Гера Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Bio ja sinoc u DANGUBI, i vidim AZAZEL, i rek'o: "Do jaja!". Quote
RNA Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Barutana? Ali zar je bilo vec 4 ujutro?! Uh, nesto sam ja pobrkao sebi u glavi. Mislio sam na jos jednu svirku koja je trajala toliko dugo, ali niste vi nastupali na njoj. Barutana definitvno nije bila toliko kasno, mozda oko 10-11. Apartman je svirao poslednji, oko 2-3 ujutro. Quote
Guest deuse_x Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Sutra svirka jeeeeeeeeeeee aj pa se vidimo tamo Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Djole vratio i sto ce ponovo biti normalna situacija da ja gledam njega na bini sa ostatkom ekipe, a ne obrnuto. Quote
Guest deuse_x Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Ma Djoredje izmislja nadam se da nece vise praviti ovakve ispade bilo bi steta yar ne Quote
RNA Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Ne znam ni sam sta se bio istripovao, ali ubrajam sebi u zasluge sto sam doprineo njegovom povratku na pravi put! Quote
Sgt.Splatter Posted October 30, 2006 Author Report Posted October 30, 2006 Sto se tice audio snimka sinoc iz Dangube, za sada sam cuo da je sirova verzija do jaja. Sve osim zvuka sa bas pojacala koje se uprdelo posle par pesama. Izgleda da je ruka basiste malo radila i po volume potencijometru! Inace, bice gotovo i plasirano kada bude gotovo. Moj licni plan je da se pored koriscenja materijala za spot, iskoristi i sve ostalo i napravi fazon kao Live DVD : Azazel Danguba (neponovljivo audio/video iskustvo, zubi i noge...). Bice tesko ukombinovati sve ove snimke sa zvukom ali potrudicemo se. Zelimo mnogo da se zahvalimo celoj ekipi koja je snimala, pre svega Alisi i Igoru, Cuku tj. celom Krampu, na inicijativi za audio snimanje kao i za video snimanje. Tu su jos i Zdravko, Grizli i Nemanja koji su se muvali po klubu sa kamerama. Ko je zainteresovan za ovakve akcije Igor iz Krampa radi snimanje svirki sa njegovom novom opremom pa izvol'te! PUNO HVALA VERNIM FANOVIMA KOJI SU DOSLI NA AZAZEL I NAPRAVILI JA MISLIM DO SADA NEVIDJENU ATMOSFERU U KLUBU DANGUBA !!! UZDRAVLJE !!! Quote
RNA Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Trebali ste da naplacujete izlaz iz kluba (kad je ulaz bio dzabe) da se Djoletu kupi novi zub! Quote
Sgt.Splatter Posted November 1, 2006 Author Report Posted November 1, 2006 Trebali ste da naplacujete izlaz iz kluba (kad je ulaz bio dzabe) da se Djoletu kupi novi zub! Inace, da malo zagolicam: audio snimak, koji je pored Igorovog miksovanja ostao relativna sirovina (uz nase sviranje), zvuci stvarno DO JAJA!!!! Quote
RNA Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Zagolicao si. Javljaj to cim prije, hocu da vidim sebe kako sam ispao. Quote
Guest deuse_x Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ej ljudi bilo je skroz ok mada je bilo "malo" ljudi ali ok atmosfera fico kada moze da se vidi spektakl.... Quote
Sgt.Splatter Posted November 2, 2006 Author Report Posted November 2, 2006 Ej ljudi bilo je skroz ok mada je bilo "malo" ljudi ali ok atmosfera fico kada moze da se vidi spektakl.... Ljudi je bilo dovoljno, mada moglo je jos da stane da se sredina pomerila napred! Snimke tek treba da preuzmemo i da pocnemo sa montazom. Bice izgleda i cela svirka kao DVD ponuda, a i poseban spot za TV kutije. Ali sve to ce potrajati. Obavesticu ovde kada sve bude gotovo. Sire, tebi cemo da javnemo telefonskom spravom! Bilo je jasno da ce se ljudi rastrkati na tri svirke koje su se istovremeno desavale u Beogradu (koliko sam cuo). Jos jednom, moje izvinjenje bendovima koji su svirali isto u nedelju u SKC-u, dakle Amon Din, Simargal, Tales of Dark i Osmi putnik (ne obavezno tim redosledom). Ovaj termin smo zakazali pre nego sto smo saznali da ce biti Samhain festivala, bilo je vec kasno da termin a i sve ostale dogovore menjamo. Jos namestise metal vece u nedelju... Mada, opet, ko da je prvi put. Quote
RNA Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ni prvi, a ni poslednji. Samo, mesta gde ima mesta za sedenje su smrt za metal svirke, jer ce po pravilu dobar deo ljudi da poseda, ali sta sad da se radi. Quote
krezavy Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Svechano obaveshtenje od subote (ove sad sledece) azazel posle 9 skoro 10 godina ponovo stvara pesme na srpskom!!!!!! Quote
RNA Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Cekam da vidim na sta ce to da lici! Quote
krezavy Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 chekaj chekaj mislim da ce ti se svideti textovy su i dalje ozbiljni,nema sprdachine mada moram priznati moraceu da se navikavam neko vreme na njih Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Bilo je jasno da ce se ljudi rastrkati na tri svirke koje su se istovremeno desavale u Beogradu (koliko sam cuo). Jos jednom, moje izvinjenje bendovima koji su svirali isto u nedelju u SKC-u, dakle Amon Din, Simargal, Tales of Dark i Osmi putnik (ne obavezno tim redosledom). Ovaj termin smo zakazali pre nego sto smo saznali da ce biti Samhain festivala, bilo je vec kasno da termin a i sve ostale dogovore menjamo. Jos namestise metal vece u nedelju... Mada, opet, ko da je prvi put. Ko ne voli Azazel zasluzuje da umre. Quote
Guest deuse_x Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 E Fico dobio sam mp3 extra je ma jebes sto su se razvukli po ostalim svirkama famili fazon je cool, ali cisto zbog spota kao guzval ludnica zubi noge krv itd Quote
RNA Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 chekaj chekaj mislim da ce ti se svideti textovy su i dalje ozbiljni,nema sprdachine mada moram priznati moraceu da se navikavam neko vreme na njih Nisam ja ni ocekivao da ces da pravis salabajzerske tekstove. Quote
Sgt.Splatter Posted November 24, 2006 Author Report Posted November 24, 2006 Cekam da vidim na sta ce to da lici! E, da si samo bio tu od samih pocetaka sad te ne bi izjedali demoni neizvesnosti... kao na primer Belzezub. Quote
krezavy Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Poshtovaje satano batajnichki!!!!! stvarno znash kako da me rasplachesh. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Slushkam ovaj album i mogu da kazem da je ovo neshto boljshe sto sam cuo poslednje godine pure fucking thrash Quote
RNA Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Ono, istina. Za prave stvari nikad nije pogresno vreme. Quote
Recommended Posts