Elldamar Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 E jebem mu oblak...ma oke...kapiram ja da je moralo ovako biti...nego...nemojte nikada snimati DVD pls Quote
xromance Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 E jebem mu oblak...ma oke...kapiram ja da je moralo ovako biti...nego...nemojte nikada snimati DVD pls Necemo sigurno Quote
LordHypnos Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Reci cu ti kad se obrijes! Pa di sad da se brije kad je za'ladilo!? Quote
LordHypnos Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Sto necete da mi kazate kako se zove pesma za koju je spot? Verovatno zbog toga što možeš da istipkaš šest cifara na svom telefonskom aparatu i pitaš određenu osobu, ako te baš toliko interesuje [uostalom ta osoba ionako redovne reže neke piratske diskove kod tebe pa ih rastura po celom gradu]. Quote
LordHypnos Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 E, a sad malo ozbiljnosti. Šta se dešava više sa spotom? Koji su problemi u pitanju, pa se stalno odlaže tzv. premijera? S druge strane, zaista nije loša promocija~priča se o njemu već duže vreme iako ga niko nije video. Imate smisla za marketing, nema šta! Takođe, koristim priliku da obavestim sve Moondive fanove [i ostale interesente] da će u novom, 4. broju Nocturne Zine-a izaći i izuzetno zanimljiv [je l' tako Smiljka?? ] intervju sa pomenutim bendom... Pa eto, obavešteni ste i pre vremena pa podržite [tj. kupite! ]. Vozdra! Quote
xromance Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 [uostalom ta osoba ionako redovne reže neke piratske diskove kod tebe pa ih rastura po celom gradu]. [/b] Teska optuzba Quote
LordHypnos Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Teska optuzba Optužnica je podneta u Prvom opštinskom sudu. Quote
Ywan Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 [uostalom ta osoba ionako redovne reže neke piratske diskove kod tebe pa ih rastura po celom gradu]. Quote
raal Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 E stvarno ti svaka cast ako si trazio svoju sliku kada si bio malac (za agente bia-e: nisam rekao da je on ta osoba koja reze diskove) Sram te bilo sto me prozivas za brijanje. Zar te mama nije ucila da ne zajebavas osobe sa hendikepom!!!! Quote
raal Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Verovatno zbog toga što možeš da istipkaš šest cifara na svom telefonskom aparatu i pitaš određenu osobu, Nije stvar u tipkanju, stvar je u principu. Valjda je poenta ovoga foruma da ljudi razmenjuju misljanja i odgovaraju na pitanja i postavljaju ih, jelte. Da ne pominjemo da ovime nabijam sebi broj postova da bih mogao da pricam sa ljudima na nekoj zanimljivoj temi. i jos poneki smajli u pravom smilslu te reci Quote
raal Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Procitao sam PP. Strava gif ili sta li je vec Quote
Ywan Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 E stvarno ti svaka cast ako si trazio svoju sliku kada si bio malac (za agente bia-e: nisam rekao da je on ta osoba koja reze diskove) Sram te bilo sto me prozivas za brijanje. Zar te mama nije ucila da ne zajebavas osobe sa hendikepom!!!! Quote
PlanetHell Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 dodje i vikend a od spota ni traga ni slike Quote
xromance Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 dodje i vikend a od spota ni traga ni slike Nama se ovo najvise oduzilo.Ali sta je tu je,mi smo svoj deo posla obavili.Sve je do ljudi koji montiraju spot Quote
Baki Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Da vam je Dejan Milicevic radio spot, bio bi gotov u roku od dva dana! Quote
xromance Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Da vam je Dejan Milicevic radio spot, bio bi gotov u roku od dva dana! Da nam je ... Quote
Baki Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Eh...ne radi on svakome spotove...Samo nama probranima! Quote
StratovariusBG Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 pa mogla bih i ja..... Nisam ni ja gadljiv I ja bih ga pogledao Quote
Angele Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Nisam ni ja gadljiv I ja bih ga pogledao ja sam onako.... hahhhaa Quote
Recommended Posts