RNA Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 ej fico,racunaj na mene za nekih mesec dana!!! Spremi pivo!!!!!!!1 Uskoro ce svirka ovde,pa cemo se cuti!!!! Zavrsavajte album,pa da kazemo THRASH METAL RULES!!!!!!!!!!!!!Kao u dobra stara vremena!!! Албум је готов и јебе каву, бар оно што сам ја чуо још у студију. ФИЛИПЕ, ЧЕСТИТАМО НА КЋЕРКИ. Quote
Orbituated Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 pa kad cemo svi zajedno da ga chujemo (((??? grrrr...i kad ce neki sajt momci .. ajde ..aktivirajte se.. ako nema ko da vam radi sajt..javite se.. poz Quote
voodoo_ Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Kad ce bre album? Dosadio mi "The Fall", ne mogu vise da ga slusam... Quote
Sgt.Splatter Posted October 8, 2004 Author Report Posted October 8, 2004 Evo, ja malo... Zahvaljujemo svima na cestitkama... Inace, album ce da se pojavi u prodaji cim nadjemo adekvatan sareni papir da ga upakujemo. Quote
Orbituated Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Evo, ja malo... Zahvaljujemo svima na cestitkama... Inace, album ce da se pojavi u prodaji cim nadjemo adekvatan sareni papir da ga upakujemo. BUAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA ma samo napred.. Quote
voodoo_ Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Evo, ja malo... Zahvaljujemo svima na cestitkama... Inace, album ce da se pojavi u prodaji cim nadjemo adekvatan sareni papir da ga upakujemo. Aj ne smarajte nego bre izdavajte to, 'ocu neki thrash! Odma sad odma! Quote
scarecrow Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 Oooovaj, sajt je, zapravo, gotov... To jest', Beta verzija i postavljen je na jednom tajnom serveru, na jednoj tajnoj adresi... a ti je neces dobiti, Lignjo! Nikada! Quote
Sgt.Splatter Posted December 9, 2004 Author Report Posted December 9, 2004 Jeste da sam vec najavio svirku u Koncerti i okupljanja ali ima par bitnih informacija u vezi benda a i cisto da iskopam ovu temu sa trece strane Domace scene... ... i da pozovem sve koji vole nas zvuk da dodju da proslavimo osmogodisnjicu naseg benda i jos neke rodjendane... Moguce da nam se omakne i da nesto najavimo/uradimo u vezi naseg prvog albuma... Quote
RNA Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Аха, значи има новости по питању албума. лепо, лепо, са нестрпљењем га чекамо. Quote
Orbituated Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 ti sKaREkrovu ....ti ti ti .....mala ....grr.. daj taj link vishe ...da vidim kako si ga izkrvavila .. p.s. poljubite mi vecu.... Quote
scarecrow Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Pa, ne mogu da ti dam adresu... Pa...pa... pa...sta ce ljudi da misle... Trenutno radim na nekim gotivnim teksturama za header (ono o cemu smo vec pricali), a i moram da napravim kompletnu reorganizaciju sajta posto hocu da ga radim u frejmovima da bi se lakse i brze ucitavao zbog bednih dial-up usera... Beba je danas bila u setnji i sada slatko spava, a ja sam bila na nekom dosadnom naucnom skupu u SANU, Cofi je na probi...i eto...bla! Quote
Orbituated Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 (edited) Oce biti nesto 20 tog ....nesto sam video na nekom sajtu ..Azazel svira u Skcu ... TRUE OR FALSE...????!!!!! kiss da girl:) poz za both long live goth buahahah Edited December 18, 2004 by Orbituated Quote
scarecrow Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 (edited) Oh, pa ti ne znas? 20-og decembra oni slave 8 godina postojanja... Bice naka festa u SKC-u...da! Edited December 18, 2004 by scarecrow Quote
Orbituated Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 OSMO pa mushko ... ponecu PRANGIJU da malo pripucamo .. i povescu par ljudova .. ... Klikni ovde da procitas intervju sa AZAZELOM Quote
Orbituated Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 U koliko sati pochinje svirka?? Quote
Sgt.Splatter Posted December 20, 2004 Author Report Posted December 20, 2004 Paaa, pise u najavi koncerta, oko ponoci ali verovatno cemo poceti nesto ranije, da bi duze svirali. Quote
Orbituated Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Bilo je do dzadza . trebala je da padne bolja promocija ... polako ...neka mala radi sajt ... a i na kraju krajeva bas je bilo hladno ...verujem da je to 1 od razloga .. gomila ljudi koje znam nije htela da izlazi iz kuce zbog hladnoce ili obaveza sledeceg dana .. Quote
najjaci Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Ajde bre ljudi kad ce vise taj album imate li nekog da vam radi omot ako ne ja................................................................................................................ Quote
Sgt.Splatter Posted December 22, 2004 Author Report Posted December 22, 2004 Da je omot problem stavili bi isti onaj sa demoa. Ovako se patimo oko drugih stvari. Ne brini, polako ali sigurno... Quote
RNA Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Гре'ота божја што је на свирци било онако мало људи. Требали сте сви да дођете и лепо да чујете цео албум. Не да је добар, него... 'бе кеву. Quote
Zafir Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Pa kad ce vise taj album,cuo sam iz nekih izvora da nemate izdavaca ali i da omot jebe keve kako je odradjen Quote
Sgt.Splatter Posted December 23, 2004 Author Report Posted December 23, 2004 ... ali i da omot jebe keve kako je odradjen Za izdavaca je tacno, a za omot... pa jos ga nismo videli kompletnog. Posto tako dobro pogadjas, pogodi kada cemo se videti sa dizajnerom... Quote
Zafir Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Na primer mozda za vikend ili pak..........................................? Quote
Orbituated Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Dizajner ti je bolja polovina zar ne FICO? kad ti mene lignja ja cu tebe po fijatovom umiljatom malom .. nja Quote
Recommended Posts