Lou Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 +1 Realno čemu god sam se nadao u metalu poslednjih par godina, izjalovilo se. Dobro, osim poslednji Aosoth koji je jebao mile majke. Ja se ničemu više ne nadam, samo skidam nove albume za koje mislim da mogu da valjaju i onda ih i ne preslušam Nagomilana mi stoje govna i iz 2013. godine, a ja sve više istražujem starije stvari, pa uživam kao blesav i preskačem skoro sve novo. Da napravim spisak ovogodišnjih albuma koje sam želeo da čujem, pa nisam ni pipnuo, ne bi mi verovao. Quote
Kumodraski Vo Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Pricaj mi pricu a da kazemo da je bar 30% toga poslusano Quote
Lou Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Kod mene 88,8 GB, od toga nešto preko 20 potpuno sređeno, tagovano i spremno za slušanje (što je i ime foldera). Bitan je entuzijazam. Quote
Kumodraski Vo Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Ja skoro sve sto skinem ostaje zapakovano u arhivu jel plejer moze da pusti i tako Neka, ovako se svako malo iznenadim nekoj nanovo otkrivenoj zanimljivosti. A kao znak da mi se nesto svidja raspakujem arhivu da ostane folder pa da moze na fon A ono gore je folder samo sa novitetima i za nesto sto senpropustilo, da ne pominjem onaj soulseek rusvaj + silne diskografije... Quote
Lou Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Kao znak da mi se nešto sviđa, slušam to po nedelju dana, jer sam ponovo u onom zdravom fazonu otkivanja muzike - nađeš nešto dobro i udri. Quote
truliandedzombileš! Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 baš to nije to praćenje mediabooma slušanje muzike skidao sam pre brdo govana odatle, sve nešto zaliči na dobro ili je dobro ili je čak i sjajno, ali toliko toga, previše je, na kraju ni ne znam šta sam slušao, slušam ali ne pamtim, a kamoli da istinski osećam. sada, što se tiče metala, povremeno istrkeljišem death i black forum na jumu, eventualno stoner ako mi je baš dosadno, teme sa preporukama i novitetima, dobri ljudi tu lepo proberu (bitno je da nema više onog ivana spamera, jelte). 2 Quote
Demon Seed Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 (edited) Kakva emotivna diskusija. Ja ove godine otkrio Draconian Times, a opljuvali me Grob i Blagoje kako sam anonimus, još se oporavljam. Edited December 10, 2014 by Demon Seed 2 Quote
Miilos Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Kod mene baš obrnuto. Uglavnom slušam novu muziku jer stare albume znam napamet pa mi nije toliko ni zanimljlivo da ih slušam po hiljaditi put. Što se mene tiče ove godine je bilo baš dosta dobre muzike. Fala bogu, vodim računa šta skidam, uglavnom albume koji izlaze za probrane izdavačke kuće ili ako baš vidim da je neki album nahvaljen i retko kad mi nešto promakne, bar kad je black/death u pitanju. Quote
Lou Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 Kontam da je lakše kada je muzičko polje manje, ja bih na sve strane. baš to nije to praćenje mediabooma slušanje muzike skidao sam pre brdo govana odatle, sve nešto zaliči na dobro ili je dobro ili je čak i sjajno, ali toliko toga, previše je, na kraju ni ne znam šta sam slušao, slušam ali ne pamtim, a kamoli da istinski osećam. Sa akcentom na poslednje. Kada pustiš album, pa te pukne na prvu. Ili kada pustiš stari album koji voliš, pa te sve vuče, uneseš se, jedva radiš nešto drugo osim što ga slušaš. Nije dovoljno skinuti album od Rusa i reći "sasvim fina vožnja", jebeš to refreshovanje Mediaboom-a. Quote
Berliner Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 evo skidam novi album, da vidim jel ima kod rusa ima https://metalarea.org/forum/index.php?showtopic=235700 Quote
Јарослав Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 evo ga: http://www.mediaboom.org/419781-ascension-the-dead-of-the-world-2014.html 192 za sada Quote
Berliner Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 da, to sam hteo da linkujem, zajeb. lose mi nesto zvuci rip, mislim da nije ok Quote
Demon Seed Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Meni je onaj prvi 192 vinyl rip Consolamentuma još nekako drag, ko zna, možda je to baš ono što je potrebno produkciji novog albuma Quote
Berliner Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 oce se neko naljutiti ako kazem da cu nakon onih pesama sto smo culi i 15 minuta slusanja ostatka na preskok da preskocim ovaj album? 1 Quote
Berliner Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 evo preslusao sam. dosadno do bola. nije sranje ali ni ne mirise. nema redeeming qualities. Quote
Demon Seed Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Au, meni Death's Golden Temple sabija, ona deonica na oko 4 min melje Quote
Demon Seed Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 ... iii to je otprilike moj utisak o albumu za sad Quote
Talvi Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Gojkova tišina govori više od 1000 reči Quote
Demon Seed Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 xD Mozda ga nije ni pustio? Quote
Descender Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Ja ga nisam ni skinuo, tek 320 kad bude. Quote
Demon Seed Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Bolje ovako, zvučaće prepeglano na 320 Quote
Kumodraski Vo Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Izasao je juce http://yapapka.com/files/42558953 Quote
Kumodraski Vo Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Meni je album vrh. Ono standardni black metal zvuk mnogih bendova, ali na majstorski nacin odsvirano. Daleko od razocaranja i dosade kako ga ocrniste, jedina dosadnjikava mi je Deathless Light tu i tamo. Quote
Recommended Posts