Towards The Inevitable Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Ma gluposti, tipa niko nije spiritualan kao mi, nasom muzikom slavimo smrt i jedva cekamo da umremo i slicna klinacka proseravanja. A brisao sam jer je nepismen, bilo je nekoliko recenica sa takvim gramatickim frljanjem da nisam imao snage da ih potpuno menjam da bi imale smisla. Ovo ostalo se svodilo na sitne intervencije. Tako da nije vredno pomena, stvarno. Sto se lineup-a tice, ako odete na arhive videcete da tamo ne postoji trenutni lineup, a ni prosli. Takodje, ako odete da procitate druge interjue na netu, nigde ne pise ime clana sa kojim je vodjen razgovor. Dakle, namerno kriju identitet, jer je to postalo kul. Evo ga licni profil na arhivama: http://www.metal-archives.com/artists/Arioch/1906 Za sve druge bendove pise gde je i kada bio angazovan, osim za Ascension. Tu je navodno samo radio tehniku. Tako da sam mu sa velikim zadovoljstvom otkrio ime - kapiram da ce to da ga propisno iznervira 2 2 Quote
Demon Seed Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 (edited) Hvala što si nam rekao ko je, ali jako profesionalno što si otkrio ime bez njegove saglasnosti. Edited November 20, 2014 by Demon Seed 1 1 Quote
Towards The Inevitable Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Idi moralisi svojoj kevi a i for the record - sve ovo sam zakljucio sam, on mi nije eksplicitno rekao da se identitet krije. Sam sam to zakljucio analizirajuci im profil. Da je napomenuo tako nesto, verovatno bih ga ispostovao. 1 1 Quote
Demon Seed Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 (edited) Zapravo sam i očekivao nezreo komentar. Izvini što sam izrazio svoje mišljenje koje ne uključuje lizanje tvoje bulje. Edited November 20, 2014 by Demon Seed Quote
Towards The Inevitable Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Ima da lizes i da pevas 1 Quote
Demon Seed Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Sad videh dodatak postu gore Da bi ti napomenuo da ne otkrivaš, morao je da pretpostavi da si ti pretpostavio ko je 1 Quote
kuruz Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 koga boli kurac da li će neki ložač biti butthurt 1 Quote
Towards The Inevitable Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Kuruz zna znanje 1 Quote
Demon Seed Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Ne radi se o ložačima (oni svakako žele da saznaju), nego o radnoj etici. A da, izvini, ti si pravnik. Što se ložača tiče, njima banja, dobili su novi clue da pogađaju ko je, pun identitet smo dobili samo mi, insajderi sa yumetala. Ovome će verovatno da bude glupo da reaguje, jer će da ispadne da priznaje da je to on, mada, možda se i javi u fazonu ''niko se nije predstavio kao Michael, kakva je ovo greška'', pa da kmeči da se trag ukloni. A onda će to kako se pojavilo ime na Nuclear War Now da prepričava par fenova koji su imali privilegiju da pročitaju intervju pre uklanjanja. Kuruz zna znanje Pomazi ga po glavici Quote
Grobodan Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 A onda će to kako se pojavilo ime na Nuclear War Now da prepričava par fenova koji su imali privilegiju da pročitaju intervju pre uklanjanja. Zna se već odavno na NWN forumu da je to on. Quote
Demon Seed Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Ne pratim šta se tamo zna, zajebavao sam se Quote
Towards The Inevitable Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Kakva bre profesionalna etika? Vodim mali neprofitabilni webzine za svoj cef, profesionalna etika je kategorija koja tu ne postoji. Doduse, proveo sam par godina radeci za nedeljnik NIN, i tu je bilo profesionalne etike. Ona se, izmedju ostalog, ogledala i u obavezi sagovornika da se identifikuje kada biva intervjuisan, to se smatralo elementarnom kulturom. Ako je ovaj gospodin mogao da mi se predstavi (gospodin), boli me bas dupe sta ce da misli ovaj trol. Inace, poslao sam mu link cim sam okacio vju, pa neka on kuka ako mu nesto nije po volji, a ne ti. Plus, Kuruz i ja se mazimo redovno. 1 Quote
Demon Seed Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 (edited) Provociram te samo zato što soloe sa novog EPja opisuješ kao predivne, a Consolamentum ti je onako. Edited November 20, 2014 by Demon Seed Quote
Towards The Inevitable Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 I Consolamentum i soloi su super Quote
oʞɾoƃ Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 Niko da okači novu pesmu? http://www.nocleansinging.com/2014/11/19/an-ncs-premiere-ascension-black-ember/ IMHO ni prineti Consolamentumu Quote
Lou Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Čekam ceo album, da se onako u kompletu razočaram. Quote
Demon Seed Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Ja pustio pre neki dan opet, kao malo mi bolji onaj EP nego na prvih par slušanja, jebem li ga. Quote
oʞɾoƃ Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Čekam ceo album, da se onako u kompletu razočaram. +1 Realno čemu god sam se nadao u metalu poslednjih par godina, izjalovilo se. Dobro, osim poslednji Aosoth koji je jebao mile majke. Quote
Јарослав Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 slušaj Primordial, tu nema razočarenja Quote
Descender Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Neće bre razočarati Ascension, šta ste navalili, možda (tj. sigurno) neće biti monstrum poput Consolamentum, ali i dalje ima da šije 90% današnjeg metala. 1 Quote
Јарослав Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 ja čekam album, pa da u kompletu k'o nenormalan izvrtim i to i EP, pa onda sve ovde da vas iznapušavam, Blagoje stajl čuj, ne valja jer nije kao Consolamentum pa ne bi vam onda valjalo ni da je isto kao Consolamentum, pošto bi onda kukali kako je isto Quote
Demon Seed Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Čuj malo bolje, nismo rekli da ne valja jer nije kao Consolamentum, nego ne deluje toliko mindblowing koliko je Consolamentum bio, mada izgleda da su više grower pesmice, al' opet ne znam šta će da bude Ko im kriv što su postavili tako visoko kriterijum sa Consolamentumom Mada ćete vi kojima Consolamentum nije toliko fenomenalan jer niste podlegli hajpu moći super da uživate i u ovom novom albumu. I u finskim kultovima 1 Quote
Јарослав Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 ja ne znam kako nekome Consolamentum može da ne bude fenomenalan Quote
Recommended Posts