lemmy sixx Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Jebote,napokon si poceo slusati kvalitetnu muziku. Nisam jos preslusao,overice se danas. Quote
kuruz Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 zbog Mejdena sam osećao odbojnost prema čitavom žanru, tek u poslednjih godinu dana nadoknađujem propušteno 6 Quote
Berliner Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 imao sam i ja taj momenat ali mi se javio i prosao kad sam imao cirka 14 godina. i pity you 1 1 Quote
kuruz Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 kod mene je trajao 14 godina, šta da se radi Quote
Berliner Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 na kraju sam bio zavoleo iron maiden, nakon koju godinu, kad sam se napeo da ozbiljno preslusam albume sa diannom. onda sam zavoleo i dobre albume sa dikinsonom onda su mi postali bezveze albumi sa dianom, onda su mi opet postali dobri, onda su mi postali bezveze albumi sa dikinsonom, a na kraju su mi opet postali bezveze i albumi sa dianom dok mi mejdeni nisu postali bezveze ucelo negde kad sam imao 20 godina, a onda sam se vratio malo slusanju i skontao da su њж puta bolji od kao nekih legendarnih nwobhm bendova koje sam kao zavoleo u medjuvremenu, ali sam ujedno skapirao da imaju mnogo ocajnih pesama, pored onih genijalnih i da su izvaredan bend sa pretezno ocajnim albumima sto je objektivno i istina, tako da preporucujem i tebi isti put. 1 Quote
kuruz Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 ma slušao sam ja to jedino sa Blejzom valjaju 1 1 Quote
Berliner Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 lol ...inace, bolji mi je prethodni album hell-a, ovaj jeste pitkiji ali onaj je interesantniji Quote
azal Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Ol1KyuCHC8U ovo je nesto najjace Quote
lemmy sixx Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 na kraju sam bio zavoleo iron maiden, nakon koju godinu, kad sam se napeo da ozbiljno preslusam albume sa diannom. onda sam zavoleo i dobre albume sa dikinsonom onda su mi postali bezveze albumi sa dianom, onda su mi opet postali dobri, onda su mi postali bezveze albumi sa dikinsonom, a na kraju su mi opet postali bezveze i albumi sa dianom dok mi mejdeni nisu postali bezveze ucelo negde kad sam imao 20 godina, a onda sam se vratio malo slusanju i skontao da su њж puta bolji od kao nekih legendarnih nwobhm bendova koje sam kao zavoleo u medjuvremenu, ali sam ujedno skapirao da imaju mnogo ocajnih pesama, pored onih genijalnih i da su izvaredan bend sa pretezno ocajnim albumima sto je objektivno i istina, tako da preporucujem i tebi isti put. Seres ko patka. Quote
Sreta Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Mejden je esencija prdenja po banacanima, dok Balkan peva - Svecanost u nasoj maloj firmi, tukarasi zele da ga djuglonenko... 2 2 Quote
Talvi Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Kuruze, overi In Solitude obavezno Quote
Goxy Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 odlican je novi album.jeste malo dugacak ali nisam cuo losih pesama,mozda mi samo jedna dosadnjikava. Quote
azal Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 jel ovaj lik stvarno nije pevao metal u zivotu pre nego sto je usao u bend? citao sam da je glumac. mnogo dobar vokal, kao spoj midnight-a iz crimson glory i geddy lee-a. bas dobar pevac. Quote
lemmy sixx Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Odlican je album.Doduse,meni je prosli bolji,konkretniji mi nekako.Ali i ovaj valja itekako,odlican rad.Pevac definitivno daje albumu to nesto posebno.Covek je masina. jel ovaj lik stvarno nije pevao metal u zivotu pre nego sto je usao u bend? citao sam da je glumac. mnogo dobar vokal, kao spoj midnight-a iz crimson glory i geddy lee-a. bas dobar pevac. Evo ovde malo vise o njemu: http://www.cackblabbath.com/2011/05/26/hell-interview-with-david-bower/ Quote
kuruz Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Kuruze, overi In Solitude obavezno pustih, ne sviđa mi se vokal muzika je dobra Quote
azal Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Odlican je album.Doduse,meni je prosli bolji,konkretniji mi nekako.Ali i ovaj valja itekako,odlican rad.Pevac definitivno daje albumu to nesto posebno.Covek je masina. Evo ovde malo vise o njemu: http://www.cackblabb...th-david-bower/ hvala. Quote
Karlo SE Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 Gledao sam ih veceras, fenomenalni su uzivo, ali ono, svaki segment, bend za primer. 1 Quote
[Nocturno] Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 "nja nja nja, gledao sam Hell, Incantation, Shining, Impiety a uskoro cu i Slaughterday i Carcass, nja nja nja" Duvaj ga plavuso! 1 Quote
Karlo SE Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 Juce su bili Amon Amarth/Carcass/Hell 2 Quote
[Nocturno] Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 FFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Quote
Recommended Posts