TheAstralSleep Posted November 12, 2002 Report Posted November 12, 2002 Ma bitno je da trash metal ponovo zazivi! a: Muka mi je vise koliko ima black i gothic bendova. Quote
TheAstralSleep Posted November 12, 2002 Report Posted November 12, 2002 Ma bitno je da thrash metal ponovo zazivi! Muka mi je vise koliko ima black i gothic bendova. Quote
Sgt.Splatter Posted November 12, 2002 Author Report Posted November 12, 2002 Ju! Istomisljenik... ? Ovde ...? Ja, ja, ja ne mogu... (kvrc) Quote
Mind Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 Nekako sam dosao do cd-a, i nemam komentar! AZAZEL, NAJBOLJI STE!!!!! Oce l' skoro da padne neka svirka? Quote
Chicken Little 420 Posted November 26, 2002 Report Posted November 26, 2002 Snimak je skroz super... detaljnije o bendu Azazel mozete pogledati na: www.bl-metal.8m.com/azazel.html Quote
Sgt.Splatter Posted November 27, 2002 Author Report Posted November 27, 2002 Avaj! Juce smo saznali da nam Jaran J.R. (gitarista) ide 9. decembra u vojsku, tako da smo sada orijentisani na zavrsavanje ostalih pesama za snimanje, sto bi neko rek'o da ga iskoristimo dok je jos tu... A sto se svirki tice, ne verujem da ce se to desiti skoro iz navedenih razloga, jedino ako se relativno brzo usviramo sa Jaranovom zamenom za vreme njegovog odsustva. Gitaru bi umesto njega trebao da svira moj burazer, clan Dead Before Dying-a... videcemo jos. Sve u svemu hvala na podrsci i pozitivnim kritikama, i ne brinite nije jos nista gotovo. Bicete obavestavani na ovoj temi. Quote
Sgt.Splatter Posted November 27, 2002 Author Report Posted November 27, 2002 E, da, sutra 28.11. smo na Demo expressu na 202.radiju Quote
TheAstralSleep Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 Juce smo saznali da nam Jaran J.R. (gitarista) ide 9. decembra u vojsku :x Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 novi logo je mnogo dobar... Quote
Sgt.Splatter Posted November 28, 2002 Author Report Posted November 28, 2002 To je prvi i originalni logo jos od pocetka, nego nikako da ga bacim na komp pa sam koristio nesto bezveze... :roll: Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 29, 2002 Report Posted November 29, 2002 To je prvi i originalni logo jos od pocetka, nego nikako da ga bacim na komp pa sam koristio nesto bezveze... :roll: da.. video sam kod ortaka u sobi ima zalepljene razne plakate od koncerata ima i neki matori plakat sa tim logom... Quote
Sgt.Splatter Posted November 29, 2002 Author Report Posted November 29, 2002 Mozda svirka od prosle godine sa DBD-om i Arnorom, ili cak SKC pre jedno 3-4 godine... Uglavnom, logo je nacrtao, jos onda, nas basista, Dragan. Quote
RNA Posted November 29, 2002 Report Posted November 29, 2002 Pa, svaka čast Draganče. Nego, kako je bilo sinoćke? Nisam uspeo da vas čujem. Nisam bio kući. Quote
Sgt.Splatter Posted November 29, 2002 Author Report Posted November 29, 2002 Pa, dobro, s obzirom na vreme izmedju pesama za pricu, sto ce reci, jedan zbrzani intervju. Ipak bih rekli jos stogod. A i Deki me malo smorio sa njegovim glupiranjem. Mnogo je bre vickast !!! a: Quote
RNA Posted November 29, 2002 Report Posted November 29, 2002 A jesu li vam pustili sve pesme sa dema? Quote
Sgt.Splatter Posted November 29, 2002 Author Report Posted November 29, 2002 Jesu, i izmedju svake numere smo imali STRIKTNO tri minuta price. Javilo se i par slusalaca za nase diskove, mada sam rekao da su ustvari zvali zbog karata za Alogiju. Quote
Sgt.Splatter Posted December 8, 2002 Author Report Posted December 8, 2002 E, pa, koga interesuje, od sutra nadolaze teski dani za Azazel posto Marko (gitarista) sutra putuje u Aleksinac, na sluzenje vojnog roka. Jebiga, nadamo se ipak da ce moci da iscima neki vikend za kraj februara, kada nameravamo da snimimo ostalih 7 stvari. Do tada usviravacemo se sa novom zamenom, za neku eventualnu svirku. Quote
TheAstralSleep Posted December 9, 2002 Report Posted December 9, 2002 Za sve koje interesuje, Marko je sada stigao u Aleksinac, mrtav pijan Za Marka: Ako sugavi Aleksinac ima neki net caffe, i ako mozes da dodjes do njega, nacices pozdrave od cele ekipe, i 10000000000000000000000 kisseva od mene!!!! a: :| Jebiga!!!!!!!!!! Quote
ALISTER Posted December 10, 2002 Report Posted December 10, 2002 Cuo sam snimak i mogu reci da sam se iskreno odusevio! Svaka cast! Ja bas i nisam najveci fan takve svirke, ali moram reci da je ovo nesto na sta je nasa scena cekala! Jos jednom sve najbolje od Alistera! P.s. Ovo je moj poslednji post u narednih neznam koliko, posto i ja sutra putujem u VJ. Srecom, bicu blizu zarista desavanja (BG, Vozdovac) Quote
Sgt.Splatter Posted December 10, 2002 Author Report Posted December 10, 2002 Kad god vec, vidjacemo se na svirkama, valjda... Tamara, ako se javi Marko opet, pozdravi ga puno, normalno, i nek nam se javne nekako na mob ili tako nesto... Baaah, ludnica... :| Quote
TheAstralSleep Posted December 10, 2002 Report Posted December 10, 2002 E, danas mi se javio. Raspolozen je i to je najbitnije. Zakletva je 28. ( subota ). Rekao je da ce vam se javiti. Pozdrav P.S. Dogovoricemo se vec oko detalja Quote
RNA Posted December 12, 2002 Report Posted December 12, 2002 Daj , šupite ovde neku njegovu sliku sa čirokanom, da znaju ljuid kako ste ga divlje mučili one večeri. Quote
TheAstralSleep Posted December 12, 2002 Report Posted December 12, 2002 Na mom filmu nije uspela nijedna slika sa čirokanom.Ali zato je uspeo proces shishanja, tako da ti se definitivno nece ispuniti zelja da stavis njegovu sliku u fanzin Sorry, but jebiga Ako hoces ove druge, reci Quote
Sgt.Splatter Posted December 17, 2002 Author Report Posted December 17, 2002 Tamara... MNGGGGHHHHHH !!! VRRRRRRACAAAAAJ RRRRRAAAAAANNNAAAAAAC!!! :x Quote
Recommended Posts