PlanetHell Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 pazi da ne pronadjesh a vi Moondive-ovci da vam kazem da ste se prevazishli mislim, odavno nismo ovoliko chekali na neshto.. Quote
crusader84 Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Ko čeka dočeka... Elem, ja nabavio! Quote
Ywan Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Ko čeka dočeka... Elem, ja nabavio! Ajde priznaj da ti je Solisha dao! Quote
crusader84 Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Ako LordHypnos-a zoveš Solisha, onda OK... Quote
Angele Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 zanimljivo, ja nemam originalnu tj. konachnu verziju spota a svi drugi imaju mrnjaaaaaaa Quote
PlanetHell Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 majku mu taman sto prebacih na IBC i vidim neku simpatichnu ridjokosu... i rekoh sebi.. ostavicu na ovom kanalu pa kad naidje spot... kad ja oslushnuh bolje, kad ono Moondive sunce ti Stigao sam na poslednji refren... Spot izgleda fenomenalno... cela atmosfera.. kao da nije sniman u Srbiji A Smiljka...e... Smiljka super izgleda.. ni da je rodjena majka ne prepozna Quote
azal Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 haha to je onaj fazon "you're prettier than a camel's ass" Quote
PlanetHell Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 DA TO JE KOMPLIMENT ДА ТО ЈЕ КОМПЛИМЕНТ БЙ ЭҮ РУ ОҮТЗЛШТУИЭ kad mora chovek i na mongolskom da vam nacrta Quote
PlanetHell Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 ce lako mi da naviknemo i na ovaj stajling Quote
Osmi Putnik Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Imam pitanje,,,da li se nesto menjalo u postavi moondive-a i kada izlazi novi album...pozdrav za val;jevchane od benda Stormageddon Quote
PlanetHell Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 priznajte da spota nema na netu jer nemate gde da ga okachite c c c Quote
IVANNAH Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 priznajte da spota nema na netu jer nemate gde da ga okachite c c c Mozda je opet u pitanju neki marketinski potez Quote
xromance Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Imam pitanje,,,da li se nesto menjalo u postavi moondive-a i kada izlazi novi album...pozdrav za val;jevchane od benda Stormageddon Postava je stara: Smiljka-vokal Ivan-bas Kole-bubanj Srdjan-klavijature Marko-gitara Radi se na novom albumu! Quote
Osmi Putnik Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Hvala za informaciju...sve najbolje... Quote
IVANNAH Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Kada ce moci da se cuju nove ideje Quote
Elldamar Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 E,ja chuo da imate neki spot i da cje uskoro to na net? Quote
PlanetHell Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 reche marko sutra ce pre jedno 2 nedelje elem, gledao sam ceo spot na IBCu... odlichno indeed... vidim da ste hteli malo komercijalniji spot, neka, i treba.. spot je takvog kvaliteta da moze komotno da se shalje na MTV adria... ako uspete, poshaljite to tamo obavezno!!! a onaj cewawi chika sa nabudzenim klavijaturama, jel vam to novi klavijaturista?? Quote
Dowla Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 mogli biste da izvrsite update na sajtu Quote
xromance Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 reche marko sutra ce pre jedno 2 nedelje elem, gledao sam ceo spot na IBCu... odlichno indeed... vidim da ste hteli malo komercijalniji spot, neka, i treba.. spot je takvog kvaliteta da moze komotno da se shalje na MTV adria... ako uspete, poshaljite to tamo obavezno!!! a onaj cewawi chika sa nabudzenim klavijaturama, jel vam to novi klavijaturista?? Postavljanje na net kasni ali nije do nas A za MTV ... videcemo... Quote
Recommended Posts