IVANNAH Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 obradite tako jos neko kolce.... Kolca rools Quote
DOMINION Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Kolca rools kolce mamaaaaaaaaaaa mare ajd radite makedonsko oro ili tako neki trip Quote
Vlakey_Board Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Kalajdzijsko! Jel mozhe da se sredi da budem medju prvima koji tje da vide taj na'faljeni spot? Quote
xromance Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Jel mozhe da se sredi da budem medju prvima koji tje da vide taj na'faljeni spot? Smatraj sredjenim Veliki pozdrav Quote
StratovariusBG Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 (edited) Kalajdzijsko! Jel mozhe da se sredi da budem medju prvima koji tje da vide taj na'faljeni spot? NaraFski da moze Cim spot dodje kod mene na komp...spremi se da primish mail od jedno 40-ak Mb P.S. Sto se tice kola, sve moze...meni nije problem da odsviram bilo koje Edited October 27, 2005 by StratovariusBG Quote
IVANNAH Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Kalajdzijsko! Jel mozhe da se sredi da budem medju prvima koji tje da vide taj na'faljeni spot? 'De si bre! Kad dolazis??? Quote
PlanetHell Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 naravno spot cete uploadirati na hardandheavy.net ili tako neki sajt odakle moze da se skine???? Quote
xromance Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 naravno spot cete uploadirati na hardandheavy.net ili tako neki sajt odakle moze da se skine???? Naravno Quote
DOMINION Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 naravno spot cete uploadirati na hardandheavy.net ili tako neki sajt odakle moze da se skine???? i onda cemo svima da besplatno ugradimo kablovski net da bi ga skinuli ah kako ovo lepo zvuci Quote
*One Wish* Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 I onda cje oni koji imaju adsl da skinu za minut.. i razdelicje svojim drugarima koji adsl nemaju Quote
PlanetHell Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 I onda cje oni koji imaju adsl da skinu za minut.. i razdelicje svojim drugarima koji adsl nemaju to zeljana.. samo ja imam wireless i vrsim distribuciju na teritoriji grada Lazarevca i okoline... kad cete umixati spot Quote
xromance Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 to zeljana.. samo ja imam wireless i vrsim distribuciju na teritoriji grada Lazarevca i okoline... kad cete umixati spot Bice gotov za sedam dana Quote
PlanetHell Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 ala ste brziiiii.. svaka chast.. jeste li snimali ispred rafinerije ili ispred nekog drugog lokaliteta pricajte malo bWe!!! Quote
*One Wish* Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Zelimo detalje...... i jedva chekamo da prodje nedelju dana.. da vidimo spot!!!!! Quote
Angele Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Spot je snimljen u galeriji, ni manje ni vise nego vojnoj Izgleda suuuuuuper....mislim prostor, a za spot cemo videti Potrudili smo se oko opreme i svega, ali posebno su se potrudili momci koji su snimali da to sve bude ok Bojana, hvala ti za outfit, ali moja mama se previse trudila za haljinu koju nosim u spotu But thaaaaanx anyway Eto... E, da.... jos ovo: Quote
Evil warning Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 A na kojim TV stanicama ce moci da se vidi spot? Quote
Angele Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 na onima na kojima se inace vrte domaci spotovi... znaci: pink.... Quote
Evil warning Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 na onima na kojima se inace vrte domaci spotovi... znaci: pink.... Znao sam da ste se prodali. Quote
StratovariusBG Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 na onima na kojima se inace vrte domaci spotovi... znaci: pink.... Quote
*One Wish* Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 @Smix Nema na chemu.. uvek chula sam da se mama bash potrudila.. tako da mi je drago shto je ipak njena haljina prevagnula Quote
xromance Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Sutra u Bg. snimamo preostali deo spota.Do sledeceg vikenda bi trebalo sve da bude gotovo Quote
StratovariusBG Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 E pa ljudi...klapa je pala. I drugi dan snimanja je prosao fenomenalno Ocekujte spot (ja se iskreno nadam) vrlo brzo P.S. Smi, tebi ne treba profi sminker da bi izgledala savrseno.... Quote
xromance Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 E pa ljudi...klapa je pala. I drugi dan snimanja je prosao fenomenalno Ocekujte spot (ja se iskreno nadam) vrlo brzo P.S. Smi, tebi ne treba profi sminker da bi izgledala savrseno.... Ma Smi je kao i obicno bila extra Quote
StratovariusBG Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Ma Smi je kao i obicno bila extra E...dosta vishe o Smi....uobrazice se Inace smo na*ebali Quote
Recommended Posts