negative creep Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Ja imam 5-6 koncerata. 9. jun - Austria - Alice in chains! Quote
rebel_grunge Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Neverovatno... AIC u Austriji... e a kad su vec tu, mogli bi da svrate i na Exit Quote
negative creep Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Mogli bi....jbg....peva Maynard. Quote
Tomislav Sawyer Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 auh, kakve dobre vesti! to se mora videti. idem iz ovih stopa da cimam exit ekipu i da smaram kao nikada Quote
CTPAX Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Stvarno? Onda mozda stvarno batalim svoje uverenje da nikada necu ici u Budimpestu... Quote
Milkica Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 (edited) Kad? 31.aprila? mozda je to neka interna shala, no svejedno, ne kontam elem, 8.juna, Petofi Csarnok,predgrupe Stonesour & Bloodsimple, mada koga boli uvo za nji'....ono sto htedoh reci je da bi bilo lepo ako bi neko od vas Beogradjana video da li to mozda organizuje onaj Belvi Travel....a ako ne, da se lepo sami organizujemo, a ne ko neki shabani Edited March 23, 2006 by stpgirl Quote
negative creep Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Evo, upravo sam videla na sajtu Jerry-ja Cantrell-a: 6/8/2006 - Petofi Csarnock Open Air - Budapest, Hungary w/ Stone Sour & Bloodsimple Quote
zombie eater Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 ja sam nacuo i da sviraju neki festival u Austriji cini me se gde ce pored njih nastupiti i Queens of the Stone Age,Motorhead,Tool i cini mi se jos neki bendovi....ali to treba proveriti....otom potom Quote
ALEXIE_AIC Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Ja moram na taj koncert, pa makar popadala sve ispite u junu... Videla sam Jerry-a na nekom sajtu...On je taaaaako omatorio ... Quote
negative creep Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 (edited) A ja prijemni... A ajde top 10 sta biste voleli da cujete! Moj izbor je: 01. Down in a hole 02. Would 03. Heaven beside you 04. Angry chair 05. Bleed the freak 06. We die young 07. Them bones 08. No excuses 09. Brother 10. Rooster Edited March 25, 2006 by negative creep Quote
chatjunkie Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Joj koliko jedva cekam ovo!!!!!! Ako neko zna jos nesto o tom festivalu u Austriji, speak up! Top 10; - Love, hate, love - Down in a hole - Bleed the freak - Nutshell - We die young - Got me wrong - Rain when i die - Junkhead - Rooster - Them bones - I can't remember Quote
CTPAX Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Hmm, krece okupljanje za Madjarsku za 8.6. Ko je za? Quote
Misantrophil Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 dobar bend steta samo sto je pevac umro Quote
ALEXIE_AIC Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Ja ozbiljno hocu da idem, tako da,... ono... Quote
ALEXIE_AIC Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Dvoje po dvoje u redu! Elem, u Metal Hammer - u( ) pise da ce im pevati Will Duvall( pevac grupe Comes with the fall) , a Maynard se ne spominje... Quote
Mr. Jack Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Dvoje po dvoje u redu! Elem, u Metal Hammer - u( ) pise da ce im pevati Will Duvall( pevac grupe Comes with the fall) , a Maynard se ne spominje... Ne bih se ja oslanjao na Hammer. Kad je Head otisao iz KoRna, u hammeru je pisalo Munky.(samo jedan primer) Quote
Milkica Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Dvoje po dvoje u redu! Elem, u Metal Hammer - u( ) pise da ce im pevati Will Duvall( pevac grupe Comes with the fall) najverovatnije ce on pevati. ima li neko ideju kako doci do karata sto pre? Quote
chatjunkie Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 A zasto vise ne prave svirke ili tribute na ovaj dan?! Opet imam 666 postova Quote
CTPAX Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 A zasto vise ne prave svirke ili tribute na ovaj dan?! Opet imam 666 postova Pa ne znam, ali koliko mene secanje sluzi, prosle godine nije bio nijedan Nirvana tribute u Beogradu... Chainse su barem svirali povremeno... Quote
chatjunkie Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Opustite se, Madjari verovatno nikad culi za Alice. Barem su moja iskustva takva...... Zato je strasna nepravda sto svi idu tamo, a kod nas niko ne zalazi! Ali, to sad nije bitno, bitno je da mi idemo na AIC! Verujem da ce biti organizovano. A mozemo i sami da se organizujemo, u krajnjem slucaju Quote
Milkica Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 samo da se editujem, karte vec pocele da se prodaju Quote
Recommended Posts