DOMINION Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Aahahhaahhahahahhahahahahah..... sta se ti smejes majke ti znas sta dosta mi je tvojih prozivki!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 sta se ti smejes majke ti znas sta dosta mi je tvojih prozivki!!!!!!!!!!!!!!! Ma zezam se bre,hvala sto podrzavas ove moje Hocemo li u nedelju zajedno u Pozarevac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenka Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Slusala sam ih na Exitu,gde se malo obrukase dugo su probavali,pa onda pocnu,pa ne valja,pa stanu,pa jedva pocnu posle par pokusaja...onda im puknu klavijature..na kraju su pevali na matricu pevacica Smiljka nije bila gothic obucena,vise je izgledala ko skejterka,a i svi su bili dosra zbunjeni.. steta..muzika im je dobra Ali,Smiljka je ipak odlicno pevala,a i muzike sa matrice je odlicna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Slusala sam ih na Exitu,gde se malo obrukase dugo su probavali,pa onda pocnu,pa ne valja,pa stanu,pa jedva pocnu posle par pokusaja...onda im puknu klavijature..na kraju su pevali na matricu pevacica Smiljka nije bila gothic obucena,vise je izgledala ko skejterka,a i svi su bili dosra zbunjeni.. steta..muzika im je dobra Ali,Smiljka je ipak odlicno pevala,a i muzike sa matrice je odlicna Sto se tice Exita trabalo je sve da bude preko matrice a mi samo da poziramo medjutim tonac je zeznuo stvar pa smo morali nesto i da odsviramo ps.Smiljka je rolerka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Ma najbolje da treba da budem goticarka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 nema smiljka odgovarajucu debljinu da bi bila gothicarka smiljka, mogla bi malo da nabacish koji kg, pa da odgovarash profilu debelih goticarki ..lol.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 (edited) na kraju su pevali na matricu... pevacica Smiljka nije bila gothic obucena,vise je izgledala ko skejterka... Kako sam se sad slatko nasmejala... joj.. Edited October 9, 2005 by *One Wish* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Slusala sam ih na Exitu,gde se malo obrukase dugo su probavali,pa onda pocnu,pa ne valja,pa stanu,pa jedva pocnu posle par pokusaja...onda im puknu klavijature..na kraju su pevali na matricu pevacica Smiljka nije bila gothic obucena,vise je izgledala ko skejterka,a i svi su bili dosra zbunjeni.. steta..muzika im je dobra Ali,Smiljka je ipak odlicno pevala,a i muzike sa matrice je odlicna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMINION Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 ne znam ivana za pozarevac mozda valjda videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 ne znam ivana za pozarevac mozda valjda videcemo Ne vredi ni ja necu moci da dodjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 SOKANTNO:Basista Moondive-a svirao pijan na svirci. Crni Ywane!! Pa zar opet??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 E ljudi, molim vas, bas ste lose zvucali u SKC-u, cmon people, I know you can do way better then that... Nemojte vise onako molim vas... ja sam cuo samo Markovu gitaru i a klavijature se napred UOPSTE nisu cule... a ni bass nije bio bas sveprisutan... Nemoze onda da bude Gothicarka, ima manje od 120kg.... a i fali joj mrtvacko bledilo... sa rumenim obrascicima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 da,zvucali su tanko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 mislim da je lakse bendovima sa dve gitare...ako se ne cuje jedna, druga svira obicno isto to... Ne vredi... ja nikog nista nisam cula. Klavijature posebno! Al to nije do nas... Mi smo bas lepo svirali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 evo ljudi sa faxa najzad da prokomentarishem. nazhalost imao sam smrtni sluchaj u familiji pa nisam mogao da ostanem da vas chujem uopshte... bedak stvarno sam zheleo da budem na svirci neki drugi put. inache chuo sam da je atmosfera bila ne bash sjajna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMINION Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 (edited) yupiiiiiii idem u pozarevac ivanah izedi se od muke salim se naravno ivana, ja tebi zelim sve najbolje pocni od menjanja decka bwuahahahahah al sam los... Edited October 11, 2005 by DOMINION Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keygirl Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Ko jos svira u nedelju?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Ko jos svira u nedelju?? Nismo ni mi sigurni,slusaj radio 202 bice reklama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVANNAH Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Srecno sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 jedan detalj... najbolja pesma na albumu mi je chanceless, a solo koji ide posle "hollowed, thorn, deadborn in this lifetime thrown" je apsolutno carski, narocito je seca vena negde pred kraj sola kad krene bender a bubanj isprati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 pa ok... nisam bash i taj bender izmislila... mojima iz benda poruchujem: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 i da.... Hvala, Gargamele! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Evo i ja par reci da kazem o albumu (kad je vec spam prestao ) Jako mi se svidja sto akordske progresije i vokalne deonice nisu izlizane, vec su, po mom misljenju, dosta originalne, ali opet pamtljive i pevljive. Malo mi se ne svidja sto klavijatura vodi glavnu rec i sto se tice rifova i sto se tice sola, ali kad imate jednog Vlakey-a u bendu to sa sobom mora da vuce neke konsekvence! Generalno, ne volim neoclassic-arski pristup pravljenju pesama i rifova, posto je prilicno izlizan i retko se sta moze novo reci, ali to je moj licni ukus, stoga ne govori nista o kvalitetu pesama. Produkcija je malo sirovija, mozda ne preterano "ispeglana" za ovakvu vrstu muzike, ali to i nije tolika zamerka, posto vise obracam paznje na muziku nego na produkciju (sto je valjda i normalno) Jedna stvar me interesuje: Posto sam cuo na svirci da Kole i nije nesto preterano precizan i brz sto se tice duple pedale, pa me interesuje da li su sve one silne sesnaestinske triole u refrenima (Chanselles, End the night) stvarno odsvirane ili se to malo doterivalo (trigerovan bas bubanj koji je sniman kao midi pa onda ispravljan)? Odgovor, ako me udostojite, ne mora da bude ovako javno, moze i na pp! Generalno govoreci jako dobar album, definitivno nam treba u Srbiji vise ovakvih bendova i albuma, tj. ljudi koji znaju da naprave pesmu koja ce da ima melodiju i koji ce znati da odsviraju i po koji solo ili malo tezi rif! Sve najbolje i vise progresive u narednim radovima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 pa ok... nisam bash i taj bender izmislila... mojima iz benda poruchujem: Ajm bek Smix!!! Cujem bilo dobro u Po? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 go G! go G! go G! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts