azal Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 iFolder for Dummies Stvarno Lazare ti kao amer trebao bi da znas barem malo ruskog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Hahahah, vrh! A ti si, azale, rekao već ranije da ćeš bukmarkovati objašnjenje pa ne znam šta bi od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 zaboravio sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ahahhahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) E da, u poslednjem koraku možeš i da klikneš na taj link koji se pojavi dole, ne moraš ići na "skačać". Inače, temu treba pinovati na vr' celog foruma. Edited March 1, 2011 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Hahahahahaha, ova tema je svetinja, jebote. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Meni ne radi, ne kapiram ove slike. Talvi aj polako mi objasni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reign of puppets Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) kruze glasine da morash da objavish neku reklamu na fejs da bi mogao da nastavish sa downloadom....shta ga znam,ja idem samo preko mediafire i slichni (edit:gledajuci slike,izgleda da je dovoljno da posetish reklamu pa ti se daje link,probacu sad da skinem neshto) (edit2:lol,uspelo captcha mi je izasho 6667 ) Edited March 1, 2011 by Matrapaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Lazo, nemoj da diras Talvija Gde treba da se klikne na ovome? ja idalje ne znam i uvek mi glupo da pitamdobra strana toga je sto me sprecilo da skinem novog malmsteena 'ajde Talvi reci ljudima. Ajd'. Klikneš na ono crno "сюда" u tekstu, na sledećoj strani klikneš na bilo koji link, sačekaš 30 sekundi i klikneš na "нажмите сюда", izađe ti u vrhu strane. Ukucaš kod i na sledećoj strani ti izbaci link (Tamo gde piše "Ссылка для скачивания файла:").Inače, u poslednje vreme često preskoče tu proceduru pa ti samo daju da ukucaš kod i dobiješ link, nemam pojma otkud to. Od tvojih 10000 postova jedno hiljadu ti je ove sadržine evo sad cu da bookmarkujem ovaj post Jdownloader, ffs. EDIT: Tema je super. Treba da se postavi kao bitna sa svakom podforumu. Mada, nije to to dok ti Talvi ne objasni. Edited March 1, 2011 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Господин Граул Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Meni je jednom davno uspelo da skinem nešto sa ifoldera, ali slučajno . Od tada se nisam snalazio. Preporučujem vam ifile.it, dakle italijanski sajt koji najbrže šljaka bez ikakvih čekanja i mislim da može baš dobro da se aplouduje. Naravno, nije popularan što se muzike tiče, ali za neku ličnu upotrebu - super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 shkoda brate,znao sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Bas danas sam izgubio jedno 15 minuta pokusavajuci da provalim! Tema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ako nekom treba mogu dati Talvijev broj mobilnog, u slučaju da ne radi forum... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Nemoj, još se sećam kad mi je prošli put Gojko slao poruku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 zbog iFolder-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Starbuck Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 e grobe,ne ucitava mi slike a i par ljudi mi je reklo da i njima ne sljakaju pa postavi talvijev br da mozemo da ga cimamo da nam objasni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Pitala sam se kad će tema... i ko će da je otvori... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Zar nije neka lakša varijanta, da skinete JDownloader (ili bilo šta toga tipa) i samo prevučete link u JDownloader i kraj posla. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Što, kad mogu jednostavno da mi objasne kako da skinem sa ifoldera? Nisam još sve skontao, ali ono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Zašto toliko dramite oko tog ifoldera ako nije za zajebanciju Talviše... Imaš nekoliko reči ruskih koje treba da naučiš, a to su 'sjuda' (prev. ovde) i 'skačatj' (prev. download), pri čemu se slovo što izgleda ko pobačeno nj ćirilično čita 'ju' ostalo ćeš skopčati sam. E da i treba da znaš ćirlicu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Ništa ja tebe nisam razumeo... Gde je Talvi? Baš mi sad treba nešto sa iFoldera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts