bokara Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 400 kad je prodano za 30 godina punka u Beogradu, bilo je krcato, nije se moglo disati Quote
Atheist Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 Da, steta sto je to povod. Ko je Drda? Quote
HUMAN Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Svirka godine u najavi!!! AZAZEEEEEL, još plus sa Krampom, kao nekada.. Ispod paklaaa, ispod staklaaa, ishod paklaaa.. Nikada tačno nisam znao šta kažu Krampovci u refrenu, niti želim, zanimljivije mi ovako Quote
HeLLsarma Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Drda je organizator mnostva svirki i dogadjaja u Sidu. Cuo sam odavno za njega, nisam samo znao da je iz Sida. U svakom slucaju Humane, povedi dosta oldschoolera sa sobom, da se svi lepo provedete i da pomognete coveku. Quote
HUMAN Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Bilo bi lepo što više ljudi da dodje, ipak radni dan je u pitanju, tako da nisam toliko optimističan da će nas biti gomila Quote
Demon Seed Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 Leba ti priznaj, poznaješ li ti uopšte druge oldskulere koje Sarma pominje? Ja vala ne Quote
HeLLsarma Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 Ma ima ih Demone, samo se kriju, pobegose od mladjarije. Ne kapiraju ove moderne tehnologije na touch i ove ultra modern bendove. Quote
bradati_simce Posted June 28, 2019 Report Posted June 28, 2019 Narode, bilo je odlicno sinoc, svaka cast 2 Quote
HUMAN Posted June 28, 2019 Report Posted June 28, 2019 Kažem ja, svirka godine, teško da će bilo šta skorije nadmašiti ovo! Bendovi razvalili, prvo Serpentsi da malo podgreju atmosferu sa malo duma, a zatim kreće pokolj, koliko samo Skaffold bolje zvuči uživo nego na snimcima, prava oldskul death/thrash mašinerija, publika na njima i dalje prilično mlaka.. ali zatim sledi ono što se čekalo skoro deset godina, jebeni AZAZEEEEEEL Uništavanje kreće, ali bukvalno - popio nogu po sred čela na prvoj stvari al ne bitno.. nakon manjih tehničkih problema, bend nastavlja da kojle, a ni publika se ne štedi, kako i treba.. Meni posebno drago da su uslišili moje molitve i odsvirali na kraju, po meni njihovu najbolju stvar - AZAZEL, koju su preskakali na poslednjih par svirki.. enivej posle njih ja mrtaV. Dok se napolju spremala oluja, i Nadimač uskoro kreće da stvara tornado unutar garaže (btw kul mesto za svirke, ima prostora, jedino mana što je bina premala..), fanovi, oni mladji uglavnom kreću sa divljanjem i razvaljivanjem.. jbg ja morao da krenem negde na polovini svirke, ali veruje da je do kraja bilo urnisanje.. Najviše mi žao što propustih Kramp, nadam se da će se ukazati prilika da ih negde ipak opet pogledam.. Kul ekipa bila, bilo i Ok popunjeno, ali naravno da je moglo (i trebalo) biti mnogo više ljudi, sveusvemu ja prezadovoljan i svirkom i atmosferom sveukupno, ko nije bio PIČKA! 1 Quote
Atheist Posted June 29, 2019 Report Posted June 29, 2019 Ne umem da pisem ove retortaze. Meni bio sjajno! Nadam se da nije poslenji put. Top 3 najdraza reuniona koje sam gledao: Cynic, At the Gates, Azazel Quote
Anarchaos Posted December 2, 2021 Report Posted December 2, 2021 Jel su se stvarno opet okupili? Bilo bi vrh kad bi snimili novi materijal a i kad prodje a valjda ce, ovo Covid sranje da naprave neku kvalitetnu festu. Quote
Atheist Posted December 3, 2021 Report Posted December 3, 2021 Mislim da su se okupili samo za tu jednu svirku. Quote
Recommended Posts