Ranis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 shto su nagurali reign in blood i chaos ad i shta ti ja znam u heavy metal? Quote
andrijaking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ma za mene ti je sve to isto,bre,ja sve to svrstavam u Hard N Heavy,i zdravo djaci,ne ogranicavam se na trash,death,black i ostale izmisljene podvrste METALA....i Faith No More -Angel Dust,sam zaboravio,i Clawfinger - Use Your Brain,pa Flotsam and Jetsam - When the Storm Comes Down....Aaaaa.QueenSryche - Operation..... ima mnogo mnogo mngo albuma,,za mene je sve to Heavy,brale Quote
Ranis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ni ja se ne ogranichavam...naopako...ali kad kaze "hajbolji heavy metal albumi" nije isto kao i "najbolji metal albumi"... Quote
Guest YaMa again Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Queensryche - Operation Mindcrime Quote
andrijaking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) u vreme kad sam ja pocinjao slusati HM,one malo starije koji su upraznjavali taku vrstu muzike(ili vristanja,kako su je zvali,a i danas je zovu muzicki nedovrseni ljudi)nazivali su Narkosima,jer su uz neki kasetas u parku,obavezno ispraznjavali neke flase,a krenuti sa konzumiranjem cigareta sredinom osamdesetih,u 4.razredu osnovne,bilo je tada,ko kad bi se sad klinci tih godina starosti ,pichili na nozdrve.Imao sam 2 iz vladanja jer sam na odmoru nacrto lobanju na tabli,to je bila tabu tema,bauk,nas nekoliko desetina metalaca u Leskovcu,ziveli smo tih godina ko gubavci.... Tad smo bre svi bili METALCI,i fajtali se sa Pankerima,koji su prdeli aromu lepka...Da ga ne tupm mnogo,nova vremena,novi klinci,novi pravci jednog te istog METALA! Elem,za mene najbolj hevi album svih vremena je Judas Priest - Painkiller.za mene je to hevi azbuka. Edited November 2, 2008 by andrijaking Quote
Volcano Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Mercyful Fate - Don't Break The Oath Scorpions - Love At First Sting, Taken By Force Queensryche - Operation:Mindcrime Accept - Balls To The Wall Helloween - The Time Of The Oath Judas Priest - Defenders Of The Faith King Diamond - "Them" MSG - Save Yourself Motörhead - Orgasmatron Dio - Sacred Heart Black Sabbath - Headless Cross Axel Rudi Pell - Between The Walls U.D.O. - Animal House, Faceless World Saxon - Unleash The Beast ... Quote
Venom Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Shy - Excess all areas TNT - Knights of new thunder Virgin Steele - Noble savage Aria - Igra s ogneom Crimson Glory - Transcendence Black Sabbath - Headless cross Loudness - Soldier of fortune Mercyful fate - Time Pink crem 69 - Pink cream 69 Riot - Thundersteel Accept - Russian Roulette King Diamond - Fatal portrait, The eye, Graveyard, Conspiracy DIO - The last in line A.R.Pell - Eternal prisoner Metal church - The dark Queensryche - The Warning Grim reaper - Fear no evil Malice - License to kill W.A.S.P. - Headless children Stormwitch - The Beauty & The Beast Helloween - Master of the rings Apolo Ra - Ra Pariah Iron maiden - Somewhere in time Yngwie Malmsteen - Eclipse Pretty maids - Jump the gun Judas priest - Defenders of the faith Stryper - To hell with the devil Angel witch - Angel witch Savatage - Hall of the mountain king ....... Quote
Темплар Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Iron Maiden-The number of the beast Judas Priest-British steel Manowar-The triumph of stee Black Sabbath-Dehumanizer Saxon-Denim and leather Warriors-Warriors Girlschool-Hit and run ima toga još!!! Quote
Bata Trokrilni Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Shy - Excess all areas TNT - Knights of new thunder Virgin Steele - Noble savage Aria - Igra s ogneom Crimson Glory - Transcendence Black Sabbath - Headless cross Loudness - Soldier of fortune Mercyful fate - Time Pink crem 69 - Pink cream 69 Riot - Thundersteel Accept - Russian Roulette King Diamond - Fatal portrait, The eye, Graveyard, Conspiracy DIO - The last in line A.R.Pell - Eternal prisoner Metal church - The dark Queensryche - The Warning Grim reaper - Fear no evil Malice - License to kill W.A.S.P. - Headless children Stormwitch - The Beauty & The Beast Helloween - Master of the rings Apolo Ra - Ra Pariah Iron maiden - Somewhere in time Yngwie Malmsteen - Eclipse Pretty maids - Jump the gun Judas priest - Defenders of the faith Stryper - To hell with the devil Angel witch - Angel witch Savatage - Hall of the mountain king ....... Gde uspe da ubodeš najslabiji Axelov album... Quote
Guest HEFEST Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Gde uspe da ubodeš najslabiji Axelov album... Mozda covek nije stigao da preslusa ostale. Quote
Bata Trokrilni Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Mene je taj album teško razočarao. Soldier of Fortune ga šije višestruko. Quote
hypnos Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 pa djeluje komercijalno ali je odlican album Quote
Venom Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Mozda covek nije stigao da preslusa ostale. Ja sam zensko! Ne bih pominjala Axela da nisam odslusala sve!I i dalje mi je najbolji album! Quote
Bata Trokrilni Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Najbolji Axelov album je Kings and Queens, a od tih par starijih definitivno Wild Obsession. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Manowar - Kraljevi Metala Manowar - Hail to Engleska Manowar - Louder Than Pakao Metallica - Kill 'em Sve Iron Maiden - Powerslave Manowar - Šorka sa Svetom Judas Priest - Turbo Metallica - Gospodar Lutaka Saxon-Crusader Metallica - Metallica Quote
Guest HEFEST Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Ja sam zensko! Ne bih pominjala Axela da nisam odslusala sve!I i dalje mi je najbolji album! Izvinjavam se lepa gospo! Ako mi dopustite ja bih izrazio zabrinutost za vas muzicki ukus jer svaki Axelov album je remek delo sem Eternal Prisoner-a i Nasty Reputation-a(delom). Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Ja sam zensko! Ne bih pominjala Axela da nisam odslusala sve!I i dalje mi je najbolji album! Hajde da se kresnemo.da osetiš moje usne od meda.da me u ekstazi zoveš sweet child o'mine.mmmmm...ali onako,sexualno,bezobrazno,pohotno,da me grizeš svojim usnama,za moje medne usne,a ja da sikćem ko zmija. a posle da...pa ne mora forum sve da zna....javi se,ćekam te verno i uzdišem. Quote
Venom Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Izvinjavam se lepa gospo! Ako mi dopustite ja bih izrazio zabrinutost za vas muzicki ukus jer svaki Axelov album je remek delo sem Eternal Prisoner-a i Nasty Reputation-a(delom). Mislim da nema potrebe da budes zabrinut , to nece uticati na moje misljenje! Quote
Aces High Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Manowar - Kraljevi Metala Manowar - Hail to Engleska Manowar - Louder Than Pakao Metallica - Kill 'em Sve Iron Maiden - Powerslave Manowar - Šorka sa Svetom Judas Priest - Turbo Metallica - Gospodar Lutaka Saxon-Crusader Metallica - Metallica Odlicna lista, pogotovo si me iznenadio sto si stavio Kill Em All, ne vole ga mnogo ljudi... (vole ga ali manje od Mastera i Ride-a). Quote
Bata Trokrilni Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Ko je u stanju da stavi Turbo na listu najboljih heavy metal albuma, treba da batali slušanje heavy metala. Quote
Aces High Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 haha gle ladno Turbo na listi? e moj Razbijacu... Jbt nisam ni video da je stavio Turbo.... Quote
Talvi Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Pa sta? Odrastao covek uz taj album i njemu je najbolji. Quote
TopOfTheMorning Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Iron Maiden - Somewhere in Time ^^ Quote
Invictus Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 I ja sam odrastao na Turbu i baš ga volim. Reckless... Quote
Recommended Posts