ALISTER Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 (edited) Ljudi, sinoc je bilo prejebano! Mocno, zaista mocno, i Azazel i Stillborn! Ko nije bio, gadno se zajebao! Zazazeli, kao sto smo se dogovorili, na leto ponovo! Edited December 22, 2008 by ALISTER Quote
Sgt.Splatter Posted December 23, 2008 Author Report Posted December 23, 2008 (edited) VIKEND METALCI Ep. 665 - Povratak u zmajevo gnezdo Eto... Proslavismo i tu 12-tu godinu u zdravlju (trljasmo se alkoholom) i veselju (napunismo se alkoholom). Bio je to jedan nezaboravan vikend, i još nisam dozvolio da me (beo)gradske obaveze potpuno obuhvate tako da sam i dalje pod utiscima... i mada sam nisam vešt da ih opišem sve, da, bilo ih je baš puno. Počevši od samog puta i dugoplaniranog, i konačno, samog dolaska u jednu malu vranjansku kafanu zvanu "Čalabrčak", pa preko upoznavanja i druženja sa ondašnjom ekipom i samom svirkom, i noćenja kod našeg jataka Stane x] ... pa to sve ponovljeno u Jagodini, ili što bi rekli stariji Svetozarevu... iskreno, izdržali bi još, ipak nam sve ovo leži više od pukog preživljavanja kakvo svi već dugo poznajemo... potrebno je samo da se ovako uhvati ritam. Moramo da se neizmerno zahvalimo organizaciji u Vranju: Buci Psycho, Stanislawu (na velikom gostoprimstvu kao kod svoje kuće i druženju tokom oporavka) i bendu Deeper Down što smo hteli da podele sa nama binu. |m/ Potom hvala i organizaciji u Jagodini: bendovima Stillborn i Alister takođe na svesrdnoj pomoći i druženju, (Vlada A.K.A. Mr. Hate - hvala još jedared na javljanju i slikama), Borku barabi što nas dočeka opet u Jagodini. I na kraju, ali podjednako važnim, svim ljudima koji su nas ispoštovali dolaskom iako je bio drugi pa zatim i treći dan slave sv. Nikola... nekima je trebalo da se još malo popune stomaci xD ali dobro, nemamo šta da zameramo... samo motivacija više da opet dođemo da vas maltretiramo na popravnom. Ovaj bend ne namerava da usporava ovde. Novi album je u pripremi, uslediće još svirki pre i posle njega, u Beogradu i van njega, a vaše je da zadjuskate, možda i zapevate sa nama, svaki sledeći put, u sve većem i većem broju ;] ... do daljnjeg. Vaš, Sgt.Splatter P.S. Neke slike su na spejsu Edited December 23, 2008 by Sgt.Splatter Quote
Speed_Dead Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 sta reci111 azazel - kult PS: trebo si snama na probu sinoc,tj veceras.. Quote
Mr.Hate Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Filipe hvala ti za sve ove lepe reci i sto ste nam napunili baterije kvalitetnim thrash-om da prezimimo zimu do sledeceg koncerta.Mnogo mi je drago sto ste i vi zadovoljni,kod nas ste uvek dobrodosli samo sto iduci put druzenje ima da traje malo duze. Jedva cekam novi album,ove stvari koje ste svirali a nisu sa na-amaha su mnogo dobre cak i na prvo slusanje.Bas old school kakav se kod nas najvise ceni.Pozdravi ekipu i lepo provedite praznike pa da budemo u kontaktu do narednog vidjanja.Svako dobro! Quote
Sgt.Splatter Posted December 25, 2008 Author Report Posted December 25, 2008 Preneću pozdrave, zahvaljujem. :] Čujemo se! Quote
RNA Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Кад ћемо да свирамо заједно, БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ??? Quote
Sgt.Splatter Posted December 26, 2008 Author Report Posted December 26, 2008 Pitanje na mestu! Sledeće godine, to vam JA garantujem Quote
krezavy Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 braco i snajke!!!! zhelimo vam sretcnu novu goblinu!!!!! daste mi veseli i zdravi, siti i pripiti! Quote
archsound Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 17.01.2009 (subota) - "DOM OMLADINE - PANCEVO" sviraju:AzazelAwaiting FearKramp Necromancers Quote
Sgt.Splatter Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 AZAZEL - All men must die promo 2008 http://rapidshare.com/files/182275299/2008..._PROMO.zip.html Quote
archsound Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Nije lose, proslo je samo 10 meseci od pocetka snimanja ovoga, hehe! Omot je fensi!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 СВИ ЧОВЕЦИ МОРАЈУ ДА УМРУ!!! САМО ПИЧКЕ НЕ ЈЕДУ КАВУРМУ!!! Quote
RNA Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Овај је још постао и стихоклепац. Шта је следеће? Филип почиње да свира средњевековну музику на лаути, а јаран га прати на харфи? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Sabio sam se sinoc ko bulja. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 (edited) Super je ovaj promo/EP Jebe bas, pogotovo naslovna... nadam se da onaj outro u live situaciji traje bar nekoliko minuta Edited March 22, 2009 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
F4R15 Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Sad slusah na spejsu All Men Must Die. Jbt kako je zarazan ovaj solo na pocetku Quote
RNA Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Кад ја добијам то? Нисам имао скоро прилике да се давим у Азазел музици. Сунце ти, изгледате к'о најгори скинкерци на омоту. Quote
Sgt.Splatter Posted March 23, 2009 Author Report Posted March 23, 2009 (edited) znas kako se kaze : sloboda ili smrt Puno hvala momci... =_) Vesti : Kopamo i dalje neprimetno, nove stvari se rade natenane, treba da padne neko snimanje albuma oko juna, a istovremeno ce se raditi i na spotu, dobili smo interesantnu ponudu. Svirke, bar beogradske, ne planiramo jos jer ipak, sviramo prezahtevni tehnicki vikend metal Bole za disk te zovem, majke mi |m/ Edited March 23, 2009 by Sgt.Splatter Quote
Sgt.Splatter Posted June 4, 2009 Author Report Posted June 4, 2009 Prenosim i ovde svoje misli sa Azazel MySpace Bloga i još ponešto što bih podelio sa svima. Nemojte pisati komentare i odgovore povodom ovoga. Wednesday, June 03, 2009 13:59h RIP Boško Radišić Prošlo je nekih dva sata kako sam svestan da nema više našeg velikog prijatelja i velikog borca za srpski metal... Iz dnevnih vesti saznajem da je naš Boško zajedno sa svojom sestrom Marijom nastradao u požaru koji je izbio sinoć u zgradi u kojoj su živeli. Morao sam nešto da napišem... iako rastrojen. Kroz glavu mi prolaze mnoga sećanja... poznajemo se nekih 7-8 godina viđali smo se na brojnim svirkama i okupima, a jedan kratak period Azazel je imao čast da tokom 2006. godine sarađuje sa Boškom kada je preuzeo dužnosti vokala... čak smo imali i jedan beogradski nastup u toj postavi, međutim odlučio je ipak da je vreme da se potpuno posveti svom bendu Space Eater i napravili su ni manje ni više jedan od najuspešnijih domaćih metal bendova na ovim prostorima. Boško je voleo muziku kao i sam život. Bio je uspešan student farmaceut, studije je nastavio posle pošteno odslužene vojske, a u poslednje vreme radio je u muzičkoj prodavnici blizu Slavije. Eto, nismo se čuli pošteno neko vreme, a preksinoć sam ga se setio ali odlučio sam da su već kasni sati da bih ga nazvao da popričamo posle dužeg vremena i da se dogovorimo oko prve i dugo, dugo očekivane zajedničke svirke Azazela i Space Eater-a i da poziv odložim za prigodnije vreme... Nikad neću prežaliti ovaj gubitak. Zauvek će ostati u našim srcima Saučešće porodici, familiji, članovima benda Space Eater i prijateljima Zbogom i počivajte u miru Marija i Boško Filip Azazel je par meseci radio u izmenjenom sastavu, a 3 jula 2006 u beogradskom klubu Kuglaš je i nastupio... sa Boškom RNA Radišićem na mestu vokaliste. Iako je daleko da je to bio jedini put kada si se dohvatio mikrofona na našim nastupima =) bila nam je čast stvarno raditi sa tobom, a pogotovo poznavati te Tema: Azazel; 26. 12. 2008, 03:43; Post #780 Priest of Metal Group: Moderatori Posts: 24132 Joined: 10.7.2001. From: Уб, Вождовац Member No.: 177 Кад ћемо да свирамо заједно, БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ??? Sada znam da svako čekanje je predugo... Zbogom... Quote
ÆSTROPHOBOS Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Prenosim i ovde svoje misli sa Azazel MySpace Bloga i još ponešto što bih podelio sa svima. Nemojte pisati komentare i odgovore povodom ovoga. Wednesday, June 03, 2009 13:59h RIP Boško Radišić Prošlo je nekih dva sata kako sam svestan da nema više našeg velikog prijatelja i velikog borca za srpski metal... Iz dnevnih vesti saznajem da je naš Boško zajedno sa svojom sestrom Marijom nastradao u požaru koji je izbio sinoć u zgradi u kojoj su živeli. Morao sam nešto da napišem... iako rastrojen. Kroz glavu mi prolaze mnoga sećanja... poznajemo se nekih 7-8 godina viđali smo se na brojnim svirkama i okupima, a jedan kratak period Azazel je imao čast da tokom 2006. godine sarađuje sa Boškom kada je preuzeo dužnosti vokala... čak smo imali i jedan beogradski nastup u toj postavi, međutim odlučio je ipak da je vreme da se potpuno posveti svom bendu Space Eater i napravili su ni manje ni više jedan od najuspešnijih domaćih metal bendova na ovim prostorima. Boško je voleo muziku kao i sam život. Bio je uspešan student farmaceut, studije je nastavio posle pošteno odslužene vojske, a u poslednje vreme radio je u muzičkoj prodavnici blizu Slavije. Eto, nismo se čuli pošteno neko vreme, a preksinoć sam ga se setio ali odlučio sam da su već kasni sati da bih ga nazvao da popričamo posle dužeg vremena i da se dogovorimo oko prve i dugo, dugo očekivane zajedničke svirke Azazela i Space Eater-a i da poziv odložim za prigodnije vreme... Nikad neću prežaliti ovaj gubitak. Zauvek će ostati u našim srcima Saučešće porodici, familiji, članovima benda Space Eater i prijateljima Zbogom i počivajte u miru Marija i Boško Filip Azazel je par meseci radio u izmenjenom sastavu, a 3 jula 2006 u beogradskom klubu Kuglaš je i nastupio... sa Boškom RNA Radišićem na mestu vokaliste. Iako je daleko da je to bio jedini put kada si se dohvatio mikrofona na našim nastupima =) bila nam je čast stvarno raditi sa tobom, a pogotovo poznavati te Sada znam da svako čekanje je predugo... Zbogom... Bila je to odlicna svirka...Bosko R.I.P. Quote
Sgt.Splatter Posted August 30, 2009 Author Report Posted August 30, 2009 Za našu pesmu "Law" sa prvog i jedinog Azazelovog albuma : The audience voted: AZAZEL-Na-Amah-Law--------EXCELLENT (on air since 4 August 2009) Congratulations!!!! to hear the radio go to: http://www.live365.com/stations/thrasher71?play Spread the word!!!!! Artur Duarte Quote
Recommended Posts