Гласник смрти Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Где има да се скине та нова ствар? Quote
Immortal_Beloved Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) Bloodlust and Perversion,Strange Old Brew,Black Shining Leather,We're going to hell for this....(jedni od boljih...) Jedan od najjachih i definitivno moj omiljeni black metal bend... Edited April 8, 2006 by Immortal_Beloved Quote
Black desire Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 DA, da neverovatno fantastican bend Quote
Immortal_Beloved Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Naravno... E da,zaboravila sam da pomenem takodje odlichan album Defending The Throne Of Evil... Uh,jedva chekam novi albuuuuum....... Quote
Goxy Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 kako mi se svideo"FUCK YOU ALL!!!!".jos jedan u nizu sjajnih ostvarenja ovog sjajnog norveskog sastava.ne bih jos da poredim sa predhodnim delima,ali moze svasta da bude!samo da kazem da nema nikakvih pomaka u muzici,pravi pravcati CF.prvi utisci su jebeno dobri! Quote
Grobodan Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Otkud ti to,bre,zar se vec pojavilo-anyway Quote
Black desire Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 kako mi se svideo"FUCK YOU ALL!!!!".jos jedan u nizu sjajnih ostvarenja ovog sjajnog norveskog sastava.ne bih jos da poredim sa predhodnim delima,ali moze svasta da bude!samo da kazem da nema nikakvih pomaka u muzici,pravi pravcati CF.prvi utisci su jebeno dobri! To li je kao izasao novi album... Quote
Angelystor Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 E pojavio se album na dc++...ce ga skinem..al pre toga novi Ancient Rites Quote
Despot! Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 BABE, BABE i samo DEBELE BABE u corpse-paintu! Ko je gledao DVD Carpathian-a znaće o čemi pričam. Uzgred nisma još dobio promo novog albuma, ali verujem da će stići uskoro. neka pesma koju sam imao prilike da čujem je malo dosadnjikava. Quote
Grobodan Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 BABE, BABE i samo DEBELE BABE u corpse-paintu! Ko je gledao DVD Carpathian-a znaće o čemi pričam. Video i ja kod analnog tinejdzera. Iskreno Quote
Goxy Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 neka pesma koju sam imao prilike da čujem je malo dosadnjikava. ne znam brate,evo ja bas trenutno slusam album po ko zna koji put sve pesme su strava Quote
Angelystor Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Dobar je album, ja ga za sad jednom odslushah, za sad mi ona "Submit To Satan" odma ushla u glavu Quote
Svaroggh Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Odlichni su! Pravu sliku sam stekao na svirci u SKC, iako mi se Tsjuder malchice vishe svideo, no to je vecj cepidlachenje. Pesma "The Angel and the Sodomizer", sa albuma "We're Going To Hell For This", mi sevecj dugo vremena vrti u plejeru! Слава! Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Било ти је то 28. јануара 2005. године, заједно са Tsjuder-ом, затим Е-Force и бенд са јаааако ружном певачицом, која има врашки добар глас Wykked Witch. Слава! Quote
Goxy Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Da kazem koju o novom albumu. Posle dosta pazljivog slusanja,meni je album ispao bolji nego predhodni.Cak sam i blizu tvrdnje da im je ovo najbolji album u karijeri.Muzika im je takoreci ostala nepromenjena.Tu su i dalje najocigledniji uticaji Celtic Frost-a i Darkthrone-a,kao sto je bio slucaj i na svim ostalim albumima.Pozadinske klavijature kojih je bilo u izobilju na "Defending the throne of evil",sad su svedene na minimum.Produkcija je prepoznatljiva,masivne gitare,cist bubanj i naravno Nattefrost-ov tipicni vomit vokal,plus razne varijacije,efekti i prateci vokali.Pesme:The frostbittenv woodlands...,Submit to Satan!!!,Diabolism,Shut up, there no... Quote
Grobodan Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Ja i zaboravio da je ovo izaslo Bas sam gej,sta bih bez Goxyja.U sledecoj poseti Soliju moracu i ja da pokupim ovo. Quote
Natasha! Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Било ти је то 28. јануара 2005. године, заједно са Tsjuder-ом, затим Е-Force и бенд са јаааако ружном певачицом, која има врашки добар глас Wykked Witch. Aj nek neko baci linkove za slike ako ima s tog koncerta. Ja imam samo par CF a ostale su Tsjuderove... pa bi htela da imam još... Upravo skidam novi CF pa ću da reknem mišljenje kad preslušam mada po Goksijevim recenzijama izgleda opako Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Fuck you All није лош, али ипак га не бих препоручио људима који се тек упознају са Carpathian Forestom... Слава! Quote
Black desire Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Fuck you All није лош, али ипак га не бих препоручио људима који се тек упознају са Carpathian Forestom... Слава! Slazem se, album je veoma dobar...al' nekako vise vuce na thrash...sto je bezveze ali dobro Quote
Angelystor Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 To nikako nije bezveze. a nije ni tachno. Quote
kuruz Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Nema bolje kombinacije od black/thrash zvuka. Quote
Black desire Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Ma glupo je black je black a thrash je thrash...ne treba mesati zanrove... Quote
Гласник смрти Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 А ти си као толики блекер да не можеш да поднесеш никакве thrash призвуке... Black је настао из thrash-а и та два правца се не могу раздвојити. Код неких бендова је то израженије, код неких није. Што се тиче новог албума, шта знам, није ми баш лег'о на прво слушање. Можда је то само први утисак, ал' ми се чини да је CF снимио мало слабији албум. Quote
Recommended Posts