Гласник смрти Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Данас сам набавио албум, стварно је одличан. Буклет је светски (она гола цура је пун погодак!), но као што рече РНА можда мало превиже модеран (фенси, ал' нема везе. Quote
Sgt.Splatter Posted May 29, 2005 Author Report Posted May 29, 2005 (edited) Album je od juce moguce nabaviti u prodavnicama Mordor (u Cumicevom sokacetu) i Felix (trzni centar u Sremskoj ulici). Mislim da je cena diska kao i nasa = 300 dinara. Trenutno se dogovaramo da se album distribuira preko Rock express kanala sire u zemlji, a i inostranstvu po mogucstvu. Edited May 29, 2005 by splatter Quote
najjaci Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 AJDE LJUDI RECITE JOSH NESHTO KAKO VAM SE (NE)SVIDJA OMOT P.S. HVALA LJUDIMA KOJI SU POHVALILI RAD!!! POZDRAV ZA AZAZELE!!! Quote
RNA Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Ја рекох да је омот одличан, само мало премодеран за мој укус. Генерално, ово је најбољи дизајн једног домаћег издања. О музици и да не говоримо. Quote
ΣΟΚΙ Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Pre nedelju dana usli smo u studio i snimili cetiri stvari, planiramo da napravimo, uskoro, promo-svirku u Domu Omladine, gde bi bili podeljeni diskovi. Jos nije sigurno ko bi jos od bendova svirao (najverovatnije cemo iscimati Afterlife i jos ponekog slicnog metal opredeljenja ), tako da ko bude dalje zainteresovan neka prati ovu temu i Koncerti & okupljanja za dalje informacije. Dogovoricemo se sa webmasterom da eventualno okacimo i neki MP3 na yumetal.net. Ko ne zna, sviramo neku mesavinu tresh-a i death-a, brze gitare i bubnjevi, screaming vokal i tako to... heh. I da, da ne bude pitanja posle : iz BG-a smo ! Pozdrav ! tresa...to volim...ja sam mislio da je to greska...na onim plakatima...ali su mi tek kasnije objasnili da vi svirate ustvari djubretarski metal...:)kako god...jer ce na ovom albumu biti fall? Quote
Guest 10 dinara Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Do jaja ovo moram da uzmem. Azazel je nas ubedljivo najjaci band AZAZEL DO TOKIJA Quote
Dule_nAdimAc Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 [Clanovi Azazel-a,dodjite nam na svirku,bas bi voleo da budete tamo,imate topic ako niste culi.Sto mu breka sa sirom Quote
RNA Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 А што нико од вас није био ни на једној Азазел свирци, а? Барабе ниједне! Quote
Sgt.Splatter Posted June 2, 2005 Author Report Posted June 2, 2005 Tja, petkom uvece imamo probu, zakazane termine. Quote
Guest 10 dinara Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 А што нико од вас није био ни на једној Азазел свирци, а? Барабе ниједне! Ja sam bio na tri Danas sam uzeo album fucking remek delo Quote
RNA Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Наравно да јесте. Ускоро ћу ставити и рецензију овде, баш сам је јуче написао. Момци, чиста 10-ка! Огрешио сам се био о бенд кад сам им за демо дао само 8, а нисам мислио да је само за 8, али као, ајде, демо је. Сад ћу да исправим грешку. Quote
Guest 10 dinara Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 A i booklet jebe kevu nego da nije ono na slici gde su ispisane pesme mozda trafo stanica Najjace pesme The Fall,To My God,Azazel,The Censor ma i sve ostale su dobre Oni instrumentali mi se svidjaju ali nekako se ne uklapaju medju one razbijacine... Quote
Cyber Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Mrzi me da pregledam prethodne strane,pa recite gdje se u Bg moze naci album?I cijena? Poz! Quote
Sgt.Splatter Posted June 4, 2005 Author Report Posted June 4, 2005 U Felixu (Trzni centar u Sremskoj ulici-1. sprat) i Mordor metal shop u Cumicevom sokacetu. Quote
Sgt.Splatter Posted June 4, 2005 Author Report Posted June 4, 2005 ... i treba da bude 300 kinti... Quote
najjaci Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Moj favorit je Ex Libris... MOJ TAKODJE PRIJATELJU PRAVI POGODAK Quote
voodoo_ Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Na toj pesmi se uticaj At The Gatesa oseća na kilometar Quote
Sgt.Splatter Posted June 4, 2005 Author Report Posted June 4, 2005 Jebiga... osim sto tada niko od nas nije slusao At the gates Quote
Recommended Posts