Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@Demon Seed, jesi skinuo GOG verziju igre?

DA

Je l' me to jebe? :D

Ne znam sta da ti kazem, ja nisam imao takvih problema.

Ti ga verovatno i nisi upgradovao do kraja :P

Ne bih ni primetio da nisam pratio guide za to

Edited by Demon Seed
Posted (edited)

Pa dobro, roboticja kad upgradujes dobijes za ceo party 36000+36000+36000+36000+36000 (5 puta 36 iljade) +60000 xp i nabudzis mu statove da jebe mater milosnu.

A meni izbagovan ovaj upgrade od 60k exp, i jedan od 36k, pa ti vidi... :D

Edited by Demon Seed
Posted

@Demon Seed, mislio sam da si skinuo mozda neki torrent originalne igre pa da imas problem. GOG (Good Old Games) izdanja uglavnom rade bez problema, evo pikam Arcanum of Steamworks & Magicka, i za sada nema nikakvih problema i slicne stare hitove koji se mogu nabaviti sa njihovog sajta.

Posted

Ma uspeo sam na kraju, u guide-u koji sam gledao nije pisalo koliki moji statovi treba da budu da bih mogao da ga upgradujem, znao sam samo da mi treba visok int i charisma... Palo na pamet da mi fali nesto od statova, probao da cheatujem statove na max, i radilo je, upgradovao Nodroma, pa vratio statove kako su mi bili. :D

Po onome sto pise, treba visok intelligence i charisma, a izgleda da za fighter upgrade treba i strength.

Tako da sam ogresio dusu o divan kod, nije bio bug.

Guest HEFEST
Posted

To ti je kao 18.3. Najbolje je 18/00 sto ti dodje kao 18/100.

Posted

Koliko ja vidim, generalno se Baldur's Gate tu kao smatra boljim i kvltnijim, a ja sam igrao BGII nesto malo kao klinac, jedva da se secam kako izgleda, a Torment sam uzeo sad detaljno da precesljam i sto vise procitam dok igram, tako da jebem li ga :D

Posted

Sjajno, sad ne moram ni da palim Baldura, a taman smara jer je serijal a ne jedna igra :haha:

Igram onog mindless Baldura na Soniju, jer igram co-op sa zenskom osobom, to mi je dosta :obrv:

• 2 months later...
Posted

I am returning the echo of a point in time

Distant faces shine

A thousand warriors I have known

And laughing as the spirits appear

All your life

Shadows of another day

• 2 weeks later...
Posted

Koliko ja vidim, generalno se Baldur's Gate tu kao smatra boljim i kvltnijim, a ja sam igrao BGII nesto malo kao klinac, jedva da se secam kako izgleda, a Torment sam uzeo sad detaljno da precesljam i sto vise procitam dok igram, tako da jebem li ga :D

torment se univerzalno smatra boljom igrom od ostalih ie naslova (zbog price; gameworld mehanike su ionako usrane u svim ie igrama, osim iwd2 koji ima dobro implementiranu borbu), a po kultnosti negde je u rangu sa prvim bg-om.

• 1 year later...
Posted

Ponovo poceo da je igram, dosta toga sam pozaboravljao, od gradjenja lika, do quest-ova...

Ali je i dalje zabavno, pogotovo dijalozi, zao mi je samo sto nisu sve sinhronozivoali, ali u to vreme onda igra ne bi bila na 4 diska, vec na 7-8...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...