Sgt.Splatter Posted June 2, 2003 Author Report Posted June 2, 2003 Da, pa hteli smo vec neko vreme da napravimo tu svirku, Milana smo upoznali davno, ali prvo je Marko otisao pa nas je to onemogucilo, a sad i ova dvojica. Ma, bice... Quote
Mind Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Unesite malo pravog thrash-a u nase zivote!!!!!!!!!!!!!!! Inace ce nas danasnja muzika sa'raniti zive. Dodjes na koncert, zavija ti neka cica k'o da si doso na glupu sa'ranu. Slusas neku melodiku, gledas klince koji nemaju pojma zasto su tu... dok se ostali " gube" u ritmu smorenom da smoreniji biti ne moze. Gde ode onaj svet? Polazem(o) sve nade u vas i u spasenje pravog zvuka! Zivi bili pa videli! Ajde, pa da se nazdravi uskoro uz neku dobru radzu! Quote
Sgt.Splatter Posted June 18, 2003 Author Report Posted June 18, 2003 Ili neka se javi na donji mail... Quote
Sgt.Splatter Posted July 11, 2003 Author Report Posted July 11, 2003 Dobro, samo da najavim sledece : Azazel ce na Belgrade Summer Open Air festivalu nastupiti u subotu, a ne u nedelju kako je vec najavljivano, zbog toga sto basista koji je u vojsci, ne moze da ostane u BG-u do nedelje uvece kada bi trebalo da sviramo. Eto, cisto da se i ovde cuje... Quote
RNA Posted July 15, 2003 Report Posted July 15, 2003 Čik pogodite koji je moj omiljeni domaći metal bend! Čik pogodite ko je najbolje svirao u subotu uveče na festivalu! Quote
Sgt.Splatter Posted July 16, 2003 Author Report Posted July 16, 2003 Pa, dooobro... Ma, zajebunili smo se na onoj novoj stvari, u stvari Dekiju se sjebendisala pedala. Inace cinilo mi se da je ostatak OK zvucao. Ali zvuk na bini... nemam reci, jako lose Quote
Atheist Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 Evoja samo da prokomentarisem: Imam demo i odlican je !!! Nije nesto originalan sto meni inace dosta smeta. Mislim, smorim se kad cujem nesto vec poznato. Ali azazel bas pokrece. Samo napred! Quote
Sgt.Splatter Posted July 19, 2003 Author Report Posted July 19, 2003 "Breathe the breeze of a new creation" - AIR moja omiljena sa Elements! Ju, ju, prijatelju... Atheiiiiiist, toooo !!! a: Pa, dobro bice originalnije kada snimimo nove stvari, valjda. Taj demo ipak predstavlja neku pocetnu fazu Azazela, ko zna na sta se sve napravimo ... :| Quote
Atheist Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Ne seri da si volis Atheist. 8O Jeli, kad ce svirka? Quote
Sgt.Splatter Posted January 18, 2004 Author Report Posted January 18, 2004 Pa, volim, stho da ne ? Bice svirka u BG-u u martu, a takodje smo i u Prokuplju 19. marta. Jos 15-ak dana i gotova vojska aaaaaaaaaaaa Quote
Sgt.Splatter Posted January 18, 2004 Author Report Posted January 18, 2004 Pa, volim, stho da ne ? Bice svirka u BG-u u martu, a takodje smo i u Prokuplju 19. marta. Jos 15-ak dana i gotova vojska aaaaaaaaaaaa Quote
RNA Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Ko kaže da nije preterano originalno? Ja se ne sećam da sam skoro čuo bend koji svira na isti način, sa tako dobrim ritmovima, rifovima i solažama. A-ZA-ZEL, A-ZA-ZEL, A-ZA-ZEL. Quote
Atheist Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Mislo sam na same rifove. Nisu nista spec ali je to sve zajedno odlicno. Ja sam ustvari hteo da pohvalim. Posto je uglavnom neslusam bas takve stvari a ovo mi se bas svidelo. Quote
RNA Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Kao pohvalu mogu da shvatim to što ti se svidelo, a inače ne slušaš. Meni je sve zajedno fenomenalno. Uostalom, kod nas niko nesviratakav zvuk, bar ne još neko vreme. SPACE EATER is coming! Quote
MURDER Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Vidimo se u martu. OK.ja vas ocekujem u sto vecem broju a: a: a: Quote
Atheist Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Ja cu sigurno doci u sto vecem broju. Quote
RNA Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 I ja ću se potruditi da se do tada razmnožim! Quote
Sgt.Splatter Posted January 22, 2004 Author Report Posted January 22, 2004 Ponesite svi digitrone Quote
MURDER Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Ja cu sigurno doci u sto vecem broju. Pa ako si namerio..... Quote
INFINITY Concerts Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Bend AZAZEL ce nastupiti u petak 21. maja u DOmu Omladine na PROLECNOM METAL FESTIVALU Detaljnije na temi Koncerti i Okupljanja Quote
Recommended Posts