HUMAN Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Svaka čast ateisto ,delim tvoje mišljenje, i mislim da je prava šteta što ovi izvrsni muzičari, a pre svega divni ljudi nisu uspeli da se održe na jednom od najsurovijih mesta za metal na kugli zemaljskoj! Dobro je što imamo prilike da posedujemo makar i ovaj jedan album, jer znam kroz kakve su muke prolazili da bi nam ga podarili, ali najveća hvala za ovaj bend što je održavao svirke onda kada gotovo nijedan (ozbiljan) bend to nije činio ili bio u mogućnosti, a kamoli gostovanje nekih stranih bendova, naravno radi se o nesrećnim 90im! Tako da su svirke Azazela i još par drugih bendova bile pravi melem za dušu i ostaće zauvek upamćene kao neke od najdražih svirki ikada na ovim prostorima!!! Quote
bo88gdan Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Ja sam ih slusao u Kst-u jednom metalcina dojaja Quote
HeLLsarma Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Mislim da smo ih i u Ganu gledali. Quote
HeLLsarma Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Jel su bese bili u KST sa Nadimacem? Znam da smo bili kad su AF i Acroholia svirali sa Nadimacem. Quote
ShinigamY Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Nekad davno kao klinac sa Alisterom cini mi se gledao, peglanje belosvecko za pamcenje Quote
azal Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 (edited) Azazel na onom Hellhammer festu u Pancevu >>>>>> popili flasku vinjaka u vozu, otprasili nastrasnije oko pola 3 popodne na 45 stepeni, otisli kuci. Edited August 30, 2016 by azal Quote
Zaklani_Analizator Posted August 31, 2016 Report Posted August 31, 2016 Šteta ako su se raspali. Slažem se da je Na-Amah jedno od najkvalitetnijih čeljadea što se tiče metal diskova. Ovaj bend zaslužuje da praši. Quote
Vic Rattlehead Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Dobar je Na-Amah, imao sam i original nekad. Quote
ManiaC Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Bili su mi omiljeni domaci band,imam i danas Na-Amah original.Poslednji put sam ih gledao u Dangubi sa Nadimacem kad su svirali samo par pesama.Bilo bi do jaja kad bi napravili neku svirku. 1 Quote
bo88gdan Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Bili su mi omiljeni domaci band,imam i danas Na-Amah original.Poslednji put sam ih gledao u Dangubi sa Nadimacem kad su svirali samo par pesama.Bilo bi do jaja kad bi napravili neku svirku. bilo bi Quote
HeLLsarma Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Imam i ja Na-Amah. A i Dogs Need No Masters je odlican Ep. Al eto pevac Azazela je sad basista u Beg Us To Stop. 2 Quote
HUMAN Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Bilo bi do jaja kad bi napravili neku svirku. Teško da će do toga doći, pričao sam skoro sa Djoletom na tu temu. Ja se ipak nadam da će u nekoj budućnosti odraditi svirku, čisto nostalgije radi, kao što su to učinili krajem 2012-te u Gun-u, to im je nažalost bila i poslednja svirka! Quote
ManiaC Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 (edited) Srbija je imala uvek dobre bandove samo sto su retko kada svirali zajedno.Zamislite svirku Azazel,Sacramental Blood i The Stone na primer. Uvek su na neke domace mini festove upadali i neki ne bas tako dobri bandovi. Edited September 1, 2016 by ManiaC Quote
HUMAN Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Zamislite svirku Azazel,Sacramental Blood i The Stone na primer. Nema tu šta da se zamišlja, samo da se priseća, doduše nije The Stone, ali zato MR Quote
ManiaC Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Awaiting Fear Mislim da tada vec nisam bio u metal vodama.Koje je to godine bilo? Quote
HUMAN Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Tako je, nije u pitanju Samhain po 2008-i put Quote
Phallusifer Posted May 31, 2019 Report Posted May 31, 2019 I ovde isto. Bilo bi kul kad bi pala live svirka Quote
HeLLsarma Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 Ovo je svakako bitnije otici da se pomogne Drdi. Covek se tesko razboleo, srce mu radi na 20 procenata. A treba da skupe novac za tesku operaciju. Mislim da bi za ovo stvarno trebalo da bude puno ljudi. Ne znam samo koliki je prostor u Garazi, da li je neko bio? Quote
Haos sam ja Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 Može dosta ljudi da stane u tu Garažu, sigurno oko 400-500. 1 Quote
Recommended Posts