,ali tek sledece ili mozda one tamo godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Pazi ovako, negde tamo sredinom pretproshle godine smo se shetali Marko i ja u sred notji Kalemegdanom. Prichamo mi tako kakva tje da bude koja gitarska solazha, kad se odjednom pojavi mali patuljak. Marko i ja ga gledasmo s' nevericom kad on onako besan uzviknu: "VI IZ MUNDAJVA!!!! GROK HRRRK (zvuci besnog balavog groktanja) TOLIKO VAS MRZIM SHTO STE TAKO METALNI, DA TJU VAS PROKLETI DA VAM KLAVIJATURISTA IMA VISHE SOLAZHA NA ALBUMU NEGO GITARISTA!!! BWAHAHAHAHAHAHAHA!!!! JER AKO NE BUDE TAKO, IZRASHTJE VAM DLAKAVE BRADAVICE NA CHELIMA!!!! BWAHAHAHAHAHA!!!!!!" Tek shto je to izgovorio, nestade u magli. ...i shta bi ste vi uradili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 (edited) Kakav si ti Lik Edited July 25, 2005 by Ilija_CarrionBand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Jel to onaj tvoj n5.malo mi lici na x5d? Jeste to je n5, a ja bih x5d Slichni su oni, chak sam razmishljao da vidim da li da nabavim jeftino polovni x5d... mnogo je lakshi, skoro upola, i kratji, jer mu se bender nalazi iznad dirki, a ne pored njih... bila bi zgodna klavijatura za nosanje unaokolo... Ja bih N364,ali tek sledece ili mozda one tamo godine Zato shto ga Tuomas koristi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Vlakey, vraćaj se matrici, vidim da ti organizam pati od deburekioze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keygirl Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Pazi ovako, negde tamo sredinom pretproshle godine smo se shetali Marko i ja u sred notji Kalemegdanom. Prichamo mi tako kakva tje da bude koja gitarska solazha, kad se odjednom pojavi mali patuljak. Marko i ja ga gledasmo s' nevericom kad on onako besan uzviknu: "VI IZ MUNDAJVA!!!! GROK HRRRK (zvuci besnog balavog groktanja) TOLIKO VAS MRZIM SHTO STE TAKO METALNI, DA TJU VAS PROKLETI DA VAM KLAVIJATURISTA IMA VISHE SOLAZHA NA ALBUMU NEGO GITARISTA!!! BWAHAHAHAHAHAHAHA!!!! JER AKO NE BUDE TAKO, IZRASHTJE VAM DLAKAVE BRADAVICE NA CHELIMA!!!! BWAHAHAHAHAHA!!!!!!" Tek shto je to izgovorio, nestade u magli. ...i shta bi ste vi uradili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Ja ga vec imam ! Ja bih N364,ali tek sledece ili mozda one tamo godine Kad resis da ga prodas javi mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Zato shto ga Tuomas koristi? Kad resis da ga prodas javi mi se Vazi,mada sumljam da ce do toga doci.Ta klavijatura mi je ko dete Slichni su oni, chak sam razmishljao da vidim da li da nabavim jeftino polovni x5d... mnogo je lakshi, skoro upola, i kratji, jer mu se bender nalazi iznad dirki, a ne pored njih... bila bi zgodna klavijatura za nosanje unaokolo... Lak je ko....pero !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Vazi,mada sumljam da ce do toga doci.Ta klavijatura mi je ko dete :mrgree I tata bi sine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 I tata bi sine Evo sad sam prestao da sviram.Odkrio sam neke nove zvukove,he he.Jako mi se svidja <<<Hell>>> zvuk.Vlakey,jel znas ti gde na netu ima,ili ti mozda znas (a znas sigurno),neki pdf ili slicno za namestanje zvukova na x5d-u,Choir,klavir i sl.?Plz,help. Aj ti si majstor za to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 E vi klavijaturisti jos cete da izmislite i Zajecarsku klavirijadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistress Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 E vi klavijaturisti jos cete da izmislite i Zajecarsku klavirijadu da jos samo to fali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 da jos samo to fali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts