Demon Seed Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 Da je novi Ascension ugazio kako dolikuje, tačno bih izvrteo i Odem Arcarum diskografiju uzduž i popreko, ovako me mrzi. Quote
kuruz Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 slušao pre neki dan novi, pa pomislio da i nije tako loš večeras išao With Burning Tongues i prisetio se da je, recimo, The Serpents Gate duplo bolja od celog novog albuma oca im u prkno, mogli su se potrudit' 1 Quote
Demon Seed Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Ma potrudili se oni, nego su promenili gitaristu pre novog 100%, pa ponestala čarolija. 10 puta sam to rekao u zadnje 3 strane, bog me jebo Quote
kuruz Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 što se nisu potrudili da ostane da su opet snimili neko čudo, ne bi Mgla sad bila najbolji evropski BM Quote
Demon Seed Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Jebiga, da nije 2010. Rossi slomio nogu, a 2012. Stoner članak, i da mu nije Čmarkez nije malo dunuo u leđa ove godine, ne bi Lorenco imao 3 titule. Al' svaka njemu čast. Quote
kuruz Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 pretrčah temu opet, vidim da je tip za kojeg Šo sumnja da je član Ascension istovremeno i član SotM die beste, die beste Quote
Demon Seed Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Nije sumnja, to je on. (GLAVATA MAJMUNČINAAA, TOE OON) Nikako da poslušam onaj njegov Odem Arcarum da vidimo te njegove kompozitorske sposobnosti. Kontam da je neki upper intermediate black metal Quote
Demon Seed Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 I rekao bih da sam čuo da ima taj jedan put kad sam pustio. Slušao sam par njihovih autorskih i Enslaved obradu, interesantna je bila... Quote
kuruz Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 bem ti Emperor i što ih pomenuh, odma je krenulo ronjenje kroz lajv snimke Quote
Kumodraski Vo Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Mogao bih opet da provrtim diskografiju, kad sam vec i demo dobio na poklon ranije.. Quote
Demon Seed Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 hihi bem ti Emperor i što ih pomenuh, odma je krenulo ronjenje kroz lajv snimke ronjaj mala uopaaa što je dobar fazon Quote
oʞɾoƃ Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Today, W.T.C.Productions proudly sets March 30th, 2018, as the official release date for Ascension's third full length album, Under Ether. More details in due time. Ascension Facebook: http://on.fb.me/1TKoGIz Quote
Demon Seed Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Pomozi i bože i sotono (u skladu sa dualističkim kanonom) Ali kurčina će biti provereno osim ako se vrati onaj gitarista. Baš ću da obrnem neki dan i prethodni da potvrdim teoriju da nije isti lik xD Quote
oʞɾoƃ Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Meni ovih par sekundi na kraju trejlera zvuče mega sumnjivo. Quote
kuruz Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 nigde oštrine koja se čula na ranijim albumima, ovo zvuči baš tupo bland je pravi izraz Quote
oʞɾoƃ Posted February 28, 2018 Report Posted February 28, 2018 https://www.decibelmagazine.com/2018/02/27/track-premiere-ascension-dreaming-death/ Nula kreativnog genija sa prvenca, ovo zvuči kao bilo koji švedski BM. Quote
Demon Seed Posted February 28, 2018 Report Posted February 28, 2018 Neinspirisani rifovi malo, jes. Ima par simpatičnih momenata. Zvuči malo sirovije od prethodnog, tu je šansa da ubodu nešto, ako se pojave neki rifovi Quote
kuruz Posted March 4, 2018 Report Posted March 4, 2018 http://www.mediafire.com/file/706w95b0g29urdo/A-UE-2018+metalarea.org.rar Quote
Demon Seed Posted March 10, 2018 Report Posted March 10, 2018 (edited) Paz' ovo: http://www.youtube.com/watch?v=bjwurpeqZP8 rif na 0:26 pa nadalje Maznut odavle (odma kreće): http://www.youtube.com/watch?v=eSO77ExdzDk a ovde od 7:09 kreće isti taj akustični deo, čisto ako niste dobro čuli xD Samo kod Ascensiona bas piči ovaj lead umesto gitare na Paysage Inače mi je fascinantno koliko Ascension vuče od Burzuma a nije fokusiran na atmosferu, reklo bi se da odatle potiče i magična atmosfera koja na Consolamentumu dolazi nekako usput, ka' šlag na tortu Msm izvinite jbg meni je i dalje Consolamentum veća vest nego novi album Edited March 10, 2018 by Demon Seed Quote
Miilos Posted March 23, 2018 Report Posted March 23, 2018 Dobar je ovaj novi album, sviđa mi se? Možda ipak nisu menjali gitaristu. Negde između prethodna dva po kvalitetu. Consolamentum je ipak previše dobar da novi album može tek tako da ga prestigne, ali već mi se više sviđa od prošlog, koji nije za bacanje, ali evo dokaz da mogu oni to i bolje. Među par albuma je iz ove godine koji će da se slušaju, nadam se da će biti i boljih, i to je to. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted March 24, 2018 Report Posted March 24, 2018 Dobar je album Kul su rifovi, ima dosta disonancija i okultizma, a ne znam da li je zbog ripa ali bubnjevi dosta podsecaju na neku grcku foru, npr kao sto Serpent Noir svira (fala kurcu pa nisu uzeli da skidaju Mrlu..) Imaju cak i sing-along momenat na Ecclesia, msm da toga nije bilo jos od prvog albuma.. Ipak zadnje 3 stvari su me smorile iz nekog razloga, bez veze jer sam hteo da nahvalim album Evo uzgred preporuka za novi Besatt ko voli blago okultni bm Quote
Recommended Posts