lemmy sixx Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Homoseksualci pederski. Lemi - stoko jedna! Sad sam pričao sa Feyd, napravila je poplavu u sobi od suza. Sta da joj radim,nema popustanja.Cak ni prema she-male ukucanima. 1
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 DAJTE JOS ZENA DA PRAVIMO RSUM UZ JUZNI VETAR I SLATKI GREH
Hail Metal Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 (edited) DA U SLOBODNO VREME BACIMO NEKU KOCKU : Upravo osvojih moj prvi milion na facebook pokeru . A danas uvece na pravi poker , u pare !!! Edited February 21, 2011 by Hail Metal 1
lemmy sixx Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Tu neces osvojiti nista,imas moje obecanje.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 PA KAKO MOZE DA OSVOJI KAD CE DA IGRA SA BELOSVECKIM PREVARANTOM ?! JEDNOM MI RECE DRUGAR: "JEDAN SRBIN MORA DA ODE I DA IZJEBE OVE STRANCE" SLIKA I PRILIKA : 5 6
Hail Metal Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Tu neces osvojiti nista,imas moje obecanje. Sta sabotiraces pa neces doci ? ;P
lemmy sixx Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Sta sabotiraces pa neces doci ? ;P Dolazim,dolazim. Nisam ja tamo neki Djula.
Hail Metal Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 "JEDAN SRBIN MORA DA ODE I DA IZJEBE OVE STRANCE" http://www.youtube.com/watch?v=E2wP1np72Io
Night's Blood Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 (edited) @Frubi - Ne bih ja tebe ni usranom motkom pipnula. A MALI GDE UDJE USO JE . Lepo je kad je covek iskren, ako vec nema u gacama, sada ima u dzepu. Edited February 21, 2011 by Night's Blood 6
lemmy sixx Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Uuuuuuuu Frubi,sta ti je rekla!!!!!!!!!!!
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 (edited) STIGLA KONKURENCIJA PA SAD ME PROVICRA JER ZNA DA SE LOZIM KAD ME MLADE METALKE USPALJENE I USKOVITLJENE PROVICIRAJU . JOS JOJ JA OTVORENO IZJAVLJUJEM LJUBAV A ONA SE NECKA KO SELJACKA MLADA , PA GDE TO IAM BRATE MOJ NAPACENI? http://www.youtube.com/watch?v=gyq5EUWlOHo&feature=related Edited February 21, 2011 by Frubi_ZMIJA 2
lemmy sixx Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Dzaba pises,veliki YUM ce da zbrise.I naljutices ga!!!!
Brynhildr Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 PA KAKO MOZE DA OSVOJI KAD CE DA IGRA SA BELOSVECKIM PREVARANTOM ?! JEDNOM MI RECE DRUGAR: "JEDAN SRBIN MORA DA ODE I DA IZJEBE OVE STRANCE" SLIKA I PRILIKA : vid' pare sa Nile-a. 1
Nesalomivi Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Čime se on to depilira kad se posekao? Kosilicom za travu? Pomisao na Feyd u sado mazo fazonu mu je pomutila um, drhte mu ruke, jos kad pusti Raining Blood, dobijemo krvavog i napaljenog Lemija
Sisus Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 (edited) Evo ga i kratak izveštaj iz kuće. Dobrokec puši čibuk (davno zaboravljena disciplina, koju više ni matore ciganke ne upražnjavaju), dok mu Najc Blad objašnjava šta je jela. Miki Milošević mu sviri Raining Blood unpluged na uvce (Blagoja im ne da električnu gitaru). Ajlin je otišla do auto kuće Opel Komnenović da ih priupita zato Astra Classic nema jači dizel motor od 1700 kubika, ITF skoknuo po namirnice. Morbid God još uvek ne sme da otkrije svoj neartificijelni off line identitet, Feyd pustila dekolte do pupka, ne bi li ga prizvala da izađe. Morbid se još ne da. Frubi se obeznanio, opet spava na podu sa loptom, sanja koji će sledeći bend da zajebe. Hejl Metal pripalio tompus, od jutros još nikoga nije zajebavao, izgleda da smišlja fore da zajebava nekog iz, na primer, Žitišta. Grob radi jutarnju gimnastiku na trpezarijskom stolu. Trapara se od jutros nije pojavljivao, izgleda da spava. Niko neće da ga budi. Radomir, aka Kuruz sa poljoprivrednog dobra Žitište viri kroz prozor, ne bi li ga neko konačno pustio u kuću. Niko ga ne jebe ni 3 posto. Sisus pustio brkove, opet nije skratio dlake iz nosa. Gojko u ispovedaonici. Invertovao je krst aka plus, tako da sada gimnastičar visi naopačke i moli se sotoni aka rogatom kopitaru. Jes da sotona nema kopita, već papke, ali šta oni znaju. Nemojte da vas zavara fini izgled a la "svaka bi ga majka za zeta poželela", jer ovaj mladić je teški satanista. Nakon molitve je otišao po Brunhildu koja se igrala po groblju. Niko drugi nije smeo na groblje, svi se boje prevremene smrti. Ipak je smrt prelazna bolest. Neko se israo po poljskom WC-u. Niko neće da prizna. Izvlače slamčicu ko će da pere. Meanwhile on Yumetal. Novaliis aka Varg smišlja novi meme o Savi Doganjiću aka Question mark guy-u. Teša provodi vreme sa ovim mitrovačkim magarcem aka Jarcem, još uvek ga niko nije obavestio da je pozvan u kuću. Budite dobri, jer oko Velikog Yum-a sve vidi. Čak i kad neko drka u lavabo. Edited February 21, 2011 by Sisus 17 3
Nesalomivi Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Sad vidim da je i frubi tu i da je gadno napaljen, ima da napada sve devojke...jos kad vidi Feyd u sado mazo izdanju, pa tu moze doci i do tuce sa Lemijem! Pogotoov sto je Lemi osetio krv, svoju krv...i sad je jos napaljeniji. A Feyd iz zavodi obojicu i ceka da vidi pobednika da je osvoji...Princ za to vreme se znoji od uzbudjenja i iscekivanja.
lemmy sixx Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Lep Sisuov izvestaj,manje/vise oslikava trenutnu situaciju.Ali stvarno treba vise pustiti Kuruza unutra.Mada,ko ga jebe.Trapara ne sigurno. 3 5
Night's Blood Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 @Lemi - Pohovano meso + krompirici. Aj na rucak.
Nesalomivi Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Kuruz oplakuje uhapsene navijace, to ga je dotuklo, odao se alkoholu, drogama...treba mu pomoci. Mozda u stanju svognervnog rastrojstva, cak da i Princu svoje telo.
Fapril ethereal Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Sisus pobedio leb ti jebem 1
lemmy sixx Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 @Lemi - Pohovano meso + krompirici. Aj na rucak. Ajd mi dodaj pecenu papriku.
Fapril ethereal Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 (edited) jel moze neko da mi istruze rotkvu,a ja da mu obarim jaja? Edited February 21, 2011 by Fapril ethereal
Grobodan Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 ja ti spržim jajca a ti mi oguli kobas?
Recommended Posts