najjaci Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 SPLATTER-u kad ce biti neki skot hocu reci spot Quote
RNA Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Na toj pesmi se uticaj At The Gatesa oseća na kilometar Кад је бре At The Gates свирао тако споро, ако онај увод на тој песми? Quote
voodoo_ Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Ma dobro, uvod nije u njihovom stilu, ali cela melodija u pesmi jeste... totalno u fazonu "Forever Blind" i "Beautiful Wound" pesama... Quote
Sgt.Splatter Posted June 7, 2005 Author Report Posted June 7, 2005 1. Sta ko je svirao?! JA sam svirao !!! 2. Gresis silno za At the gates 3. Spot cemo da snimimo kad smislimo nesto pametno Quote
MURDER Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Ja sam jos odavno reko da mi se posalje album ali od albuma jos nema nista Quote
Sgt.Splatter Posted June 11, 2005 Author Report Posted June 11, 2005 Ja sam jos odavno reko da mi se posalje album ali od albuma jos nema nista Izvini, cim dobijem nove primerke saljem ti (verovatno u ponedeljak). Quote
voodoo_ Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 3. Spot cemo da snimimo kad smislimo nesto pametno Obavezno snimite za ex libris Quote
Sgt.Splatter Posted June 14, 2005 Author Report Posted June 14, 2005 Obavezno snimite za ex libris I to je bila ideja. Inace, na najavljenoj svirci 24. juna u SKC-u prodavacemo nedavno izdati prvi album Azazela po normalnoj ceni (300 din.). Quote
genius Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 A koja je nenormalna cena??? Elem, verovatno vec znate da visi omot od vasheg albuma na zidu studija u Bulevaru...Do jaja Quote
Sgt.Splatter Posted June 14, 2005 Author Report Posted June 14, 2005 Bila je sub-normalna, promotivna cena od 200 dinara... A, da, inace u vreme kada studio "Lion" ne radi, sto ispred pomenutog zida je Bobanov oltar za njegove rituale. Quote
genius Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Bila je sub-normalna, promotivna cena od 200 dinara... A, da, inace u vreme kada studio "Lion" ne radi, sto ispred pomenutog zida je Bobanov oltar za njegove rituale. Znam da je bilo po 200 kinti, i ako si ti Djole Djoka Sunce nashe, onda si nam dao disk za dz, tachnije Sandri jer je imala WASP majicu...fala ti brate!!! Elem, shto se tiche Bobana, strava moli se Azazelu i gitari sa jednom zicom..do jaja... Quote
genius Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Reci cu Djoletu... Shta? Znachi nisi Djoka... ...Onda ko si leba ti nemo' me muchish... U svakom sluchaju rula ste, samo da napomenem da smo bili na svirKi u FiliJu kad je pukla bina i bilo je do jaja, chak i na pretproshloj svirci kad je bilo triJes' ljudi, vecheri kad je thrash otishao tamo gde Sunce ne sija jer je biJo izdaN...pa smo ga mi,mala ceta ali odabrana, vratili natrag...elem, u svakom sluchaju opet kazem pruzili ste nam svojevrsnu senzaciju i vidimo se sjutra... Quote
genius Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Побогу, Драгана, ово је Филип! BOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Ovaj, gde si ti lebac ti razani??? E, nemo' me prozivash, ne pratim ja karijeru sviju i svachega ovdi... Pozdrav Filipu i pozdravi Mishu nisam ga vidila 100 godina, verovatno zato shto se biJo zamonashiJo u vojsKi! Nja... Quote
Sgt.Splatter Posted August 29, 2005 Author Report Posted August 29, 2005 Za sve zainteresovane za album, stizu kolichine u Mordor i Felix u Beogradu. Bice uskoro i za Nis, Prokuplje i Jagodinu. Quote
MURDER Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Mozes da me Kontaktiras za Prokuplje i Nis. Album je Odlican.Nista necu da komentarisem,jer za ovo nema komentara. Quote
Sgt.Splatter Posted October 1, 2005 Author Report Posted October 1, 2005 Eto okacili smo sajt. Nije fancy ali sadrzi neke bitne informacije i bice dopunjavan cesto cim ja udjem u fazon. Takodje tu su sve cetiri pesme sa demo diska iz 2002 godine za download u cd-quality mp3 formatu. Sve cetiri se nalaze i na nasem prvom albumu Na-amah. Adresa je www.returnofazazel.net hvala Quote
Zafir Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 PA MOZETE VI I BOLJE.ZA POCHETAK IZBACITE BANERE Quote
RNA Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Сунчић ти крвави пољубим, где ископасте ову слику са Ђаволом? Quote
Sgt.Splatter Posted October 4, 2005 Author Report Posted October 4, 2005 Baneri? Kome to treba Za sada to je to... polako. Bosko, slika je sa jedne od svirki iz D.O. Umro sam od smeha kad sam je video. Quote
RNA Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Ма, знам, сећам се добро те свирке, само сам заборавио да има и слика одатле. Quote
Recommended Posts