Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Ko je u stanju da stavi Turbo na listu najboljih heavy metal albuma, treba da batali slušanje heavy metala. Ti si trebo da se batališ kad si se okotio. Prince Metalac...do 2005 si znao samo za ovce i krmad,i duvanje u kožnu frulu,a sad meni našo da trtomudiš šta ću stavim na listu.Odlićan je ''Turbo'',ti si za topolnicu! Quote
Uruk Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 http://rapidshare.com/files/27154929/cirith_ungol_king_of_the_dead.zip.html Quote
Bata Trokrilni Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Isuviše epic za moj ukus, a i vokal me nervira. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 King Diamond-Abigail Mercyful Fate-Dead Again Quote
Thrasher Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Recimo ovako: Running Wild - The Brootherhood Gordi - Pakleni Trio Saxon - Wheels Of Steel Judas Priest - Point Of Entry Blitzkrieg - A Time Of Changes Quote
Sandman Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Sve u šta je King Diamond ikada bio umešan,realno. Quote
Sadomator Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Isuviše epic za moj ukus, a i vokal me nervira. Jedan od najglupljih komentara u zadnje vrijeme. Previse epic, je li i dalje pricas o Cirith Ungolu? Pola ljudi i ne preslusa, naleti na etiketu epic i odmah sere, kao i za Manillu Road. Ustvari oba benda imaju "teze"riffove nego citav NWOBHM zajedno. Quote
Invictus Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Respect za Thrashera, dosad najoriginalnija lista koju sam vidio. Quote
Bombarderka_Hellerovic Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 skoro svi albumi manowara Angel Witch-Angel Witch Demon-Night of the Demon Chateaux - Chained and Desperat Girlschool-Hit and Run Saxon-Denim and leather Warriors-Warriors Warlock - Burning the Witches itd...mrzi me da sad razmishljam... Quote
Grob Bez Dna Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 aj kad ste se raspisali, da dam i ja misljenje. accept - balls to the wall accept - accept accept - russian roulette amon-ra - in the company of the gods xD grim reaper - see you in hell gotham city - the unknown Quote
Thrasher Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Respect za Thrashera, dosad najoriginalnija lista koju sam vidio. Hvala lepo! Quote
Ancient Mariner Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Iron Maiden - The Number Of The Beast, Somewhere In Time, Powerslave... Quote
Atomic Punk Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Saxon - Wheels of Steel Judas Priest - Screaming for Vengeance Grim Reaper - See You in Hell Riot - Thundersteel Praying Mantis - Time Tells No Lies Iron Maiden - Somewhere in Time Blade Runner - Hunted Dio - Holy Diver Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath i tako dalje... Quote
le bip. Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Skid Row- Slave To The Grind Boze...niko njih ne pominje... Quote
Bata Trokrilni Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Pominje ih, ali na hard rock podforumu. Quote
Bata Trokrilni Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Oni su izvorno hard rock, mada imaju elemenata metala, kao i punka, a kasnije i grunge-a. Quote
KinSlayer Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Koji su elementi grunge-a? Da neko nosi starke i karirane kosulje? Quote
Totamealand Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Judas Priest - Point Of Entry Interesantan izbor. Quote
Теша Тешановић Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Odlicna lista, pogotovo si me iznenadio sto si stavio Kill Em All, ne vole ga mnogo ljudi... (vole ga ali manje od Mastera i Ride-a). ne vidim zasto.metallica je postala sranje na ride the lightning.nekako samo na kill em all ima kvalitet 1 1 Quote
Recommended Posts