kuruz Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 320 i FLAC http://www.mediaboom.org/386510-alice-in-chains-the-devil-put-dinosaurs-here-2013.html Quote
Descender Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 Meni je album čak i iznad očekivanja, prijatno iznenađenje! Odličan, da ne kažem odmah fenomenalan, bar dok mi se ne slegne... Nekoliko monstruozno dobrih stvari, ostatak vrlo dobrih, baš ima materijala za slušanje i slušanje... Za sada favoriti Pretty Done, Phantom Limb, The Devil put Dinosaurs Here, Stone, Hung on a Hook... skoro da nama lošeg mjesta. A to što je poprilično dug je i bolje, daje prostora za slušanje i otkrivanje polako i postepeno. Quote
Captain Spaulding Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 Meni je album slabiji od prošlog...nekako isti ritam, generično, monotono, rifovi koji se ponavljaju u nedogled, od početka do kraja sve je isto. Crnac se ne čuje uopšte, čovek je samo prateći vokal....to mi je na prvo slušanje. Slušaće se još ali mi je prošli album bolji...možda zato što mi je draži jer je bio to veliki comeback 1 1 Quote
johnnyzzz Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 i meni album za sada malo monotoniji od prethodnog (^rifovi) i fali mi malo solo vokala, jesu dvoglasi karakteristični za AIC ali je trebalo ostaviti malo više prostora crnji, čovek ima dobar glas... 1 1 Quote
Berliner Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 meni je breath on a window najbolja pesma. ako je streamlined rock nek je streamlined. 1 Quote
Night Prowler Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 Meni su najslabije Low Ceiling, Breath On A Window i Scalpel, mada su i to super pesme. Sve ostalo, perfekcija. Album godine za sada. Quote
Kumodraski Vo Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Album je sjajan, bas sam ga dosta vrteo, ima neku seksi crtu bem li ga. Quote
Жвакић Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Фин албум. Почео да ми се допада. Само фали нека мало жешћа песма. И волео бих да краће траје. Quote
Narsil Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 И волео бих да краће траје. To je zamerka. Quote
Markonato Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Album je odlican. Svidja mi se sto, kao i na proslom, vezu do jaja pesme za kraj. Znaci na proslom Take Her Out, Private Hell, BGWTB, pa kad te spuca ta neka emocija,ajao...a ovde Phantom Limb, Hung On A Hook, Choke (doduse nije toliko da se sjebes ali opet ima to nesto, bem li ga ). Legende! Quote
Talvi Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 sve pokušavam da ukačim šta čujete u toj "Phantom Limb" pa tako kolektivno onanišete na nju ali ne vredi, uopšte me ne radi. Tu, "Low Ceiling" i "Choke" bih isekao bez žaljenja i mnogo bi mi zanimljivija celina bio album. Quote
In The Flesh Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 Izvini se u svom jubilarnom 20k postu za ovo. Quote
Talvi Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 (edited) jbg, izrazio sam čuđenje novim Bodomima u njemu Edited May 29, 2013 by Talvi Quote
Lou Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 И волео бих да краће траје. Da bude manje znoja. sve pokušavam da ukačim šta čujete u toj "Phantom Limb" pa tako kolektivno onanišete na nju ali ne vredi, uopšte me ne radi. Misle ljudi na Pig Destroyer, zbunili se. Quote
Grob Bez Dna Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 meni odlican album. cak mi ni duzina albuma ne smeta. u pocetku jeste malo, ali sad ne. Quote
soul wandering Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 kod mene isto, i choke mi je bas super Quote
soul wandering Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 i meni, ta i PL isto, vrh je album Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Stone, ovaj Dinosanaur, Phantom Limb, Breath on a window...zgranut sam koliko je dobar album. Quote
Narsil Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 kod mene isto, i choke mi je bas super Meni je Choke bila najbolja u prva dva slušanja. Quote
soul wandering Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 tako nesto, nju sam prvu pevusila onako bas hitic Quote
LoveHateLove Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Jebem ti zivot. Upravo ugovorih prodaju cele AIC kolekcije. U afektu sam stavio na KP i odmah me zvao covek. Ne mogu da opisem koliko mi je zao Jebem ti proklete pare. Za utehu je sto je covek nas poznati muzicar, tako da ce otici u prave ruke, a i ja nisam ni slusao vinile, uzeo sam samo sto sam fan. a mislio sam da sam najveci fan na planeti...izgleda da nisam.... ......to me je bog kaznio zato sto nisam pokazao dovoljno postovanja prema novim stvarima, jbg. 1 Quote
LoveHateLove Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 http://loudwire.com/layne-staley-mother-files-suit-against-alice-in-chains-royalties/ Naletih sad na ovo. Setih se da sam jos davno narucio majicu iz fonda koji vodi pa sam imao prilike da razmenim nekoliko imejlova sa doticnom gospodjom Quote
Recommended Posts