Triad_1 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 A Jerry-jeva solo karijera? Mene cudi zasto on nije uzeo mikrofon Kako mislis? Ima on 2 solo albuma gde naravno i peva. Prvi je Boogy Depot koji je izasao 1998 pa zatim Degradation Trip vol 1 i 2 iz 2002. godine. Jako cudni albumi, tek nakon mnogo slusanja udju u glavu....Trebalo bi da ima negde na torrentima ili rapidshare pa ako te zanima skini obavezno Da,da....Odlicni su,ja imam samo koncert od njih. Taj 'cert je odlican. Ja sam ga dosuse gledao samo na youtube-u jer nisam uspeo nigde da ga nadjem na torrentima ili rapid-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Pa imam ta oba albuma.. samo pitam sta vi mislite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmy Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 (edited) jel gledao neko ovo Edited February 16, 2009 by loshmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Ček' ... na Rock Am Ring 2006 je Džejms gostovao u izvođenju pesme ''Would'' ili je pevušio još neku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 ja sam video, jebiga malo je izmasakrirao pesmu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 A Duff svira gitaru??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hailtheleaf Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Da, to je neki koncert u Layne-ovu cast. Phil jeste malo usro ali sve u svemu nije lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Phil jeste usr'o i to do daske. Nije više ni za ''belu svinju.'' Ali je Hetfield više nego korektno odradio pos'o. Zato i pitam da li je na RAR festu sa Alisom, otpevao još nešto ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 A Duff svira gitaru??? Jebo mamu,izgleda da jeste Duff Ne znam izgled clanova Alice In Chains-a,a i snimak je na YouTube-u (znaci,ne bas dobrog kvaliteta),pa ne mogu jasno da vidim tetovaze,ali to je njegov izgled,njegovo ponasanje na stage-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Duff je 100%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 (edited) Nisam ni znao da je on nekad svirao sa njima... Malo mi je cudno sto ga vidim sa gitarom (kazem,ne poznajme bas Alice In Chains,i sta se desilo sa njihovim drugim gitaristom,pa da Duff svira),ali znam da i gitaru zna da svira (na njegovom solo albumu je to pokazao),a kapiram da je upao sa ovom ekipom jer je svirao u 'milion' Seattle bendova,pa verovatno zna i tu ekipu (iz Alice In Chains) Edited February 26, 2009 by LazaGNR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Laza olmajti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Nova pesma: http://depositfiles.com/ru/files/zbpidfwmw OK deluje na prvu loptu, šta znam... Nije loš novi pevač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Au, AIC bih mogla da restorujem iz mrtviju... Moraću da prekopam po kasetama imala sam negde Dirt original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Vadi to bre. Na mojoj AIC kolekciji se prasina ne 'vata, to se pusta bar jednom nedeljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 (edited) @Tom Sawyer: Same here, što video, što audio, ne mož' da dosadi... Uf jbt. 7 minuta... Cool je pjesmica, na prvo slušanje between AiC i JC solo radova, jedva čekam da izađe ceo album!!! Edited June 30, 2009 by Metal Homer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Upravo slušam pesmu i deluje mi skroz ok. Kad pregledam lyrics-e i preslušam još par puta imaću potpuniji utisak. Međutim, nikako ne mogu da se pomirim sa činjenicom da nema više Layne-a i da su nastavili da rade pod starim imenom. Sav pozitivan utisak na stranu, ali trebali su da promene ime benda. Samo onda naravno ne bi imali publicitet koji sada imaju. Jedva čekam da izadje album, ali neću ga slušati kao AiC, već kao neki novi bend koji nije trebao tako da se zove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ova nova stvar odlicno zvuci, lik peva ko da je pravi. Kad to izlazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ne volem ovo!!! Ugly form of rock music!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Svidja mi se dosta na prvo slusanje nova stvar. Jeste malo bezveze sto su nastavili rad kao AIC, ali najbitnije je da je muzika dobra, zar ne? @ Tomislav Album treba da izadje krajem septembra ako se ne varam. Nadam se da ce i ostatak albuma biti dobar kao A looking in a view Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 На прво слушање ми песма супер звучи. Болесно је колико се Дувал труди да копира Стејлија, што је најгоре успева му и то одлично. Јаке гитаре, добар груви звук...једино ми недостаје нека Кантрелова кратка и срцепарајућа солажица, њему својствена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) <!--quoteo(post=1992230:date=1. 7. 2009, 02:31:name=Jimmi)--><div class='quotetop'>QUOTE (Jimmi @ 1. 7. 2009, 02:31) <a href="index.php?act=findpost&pid=1992230"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Upravo slušam pesmu i deluje mi skroz ok. Kad pregledam lyrics-e i preslušam još par puta imaću potpuniji utisak. Međutim, nikako ne mogu da se pomirim sa činjenicom da nema više Layne-a i da su nastavili da rade pod starim imenom. Sav pozitivan utisak na stranu, ali trebali su da promene ime benda.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Upravo. Nemam ni najmanju zelju da ovo slusam, ma koliko pesma i album bili dobri. Cak mogu reci da mi se sve ovo bez Layne-a na neki nacin gadi. Edited September 7, 2009 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/topic/32159 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Pesma je realno dobra, samo traje bar 2 minuta duže nego što treba, kraj je razvučen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Međutim, nikako ne mogu da se pomirim sa činjenicom da nema više Layne-a i da su nastavili da rade pod starim imenom. Sav pozitivan utisak na stranu, ali trebali su da promene ime benda. Samo onda naravno ne bi imali publicitet koji sada imaju. Jedva čekam da izadje album, ali neću ga slušati kao AiC, već kao neki novi bend koji nije trebao tako da se zove. Upravo. Nemam ni najmanju zelju da ovo slusam, ma koliko pesma i album bili dobri. Cak mogu reci da mi se sve ovo bez Layne-a na neki nacin gadi. a zašto bi bilo tako... skoro svaki bend koji duže traje pre ili kasnije napravi neke izmene, bilo bi glupo da se za svaku promenu postave menjaju imena bendova... a niko nije nezamenljiv... jeste lejn bio carina ali eto, zamenio ga crni brat, i moram da kažem da radi odličan posao... dobro zvuči ova pesma... mada, slažem se da su je bespotrebno rastegli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts