Zen Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Da li zelite da vidite prvu forumsku onlajn Kucu sa Vasim omiljenim likovima na temi? Skandalozne fotomontaze, nezaboravni repostovi, smajli warnovi, minusi, sise i dupe, neogranicene kolicine spama i sve sto inace zelite i u cemu uzivate na yumetalu Sutra objavljujemo pravila Kuce Vekog Yuma kao i nominovane ukucane, Moderatore Kuce i voditelja programa na temi. Glasanje i predlozi na Random. Stay tuned PS Ko ce da radi logo za ovaj skrsh???? PRAVILA KUCE VELIKOG YUMA - Po otvaranju teme na ovoj temi mogu da postuju samo ukucani i Veliki Yum, znaci ni moderatori. Ko zaluta warn. - Nominovanje ukucanja za ubacivanje u kucu vrsi se na Randomu - Nominovanje za izbacivanje ukucanaj bice dodati glasanjem na ovoj temi - ukucani mogu da se samoizbace tako sto postuju na Randomu da nece da budu u kuci, ostali ce mu lupati minuse - Music Master - samo on sme da postuje youtube linkove u kuci - Ukucani se mole da - ne postuju vise od 10 postova dnevno van ove teme. - da bi ovo uspelo da dok su u kuci ne postuju na Random temama (Random, Gej blek metal diskusija, pederi i dukatlije, prokletnici sporta) jer ce njihovi postovi biti brisani. - da postuju prostor kuce i da se "krecu" u njegovim granicama (imate fotke delova kuca u sledecem postu). - ukucani mogu da se svadjaju u kuci ali se mole da to ne rade, nece biti warnovanja, ali mogu da lete iz kuce. - Ako pocne svadja, ostali ukucani su duzni da gase svadju u narednih 5 strana inace se Kuca (tj trema) zakljucava na neko vreme. Zadatke i scene zadaje Veliki Yum. (fejk nalog iza koga nece biti samo jedna osoba ) Veliki Yum ce pisati boldovanim velikim slovima Ispovedaonica ce biti na komentarima profila Velikog Yuma. zadaci ce biti davani crvenom bojom taj nalog ce postavljati scene u odnosu na prostorije u kuci npr Jutro, u kupatilu Vozd Jovan, u kuhinji taj i taj.... u hodniku taj i taj muzikom komanduje taj i taj (samo taj nalog ima pravo da stavlja youtube linkove) zadatak taj i taj .... Posle toga ukucani nek izvole da postuju . Zadaci ce imati minimalno i maksimalno ogranicenje u stranicama (tipa imate 10 strana da se dogovorite i zajedno ispricate pricu u kojoj ima ruskih terijera, Josifovioh bivsih, Grbave Tange i Bokija 13). Dogovaranje moguce gde god i kako god hocete. Svaki ukucanin neka odabere slicicu avatar koja ce ga predstavljati (pozeljno u vecoj rezoluciji da bi imali materijal za kvalitetne foto montaze desavanja u kuci). Moderatori Kuce Velikog Yuma smo Talvi i ja. Nista se ne brishe sem zalutalih postova. NAGRADA za najboljeg Yumovca - izbor titule po zelji, dve Josifove bivshe i crna Lada Niva. Utesne nagrade - smislicemo svi komentari, predlozi, hejtovi i slicno - na Randomu.
Zen Posted February 19, 2011 Author Report Posted February 19, 2011 Kuca: Dnevna Soba Spavaca 1 Romanticna spavaca soba kuhinja kupatilo Trpezarija Poljski WC iza kuce bazen hodnik u duhu Dinastije terasa na kojoj je neizbezno bure kiselog kupusa hvala Talvi Generalni Sponzor Kuce Velikog YUma Google Images
Guest Veliki YUM Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 POZDRAV. STARTNA POSTAVA UKUCANA: ITF LEMI ELF FAPRIL ADMINISTRATOR - U SPECIJALNOJ ULOZI IZDRKANOG KOMSIJE HAIL METAL PRINC VOZD TRNE NAJC BLAD AJLIN FEYD GOSTUJUCI MUSIC MASTER GROBODAN GAZDE OVOG VIKENDA FEYD (GOSTUJUCI) GOJKO SUTRADAN SE OCEKUJE PRIKLJUCENJE KURUZA BRUNHILDE SISUSA TRNETA VECERAS SE DRUZITE I UPOZNAVAJTE PRAVILA POCINJU OD SUTRA ... A TREBA I OBAVESTITI UKUCANE DA SU U KUCI I NOMINOVANI. KOM SE NE SVIDJA NEK BUDE VECERAS NA TEMI PA NEK SE ODJAVI NA RANDOMU. KO HOCE UNUTRA NEK SE JAVI NA RANDOM. *** PRVI ZADATAK A) DOGOVORITE SE KO CE DA DONESE KACU KISELOG KUPUSA SA TERASE I KO PRVI PERE NOGE. UKUCANI NEKA KAZU STA SU SVE PONELI U KUCU I ZASTO. C) QUESTION MARK MEME OBAVEZAN. OTVARAM KUCU VELIKOG YUMA, PRVI FORUMSKI ONLAJN RIJALITI I TO MI SE SVIDJA? 1 2
Grobodan Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Evo i muzičke teme za dobrodošlicu: http://www.youtube.com/watch?v=CUDWLp1yIWw Uživajte... i to mi se sviđa? 2
Dark_Elf Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 A) DOGOVORITE SE KO CE DA DONESE KACU KISELOG KUPUSA SA TERASE I KO PRVI PERE NOGE. Kako da se dogovorimo kad je ona pička SISUS otišao da se kupa! Mnogo me nervira... lejtli... (al' nemoj mu kažete)
Fapril ethereal Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Kako da se dogovorimo kad je ona pička SISUS otišao da se kupa! totalno je moderan i to mi se svidja?
Dark_Elf Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 U poverenju...ja mislim da je on peder.
Fapril ethereal Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 kad ti je to stavio do znanja?
Grobodan Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Baš zato on treba da vuče kacu, neka se peder malo oznoji. a da, link... http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM 1
Dark_Elf Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 kad ti je to stavio do znanja? Onda kad je za Voždovo dlakavo dupe, pomislio da su sise.
oʞɾoƃ Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 A ti Elfe misliš da su svi pederi zapravo u zabludi da (se) jebu (u) sise?
Grobodan Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Imamo sise, dupe i Slejer već u kući, lepo je počelo.
Dark_Elf Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 (edited) @ Gojak Ili to... ili smo svi mi gejevi koji vole prednje dupe devojačko. Edited February 19, 2011 by Erchamion
feyd Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 svi ste vi gejevi. i ja s vama. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sta ima? ko je sta poneo? 1 2
Grobodan Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Ja za sada samo miksetu a ako ostanem ću još nešto? http://www.youtube.com/watch?v=iZWVVAfGh6c
Grobodan Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 A štas ti ponela? Mogli smo odvuć' onu kacu dok se ovi pederišu? http://www.youtube.com/watch?v=TPuSJeVOw7I 1
feyd Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 donela sam piva? dobish plus za feyd no more. 1 1
Ајлин Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Upitnik? Samo? http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRA-2v_6N6HI2atJBI70o7V9rv36YMGVseqM32c1_h_k_UAwNAlEw&t=1
feyd Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 oh, 'de s'? i apostrof, mada je, cenim, apostrof sad vec demode. 1 1
Ајлин Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 (edited) ' Jok Edit: a niste vi nekog malo zaboravili, a? Npr, Đeneralnog.. Edited February 19, 2011 by Ајлин
Guest Veliki YUM Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 POZDRAV DRAGI UKUĆANI RASKOMOTITE SE, NE MORATE DA SE IZUVATE NE REKOSTE, KO JE ŠTA PONEO U KUĆU SA SOBOM? 1 1
Recommended Posts