Jump to content

2011.01.26. *SKC Novi Beograd* N I L E, Melechesh, Dew-Scented, Zonaria + Darkrise

Recommended Posts

Posted (edited)

plakatzanetcopy-2.jpg

NILE + Melechesh + DEW-Scented + Zonaria + Darkrise - 26. Januar 2011. SKC Novi Beograd

-------------------------------------------------------------------------------

Jedan od najboljih i najpopularnijih Death metal bendova današnjice - NILE, dolazi ponovo u Srbiju! Posle rasprodatog prvog koncerta u SKC-u, bend promoviše svoje poslednje (novo) izdanje ,,Those Whom the Gods Detest". Kao specijalni gost, nastupa odličan izraelski black metal bend Melechesh koji dolaze prvi put kod nas. Uz Nile i Melechesh, nastupaju još i nemački thrash-eri DEW-Scented, švedska Zonaria i švajcarski Darkrise. Koncert će se odžati u novobeogradskom SKC-u (Politehnička škola).

Karte su u prodaji od Srede 03.Novembra 2010. Cena karte za ovaj mini death/black metal festival je 2000rsd u predprodaji i mogu se kupiti na blagajni Doma Omladine, Felix Shop (TC Sremska), Mungos (NS) i širom Srbije putem Eventima.

BROJ KARATA JE LIMITIRAN NA 350!

Vidimo se!

Edited by Frubi_ZMIJA
  • Downvote 1
Posted

Imajući u vidu koliko je ljudi prošli put bilo na Nile-u, a da sad dolazi ipak bolja ekipa bendova, ovo mu izađe sigurica. Ajmo mjetal publiko, da se prebrojimo.

Posted (edited)

super paket :D

jeste da mi je u sred ispitnog roka, ali 99% dolazim (ovih 1% su neka bas nepredvidjena okolnost)

inace, ne znam koliko je sad bolja ekipa bendova, mmeni je manje-vise jako slican paket.

ne bi trebalo biti manje od 300 ljudi, a ni mnogo vise od 500, cenim.

oko 500 mi je neki najbolji realan scenario

mada zna Frubi sta radi

Edited by Uruk Hai
Posted

Ja ne dolazim...

...jedino ako umrem. :rockdevil:

Ovo sam tako jebeno čekao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...