Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nego...gde vam je Smiljka ne javlja se nesto na forumu.Hteo bih da joj zahvalim sto mi je poslala onaj Mail-da vam je izasao album prvenac.Hteo bih da je pitam i ,odakle joj moj E-mail? icon_wink.gif

Posted
Nego...gde vam je Smiljka ne javlja se nesto na forumu.Hteo bih da joj zahvalim sto mi je poslala onaj Mail-da vam je izasao album prvenac.Hteo bih da je pitam i ,odakle joj moj E-mail? icon_wink.gif

Smiljka trenutno nije u Bg.Ali prenecemo joj poruku.Hvala tebi Poz icon_rockdevil.gif

Posted (edited)

Jesi li to bio u Hrvatskoj ili si se samo istripovao da si primorac? icon_smile.gif

Montenegro brate i to najklosh varijanta ph34r.gif priruuuda mnoogo dooobroooooo!!!! icon_da.gif

santa's little camper! icon_smile.gificon_redface.gif

Edited by Ywan
Posted

Boli te uvo! icon_smile.gif

Kad cemo da radimo Fates tribute? (da li sam se uopste sa tobom to dogovarao - boga pitaj icon_smile.gif )

I da ne bude totalni offtopic - Moondive zakon! icon_smile.gif

Ko vam svira klavijature i kako je skinuo stvari?

Posted

Kad cemo da radimo Fates tribute? (da li sam se uopste sa tobom to dogovarao - boga pitaj icon_smile.gif )

I da ne bude totalni offtopic - Moondive zakon! icon_smile.gif

Ko vam svira klavijature i kako je skinuo stvari?

Pa bila je neka prica za FW ali neozbiljna icon_sad.gif ali Hasan bi voleo... Hasan bi bas voleo wub.gif ... konacno si shvatio da Zarko nista ne valja icon_razz.gif hehe

Klavijature svira Branislav adept Stankovic laugh.gif (nije nama tesko da ponavljamo icon_mrgreen.gif ) ... a skinuo ih je u cyber/hip-hop fazonu icon_smile.gif