PlanetHell Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 pa ne moz' chovek da vas osmotri kako treba ali dobro je sve ispalo ivenchli Quote
Elldamar Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Uhhh...dochekah i ja konachno taj spot Gde je bre ovde golotinja? Gde su fanovi?Krv,machevi i ostali rekviziti ? Njaaa...shalim se... Skroz je ok spot...mogu chak recji i da mi se svidja... Kul ideja,ma chija da je I svidja mi se fora sa 1/3 ekrana [ to ste maznuli od Dark Tranquility-,priznajte ] Ali Smiljka....znachi da nisam zaljubljen,sad bih se zaljubio... I tako.... P.S.Jedva chekam DVD Quote
xromance Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Uhhh...dochekah i ja konachno taj spot Gde je bre ovde golotinja? Gde su fanovi?Krv,machevi i ostali rekviziti ? Njaaa...shalim se... Skroz je ok spot...mogu chak recji i da mi se svidja... Kul ideja,ma chija da je I svidja mi se fora sa 1/3 ekrana [ to ste maznuli od Dark Tranquility-,priznajte ] Ali Smiljka....znachi da nisam zaljubljen,sad bih se zaljubio... I tako.... P.S.Jedva chekam DVD U sledecem spotu se biti macevi,zmajevi.... Quote
PlanetHell Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 jebem ti sve bolje da sam skidao onaj od 9mb a ja krenuo ovaj od 60 i skinem pola juche i reko' danas cu da nastavim kad ono qwac ode mi i ono shto sam skinuo jer je sajt ''suspended'' Quote
Angele Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 (edited) svi smo mi obaveshteni......... edit: svako na svoj nachin Edited January 26, 2006 by Angele Quote
PlanetHell Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Bandwidth Limit Exceeded znachi da su ljudi bash nagrnuli da skidaju spot Quote
xromance Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Bandwidth Limit Exceeded znachi da su ljudi bash nagrnuli da skidaju spot Da to je sad vrlo aktuelan sajt Quote
raal Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Video sam da ste ispali sa naslosnve strane pa reko da ostavim post Post: Dobar je spot ali me malo nervira sto je sirina slike dva i pola centimetra Quote
PlanetHell Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 svetski a nashe nego kad cje spot na MTV Adria Quote
*One Wish* Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Kad cje nek svirka je bolje pitanje Quote
Ywan Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Dobar je spot ali me malo nervira sto je sirina slike dva i pola centimetra Mi smo najkontroverzniji domaci bend ... volimo da plovimo neistrazenim kutcima tog neukrotivog okeana sopstvene nepresusne kreativnosti ... Quote
xromance Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Video sam da ste ispali sa naslosnve strane pa reko da ostavim post Post: Dobar je spot ali me malo nervira sto je sirina slike dva i pola centimetra To moze da se resi vecim ekranom Quote
IVANNAH Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Ywane kad ce biti gotov novi sajt?!? Quote
Ywan Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 (edited) E, da, SRECNOG RODJU zelimo ti Maja i ja! Edited February 11, 2006 by Ywan Quote
Recommended Posts