*One Wish* Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 mogli biste da izvrsite update na sajtu Support apsolutni za ovo.. zaista..mogli biste Quote
METAL Man Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Imam spot. Pesma je super, pevacica lepo peva, ali je spot onako... neznam... nekako kicast. Trebao je da bude "metalskiji" sto bi rekli po seljacki. Jedino ako ga niste planirali za MTV onda je OK. Quote
xromance Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Imam spot. Pesma je super, pevacica lepo peva, ali je spot onako... neznam... nekako kicast. Trebao je da bude "metalskiji" sto bi rekli po seljacki. Jedino ako ga niste planirali za MTV onda je OK. Planirali smo ga za Pink ali oni kazu da je previse metalski Salim se naravno Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 smiljku kod seke aleksic na tretman, pa da vidis kad zakukurice, ima zeljko mitrovic oma da je dovuce u GRIND SHOW! Quote
xromance Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 smiljku kod seke aleksic na tretman, pa da vidis kad zakukurice, ima zeljko mitrovic oma da je dovuce u GRIND SHOW! Quote
StratovariusBG Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 smiljku kod seke aleksic na tretman, pa da vidis kad zakukurice, ima zeljko mitrovic oma da je dovuce u GRIND SHOW! Ja to Smilji pricam vec mesecima...a ona nikako da poslusa Quote
Angele Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 kako bih vam rekla a da budem fina....... Quote
METAL Man Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Mogu da vam sredim da ucestvujete na "Zvezde granda" Quote
StratovariusBG Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Mogu da vam sredim da ucestvujete na "Zvezde granda" Zvezde Granda je suvise sitno za nas....tu dolaze amateri. Ja mogu da sredim pravi Grand...e to je vec nesto Quote
PlanetHell Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 ali chika sa klavijaturama u spotu... nego neshto vam je mali.... [chuj rechenicu] mali vam je onaj zum... crne trake preko 2/3 ekrana... a spot je jaaaak... me must have it!!! vrti se na IBC i to sam provalio da ti likovi imaju jednu playlistu i uopshte ne menjaju redosled tako da znam kada otprilike ide vash spot kad ce neka svirka? neka velika promocija cd-a... niste ga ljudski ispromovisali do sad... znachi jedna svirka vasha shto ste se neshto utihnuli Quote
xromance Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 ali chika sa klavijaturama u spotu... nego neshto vam je mali.... [chuj rechenicu] mali vam je onaj zum... crne trake preko 2/3 ekrana... a spot je jaaaak... me must have it!!! vrti se na IBC i to sam provalio da ti likovi imaju jednu playlistu i uopshte ne menjaju redosled tako da znam kada otprilike ide vash spot kad ce neka svirka? neka velika promocija cd-a... niste ga ljudski ispromovisali do sad... znachi jedna svirka vasha shto ste se neshto utihnuli Uskoro novosti, intervju, spot... na WWW.TEPSIHORA.COM Quote
PlanetHell Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 chek a shta je to vash sajt ili??? Quote
xromance Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 chek a shta je to vash sajt ili??? Nije nas.Saj je namenjen ljubiteljima muzike ali mislim da jos uvek ne radi.Mada mozes da proveris. Quote
PlanetHell Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 jesam.. ochigledno je u izgradnji.. Quote
xromance Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 jesam.. ochigledno je u izgradnji.. Sajt je www.tepsihora.com je proradio.Sad mozes opusteno da skines spot Quote
lord6finger Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Upravo odgledah spot.. Kul je skroz. Samo, kao neki progresivci, svi ste mi ozbiljni puno, a i Smiljana menja imidz ili je ovo samo jedan izlet u 'aljinu? Ali, ipak, zna se ko je najveci baja, iliti badza - HADZA!!! Crn i opak Veliki pozdrav i support od Demether-a!!! Quote
- Trinitus - Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Skidam spotitj ,javicu se kad ga odgledam. Quote
Ywan Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Upravo odgledah spot.. Kul je skroz. Samo, kao neki progresivci, svi ste mi ozbiljni puno, a i Smiljana menja imidz ili je ovo samo jedan izlet u 'aljinu? Ali, ipak, zna se ko je najveci baja, iliti badza - HADZA!!! Crn i opak Veliki pozdrav i support od Demether-a!!! Ovi sto su nam radili spot su nam govorili da smo mi metalci i da treba da se mrstimo, al mi nismo mogli svo vreme, a i crnom smo, pa cisto zbog dece, da moze da se emituje... ... Smiljanija? Pa reko bih, ako smem, da joj se dopala reakcija ljudi, pa, ko zna ... ( ) Ju kuku meeene.... Quote
- Trinitus - Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Dobar spotitj nema sta.Nema sta .... Samo napred !!! Quote
Acid Rain Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 (edited) Slazem se! Hadza smeker! Gde nadjoste onaj zli bubanj sa dva bassa? EDIT: Ide li spot, onako, na pola ekrana ili meni nesto nije u redu? Edited January 25, 2006 by Acid Rain Quote
Ywan Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Ide li spot, onako, na pola ekrana ili meni nesto nije u redu? Na 1/3 ako cemo cepidlaciti ... ... to tako treba, to je umetnost ... ko ne razume taj je selja... Hvala svima na podrsci i support-u!!! Quote
Angele Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 meni je to odlichna fora..... skroz... Quote
Recommended Posts