Totamealand Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Evo tema za ljubitelje benda, čisto da ne postujete na Stratovarius temi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 70/30 posto sanse da ce album biti sranje/dobar, realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 steta za Matosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Где год је Матос учествовао, то је испало добро. Он извуче и просечну песму у одличну. Биће и ово добро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 bice ovo dobro ako Matos sve komponuje i ostali samo odsviraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Идеална, али мало вероватна ситуација свеједно, не би се Матос у упуштао у било шта, биће то на нивоу, што би реко хер Шика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 ima nekih demo-a na youtube-u. zvuci kao da matos peva u stratovariusu. nista spec. vrlo neinventivna muzika u svakom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 ima nekih demo-a na youtube-u. zvuci kao da matos peva u stratovariusu. nista spec. vrlo neinventivna muzika u svakom slucaju. +1 Nadao sam se boljem, ali necu da preterujem dok ipak ne cujem finalnu verziju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 jedna stvar ima refren sa skoro identicnim akordima kao hunting high and low. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 (edited) ima nade! ovo lici na Matosa vec malo http://www.youtube.com/watch?v=Mfpfsp-tX6s mada sve sto je dobro ovde je Matos, sve sto je izlizano i bezidejno je Tolkki. zvuci kao da je napravio neku sablonsku, vec vidjenu milion puta, stratovarius pesmu pa onda zvao Matosa da spasi situaciju koliko god moze. Edited February 22, 2011 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Dobro jutro: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3490936 MP3 320 KBPS, nije transcode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 A ja jutros vidim na mediaportalu album, zaboravio skroz šta je u pitanju i čudim se kičastom omotu i nazivu skida se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Aj dajte neki link, ne provaljujem kako da skinem sa ovog rutracker-a -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 http://ifolder.ru/22558567 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Da predupredim pitanje: http://www.yumetal.net/forum/topic/47783-ifolder-instrukcije/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 E jesi pička, namerno sam ostavio iFolder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Sva sreca pa znam da skidam sa iFoldera xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Kad ne mogu da editujem, moram post za post-om... Elem, nakon jednog slusanja celog albuma, mogu reci da sam prijatno iznenadjen Ovaj album zvuci kako bi Stratovarius trebalo da zvuci sve vreme. Hocu reci, neodoljivo potseca na starije radove Stratovariusa Harpsichord na klavijaturama (Jensova skola), vokal me isto dosta potseca na Kotipeltov, samo jos bolji... Mrzi me sada da pisem o svakoj pesmi pojedinacno, nisam dovoljno preslusao, ali na prvo slusanje super zvuci Detaljniji izvestaj kad se preslusa sve lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Jbt ovaj Tolkki je totalno prs'o sa inspiracijom. K'o da slusam neke demo verzije pesama Stratovariusa i Avantasie, u maltene svakoj pesmi ima barem jedan deo koji je maznut iz neke druge pesme. Jedina koja koliko-toliko valja je naslovna, a i ona ima delove kopirane iz pesme The Tower od Avantasie. Polaris i Elysium su bolji jedno milion puta od ovoga. Nadam se da ce Andre da batali ovo sranje i da se vrati solo karijeri, a mogao bi i Uli sa njim. Za ovu drugu dvojicu me boli kurac, a specijalno za Jarija koji se pickinski vratio Tolkkiju. Bolje poslusajte Andreov album Time To Be Free ili poslednja dva Stratovariusa nego ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Word, brother. Ovo je toliko isklišeizirano da boli, Tolki se nije maknuo od Strato šema, čak Uli svira iste prelaze na bubnjevima kao što je Jorg radio u Stratovariusu, a da ne pričamo što veći deo pesama podseća već na nešto. Ovo bi mi bilo super da sam deceniju najmanje mlađi i da nisam čuo Strato diskografiju i brdo stvari koje su iz nje proizašle. I Matos ekstremno pičkasto zvuči, muževniji je bio u Wuthering heights izvedbi. Stratovarius danas je daleko pošteniji bend ovih Tolkijevih silnih bljuvotina, fala kurcu što su šutnuli budalu. Edited March 23, 2011 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 кида Матос само тако, поверица ипо, боље неинвентивне страто форе него 90% данашње сцене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Jeste Matos dobro otpevao, ali je album i dalje govno. Onaj prvi Revolution Renaissance je keva za ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 глупости, како год. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Come By The Hills: http://www.youtube.com/watch?v=4G0E0nGeQ8g Samo malo ustratovarena, ali basically, to je ta melodija :] Santiago - E, ova pesma je tek pobednik, krece sa "I'm Alive" riffom, i u 25. sekundi se pretvara u "Kill The King". I Walk In Neon - Uh, i ovo podseca na nesto...neki Strato. Recimo "S.O.S." melodija, ali verovatno ima i bolje poredjenje, no mrzi me razmisljati... Kap'ram da je Tolkki hteo da dokaze da opet moze da pise speedy power numere, ali samo zato sto zna jos uvek da ih pise, ne znaci da jos uvek zna da napise dobre. Sada samo svom aranzmanu predugih "ubi-boze-dosadnih epic" pesama ("In Paradisum", ne priseca li vas "slavnih" Elements albuma?) pridodaje samo jos dosadne brze pesme. Matos - dobar, s tim sto ne dosta mesta na albumu podsetio na Sammetha, sto ne moze bas da bude dobar znak, no neka bude samo to moja impresija Jari Kainesto - u Stratou ga slabo primecivah, ovde je jos naglasenija ta uloga Kusch - Ima tu i tamo svetlog trenutka, ali od coveka koji je briljirao '90ih dosao je do ovog generic power rezima. Vrlo dosadan i bazican, da ne poveruje da je isti ovaj covek svirao na "Better Than Raw". No, on ionako ni na sta casno nije stavio ime ima vec 6-7 godina... Tolkki - Laku noc. 4/10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Uli sjebao ruku jako, nece moci cele godine da svira Najbolje bi bilo da rasformiraju bend 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts