RNA Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Откад си ти постао тако фин и скроман? Мора да је губитак зуба утицао погубно на те. Quote
krezavy Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 ma foliram se! vazzda sam vishe voleo divne lazi od surove istine. frp me je promenio pre deset godina, svaki dan sam neko drugi... a sada sam zapao u period finoce proci ce i to valjda uskoro Quote
nerevarine Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Laza je dobar dechko, NIKAD nelaze! nikada nismo tvrdili da smo bash naj talentovaniji.... ne znam za pishe al sigurno se ne moz reci da ste najpismeniji na sceni sluzimo narodu!!! nek su zive i zdrave da ih neureknem opet aj jebesh ga to je hevi mjetal Quote
krezavy Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 ne znam za pishe al sigurno se ne moz reci da ste najpismeniji na sceni opet aj jebesh ga to je hevi mjetal AAAAAAAAAAAA! shtreber! nepismen sam pa shta lepo mi stoji iznin'te shto sam pros' i shto sam protracio ono malo vremena u moc-u, ali ja sam shkolovani vodoinstalater a ne P.R. menadzer stoga se u mom shkolovanju vishe paznje poklonilo cirkanju piva nego gramatici jbg Quote
Valkyrie Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Dobila sam Azazel CD na Kreatoru, konačno. Ono je sjajno... ne prestajem da ga slušam od tad . Quote
RNA Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 И ти тек сад, након 3 године, сазнајеш за то. Ц ц ц Quote
ΣΟΚΙ Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 tri godine oO mislim da ima malo manje...secam se kad me je neko od njih pogodio cdom u glavu na nekoj svirci u domu haha Quote
RNA Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 (edited) Добро, ајде, две године, али још мало па ће три. А 5 година од проклетог дема и 6 откако сам се први пут упознао са бендом. Edited June 19, 2007 by RNA Quote
krezavy Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 (edited) ccc. stvarno mi je neprijatno.... mislim, toliko dugo vas muchimo a ko juche da smo imali prvu probu... bole zdanji put kad nam je neko brojao dane izmedju dve svirke, ja sam ostao bez zzuba a onaj ko je brrojao ga je izeo (zub) tako da iz preventivnih razloga nemoj brojati nasha zlodela a ti snajka trebala si oteti to ranije od duleta dadoh mu pre par meseci dizk za tebe c,c,c! omladina LASKANJA VAS NECE NIKUD ODVESTI!!!!!!!! Edited June 20, 2007 by krezavy Quote
RNA Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Немој мене, Фрањо, немој мене, Фрањо... Елем, не бројим ја ништа, само се подсећам како смо сви оматорили заједно... и то је баш лепо. Quote
krezavy Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 uskoro kulturno umethnichko drushtvo (samo da poradimo na kulturi, u umetnosti vazda mozesh da se folirash i prolazish neshvacen) moramo da se registrujemo zarad kupovine opreme na lizing! pa reko da pitam ako hocete da se uchlanite u k.u.d.? imacemo folklornu i dramsku sekciju pored vokalno instrumentalnog ansambla Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Добро, ајде, две године, али још мало па ће три. А 5 година од проклетог дема и 6 откако сам се први пут упознао са бендом. WAU KAKO SI TR00!!! A jel si ikada isao sa njima na turneju a a a? Quote
RNA Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Нисма, зато што, за разлику од неких овде, имам обавезе на факултету. Quote
krezavy Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Нисма, зато што, за разлику од неких овде, имам обавезе на факултету. pusti lazu, bole. ti si vazda deo nashe bande. bio si tu kad si nam bio naj potrbniji. a to se rachuna! vidjumo se na golupcu Quote
Valkyrie Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Jbt jesi ti normalan pre 6 godina sam pila mleko, slušala Metallicu i malo Slayer-a, kakav Azazel crni?? Quote
RNA Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Забрињава ме мало овај перфекат који иде уз млеко. Значи ли то да га више не пијеш? Ја га се никад не бих одрекао! Узгред, нисам ни ја био тада бољи, само што сам и тад био старији него ти сада. Quote
ΣΟΚΙ Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 (edited) jebo kafu nego cujem vi azubzeli idete da se lizemo u golupcu Edited August 2, 2007 by s0ki Quote
krezavy Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 (edited) da sodomche idemo al lizanja zaboravi i pi' te mleko, od toga se raste! Edited August 2, 2007 by krezavy Quote
ba+a. Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 aj ako neko iz azazela ide u golubac nek ponese jedan cd za mene xD Quote
krezavy Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 ajd al moram kutiju da rodim nekako. podseti ti nas pred put Quote
ΣΟΚΙ Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 da sodomche idemo al lizanja zaboravi i pi' te mleko, od toga se raste! ti to samo sa duletom,a? haha e sad sam pio mleko kazu valja za jetru oporavljam je do golupca a onda... Quote
Recommended Posts