Trul Posted September 30, 2002 Report Posted September 30, 2002 jedan od najbolijh danasnijih tradicionalinih black metal bendova Quote
Trul Posted October 3, 2002 Author Report Posted October 3, 2002 Da li ovde iko slusa ovaj bend......ako ne..........samo vi nastatvite o svojim temama kao Dimmu Cradle sranja....koja bi ustvari trebala da budu u Gothic/Industrial categoriji a ne ovde. Quote
Aleara Posted October 4, 2002 Report Posted October 4, 2002 E ja imam samo Black shining leather i album jebe kevu! Inace ne znam zasto se cimas sto su ljudi ubedjeni da su Cradle i slicni bendovi bolji od old school black metala. Vazno je da MI znamo sta je bolje. Dole klavijature! Quote
The Inquisitor Posted October 7, 2002 Report Posted October 7, 2002 Imam skinutu pesmu Bloodcleasing.Odlicni su.Kako mogu da nadjem neki njihov album?Kod SKC-a nisu culi za njih. Quote
Earendil Posted October 8, 2002 Report Posted October 8, 2002 Imam ja jedan ako hoces mogu da ti narzem ili da se menjamo. Quote
The Inquisitor Posted October 8, 2002 Report Posted October 8, 2002 Imam ja jedan ako hoces mogu da ti narzem ili da se menjamo. Ok.Imam i ja rezac.A kako mislis da se menjamo?Pozdrav... Quote
Trul Posted October 8, 2002 Author Report Posted October 8, 2002 Ja imam sve njihove albume, malo sam razocaran da ovako malo ljudi slusa ovaj bend u Jugi, inace ovaj zadnji album Morbid Fascination... je odlican, produkciju su popravili dosta, ali atmosfera je jos uvek tu, a Nordavind je ostavio bend posle ovog albuma! Quote
Earendil Posted October 9, 2002 Report Posted October 9, 2002 Imam ja jedan ako hoces mogu da ti narzem ili da se menjamo. Ok.Imam i ja rezac.A kako mislis da se menjamo?Pozdrav... Pa postom naravno.Ako hoces ostavi mi katalog na pp pa da se menjamo mp3 za mp3 Quote
scissors Posted October 9, 2002 Report Posted October 9, 2002 ja sam ranije cuo za njih, ali nisam uspio naci nista od njih... sad cu bas ponovo da pokusam, ali cisto sumnjam da ima iko ista od njih na winmx :ne: Quote
The Inquisitor Posted October 9, 2002 Report Posted October 9, 2002 Imam ja jedan ako hoces mogu da ti narzem ili da se menjamo. Ok.Imam i ja rezac.A kako mislis da se menjamo?Pozdrav... Pa postom naravno.Ako hoces ostavi mi katalog na pp pa da se menjamo mp3 za mp3 OK,smilslicu nesto.Pozdrav... Quote
Turin Posted December 4, 2002 Report Posted December 4, 2002 Nabavio sam i njihov stari album: Through chasms,caves and titan woods. Fenomenalan je, najbolji od svih!! Mnogo melodicniji, sa epskom atmosferom, nekim shapatno-shishtecim vokalom, klavirima... Najbolja pesma: The Eclipse/The Raven Quote
Embraced Posted December 5, 2002 Report Posted December 5, 2002 Mnogo zanimljiv bend! U njihovoj muzici nalazi se dosta zanimljivih momenata, prelaza...Kao i ostali, i ja mislim da je velika steta ne slusati ovaj dobar bend! Hail to Nordavind! Quote
Ravendark Posted June 5, 2003 Report Posted June 5, 2003 Imam Through Chasm,Caves And Titan Woods.Utisak-odlican album,pesma The Eclipse-The Raven rastura!Nedavno su objavili novi album "Defending The Throne Of Evil". Quote
Grobodan Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 Jebeno savrsen bend.Njihov novi album Defending... me je oborio s nogu. Quote
Srki Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 Protiv muzike nemam nista, ali oni su pravi seljaci! Quote
Srki Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 To su gluposti. Sirovost ne proizilazi iz nedostatka klavijatura :ne: Quote
Denethor Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 Imam samo strange old brew i nije me nesto odusevilo. Verujem da su ostali albumi mnogo bolji. a: Quote
Grobodan Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 Protiv muzike nemam nista, ali oni su pravi seljaci! Sto tako mislis Quote
Dani Filth Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 Da li ovde iko slusa ovaj bend......ako ne..........samo vi nastatvite o svojim temama kao Dimmu Cradle sranja....koja bi ustvari trebala da budu u Gothic/Industrial categoriji a ne ovde. Daj ne seri , molim te ... Ni Dimmu , a ni Cradle nisu sranja , svako ima pravo da slusha ono stho mu se svidja . Ja cak kazem da mi se CARPATHIAN svidja Quote
Srki Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Protiv muzike nemam nista, ali oni su pravi seljaci! Sto tako mislis Ne bih hteo da shvatis da imam nesto protiv njih, ali sam citao neki intervju u kome su pokazali krajnje klinacke poglede na muziku i na Black Metal... Quote
Lady in Black Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Krajnje su mi nezanimljivi. Quote
Ravendark Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Protiv muzike nemam nista, ali oni su pravi seljaci! Sto tako mislis Ne bih hteo da shvatis da imam nesto protiv njih, ali sam citao neki intervju u kome su pokazali krajnje klinacke poglede na muziku i na Black Metal... Slazem se.Citao sam intervju sa Nattefrost-om i lik ima stvarno neke imbecilne izjave.Pogotovu kada je rec o samoubistvima. Ali muzika im je vrh!Defending The Throne Of Evil je najbolji BM album protekle godine,barem za mene. Quote
Recommended Posts