AuroraFallen Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Primetih da nema teme o ovom bendu. A cesto se spominje u off topic-u. Dakle, New Wave bend, britanska scena 80ih. Klavijature kao zastitini znak, keve koje se loze na John Taylor-a, ajlajneri, i to... ali i dobra muzika. Iskreno, ja ih volim. Tako sam pocela sa slusanjem muzike, i stigla do roka kasnije. Sta vi mislite o bendu? 2 Quote
Grob Bez Dna Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 volim par pesama. sestra slusa, pa ja cuo onako usput. Quote
Talvi Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Čeka se da Blagoje skonta ovu temu. Quote
SkullKrusheR Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 da, i ja to pomislih. on je duranduranofobichan. Quote
Džonee Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Rispekt za temu. Ja fan od malena. Doduše, ona kolaboracija sa Džastinom Timberlejkom i Timbalandom im nije trebala... Quote
AuroraFallen Posted February 10, 2011 Author Report Posted February 10, 2011 (edited) Ne, Red Carpet Massacre im uopste nije trebao. Nekako je... komercijala. Edited February 10, 2011 by AuroraFallen Quote
Džonee Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 A stariji albumi nisu komercijala? Quote
AuroraFallen Posted February 10, 2011 Author Report Posted February 10, 2011 Pa jesu... ali 80-te komercijala. Tad je komercijala bar bila kvalitetna. Bilo je mnogo takvih bendova, i nekako je u svoj toj komercijali morao da se nadje i kvalitet. Danas postoji 'samo komercijala', a retko kad je i kvalitetna (cast izuzecima!). Jesam li sad razjasnila misao? 2 Quote
Grobodan Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Odlican bend bio, bar hitovi sto znam. BLAGOJE JE AVETAN, NJEMU KAPA Quote
Džonee Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 (edited) Jesam li sad razjasnila misao? Jesi, jesi, bez brige... Evo jednog finog tjuna za laku noć... Edited February 10, 2011 by Džonee 3 Quote
Novaliis Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Moja zena ih voli pa sam cuo nekoliko stvari, imaju par dobrih pesama (Save a Prayer, npr.). Inace, dosta komercijalne muzike iz 80-ih sam poceo da slusam, zahvaljujuci njoj, i ne mogu reci da je to losa muzika. Ima dobrih stvari 1 Quote
AuroraFallen Posted May 7, 2011 Author Report Posted May 7, 2011 Da li je neko poslusao novi album, All You Need Is Now? Quote
Crna_Dama Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Mnogo ih volim, albumi iz `80-ih su stvarno bili kvalitetni i uopste volim pop muziku `80-ih, mislim da ne treba biti iskljuciv, bilo je tu sjajnih izvodjaca. Moram priznati da ne pratim njihov rad u poslednjih nekoliko godina. Ja sam bas retro tip, slabo idem u korak sa savremenom muzikom. "Save a prayer" im je, po mom misljenju, najbolja pesma i najzanimljiviji spot. John Taylor je (bio) jedan od najlepsih muskaraca koje sam ikada videla. Razumem zasto su se cure tada lozile na taj glamur, stilizovanost, specifican smek koji su sa sobom nosili. Uprkos tome, daleko od toga da su bili samo "sminkeri" bez muzickog kvaliteta. Interesantan mi je i simpatican citav "New Romanticism" pokret, kao suprotan punk estetici. Zalosno je sto danas nema kreativnosti, entuzijazma i energije kao u nekim prethodnim decenijama...Molim vas, nemojte mi pominjati Lejdi Gagu, ona je veci plagijator i od Gorana Bregovica. http://www.youtube.com/watch?v=9Rt2Z1uw7Lk 1 Quote
AuroraFallen Posted July 8, 2011 Author Report Posted July 8, 2011 +1 za ovo, Crna Damo. Ovim si objasnila sustinu DD-a. Quote
Crna_Dama Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Hvala. Mislim da stvarno zasluzuju paznju, najlakse je nesto u startu obeleziti kao "gej" muziku, bez udubljivanja u istu. A ovde se to mnogo radi. Uostalom, status koji imaju govori sam za sebe. Jedan od 80s simbola, definitivno. 2 Quote
bo88gdan Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Jedan od najboljih pop bendova ikada ovu pesmu sam cuo u Filmu Layer Cake , remek delo je kao i pomenuti film http://www.youtube.com/watch?v=dDLiVwpv89s Quote
Recommended Posts