Kai Hansen Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 nas trenutno najbolji metal bend Alogia i Apartman su smeeesni akda se uporede sa ovime! Quote
The Eagle Nature Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 nas trenutno najbolji metal bend Alogia i Apartman su smeeesni akda se uporede sa ovime! A bas su ti primeri za poredjenje Quote
Kai Hansen Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 A bas su ti primeri za poredjenje Uporedjivao sam njih, jer su ta dva benda najpopularnija(nazalost), tj. loze se nasi na njih, ko klinke na HIM... Quote
MURDER Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 A bas su ti primeri za poredjenje Pa sa kim da poredjuje kod nas,kad je najmanji broj THRASH bendova,a sve je vise smrdlivih DOOM & GOTHIC. Quote
The Eagle Nature Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 (edited) Pa sa kim da poredjuje kod nas,kad je najmanji broj THRASH bendova,a sve je vise smrdlivih DOOM & GOTHIC. Znam ali Doom nije srdljiv....Mislim ja se ne lozim na speed ili thrash bendove pa ne govorim da je to SMRDLJIVo.....mislim old school death je prava mjuza , gothic je sranje ali doom .... brate daj... NEMOJ da vredjas .... Edited May 1, 2004 by The Eagle Nature Quote
The Eagle Nature Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Uporedjivao sam njih, jer su ta dva benda najpopularnija(nazalost), tj. loze se nasi na njih, ko klinke na HIM... Pa znam ali za klince i devojcice je sasvim normalno da se loze na takvu muziku..... Quote
Face of Death Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Pa znam ali za klince i devojcice je sasvim normalno da se loze na takvu muziku..... Pa da zato metal nije za klince! Quote
Face of Death Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 A sto se Azazela tice do jaja!!! Super sviraju,super su likovi i iskren bend tj. sviraju ono sto vole. SAMO NAPRED!!! POZDRAV Quote
RNA Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Хоћу да издају синглицу од материјала са дема!!! Quote
The Eagle Nature Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Pa da zato metal nije za klince! Ne nego je za babe i dede iz starackih domova.... Quote
Face of Death Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Ne nego je za babe i dede iz starackih domova.... Pa nije za klince i klinke od 10-12 godina koji se pale na smrdljivi H.I.M.! Za razliku od njih i njima slicnih bendova kojima je svaka pesma "o baby I love you" itd. u metalu ima ponesto sto treba da se razume! Quote
The Eagle Nature Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Pa dobro , ali ce i ti klinci porasti i shvatiti sta je dobro ... i prestace da slusaju sranja tipa him (ili her .... ). Ali mislim da je glupo porediti Doom i gothic bendove...jer u pravom Doom-u ima itekako sta da se cuje , a da nije "o baby i love you"..... Quote
Sgt.Splatter Posted May 9, 2004 Author Report Posted May 9, 2004 Ej, zajebite to prosvetiteljstvo osim ako ne zelite to da im kazete i u oci. Batalite to "prebacivanje lopte" preko net-a. Cudi me da jos niko nije reagovao po pitanju vaseg ocenjivanja HIM-a, novih metal-bogova. Dodjite bre na svirku 21-og da se zezamo. I mozete SVI samo da stojite, al' da stojite blizu bine i po mogucstvu da nas rusite sa nje. Quote
The Eagle Nature Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Maaaa opusteno ...ja dolazim hteo ne hteo ...u svakom slucaju gotiva.... Quote
RNA Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 al' da stojite blizu bine i po mogucstvu da nas rusite sa nje. Са тим можеш дефинитвно да рачунаш, хехе! Quote
J.R. Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Kakvi Su vam utisci sa ove zadnje svirke 21.? Neznam za vas al' je nama bilo do jaja!!! Napravili smo pravi DAR_MAR samo greota sto nam maznuse kilo vinjaka sa stagea al ko ga jebe!!!! Pravi lom! Quote
ΣΟΚΙ Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Zar niste trebali da svirate sa infestom? nego bas ste do jaja bar ono sto sam ja cuo a to je ja mislim the fall!to sam skinuo sa neta!bas je do jaja!gde je bila svirka! Quote
Sgt.Splatter Posted May 24, 2004 Author Report Posted May 24, 2004 Pa sa Infestom, jos ne, nista nije ugovoreno. Svirali smo u Domu - klasika. Ovaj put su bendovi imali peh sa onim ozvucenjem jer na momente se iskljucivao desni veliki zvucnik, tako da su se jedna gitara i bas cas gubili cas se pojavljivali. Tja... A to za vinjak tek... mada me boli - uvo nisam ga cirk'O Quote
ΣΟΚΙ Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 dogovori te se vec jednom!a u p.m.!na to bi dosao sigurno!nego sta svirate od obrada? Quote
Infest Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 AAAAAZZZZZZZZZZZAAAAAAAAZZZELLLLLLLLLLLLLL! De ste momci??Poz za sve a najvise za filipovu babu koja nas je oberucke primila kod nje na gajbu da spavamo kada smo imali zadnju svirku tamoi ZIVELA BABA! Neznam sta da vam kazem osim AJD U ZDRAVLJE i ajd da se dogovorimo za onu svirku o kojhoj smo pricali. AJD CUJEMO SE!!!!! Quote
Sgt.Splatter Posted May 28, 2004 Author Report Posted May 28, 2004 Idemo konacno malo da se zezamo u studiju. I to posle duzeg perioda. Boban se vratio iz vojske, ponovo radi LION ljudi ! Quote
ΣΟΚΙ Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 bas mi je drago sto svirate trash metal!nema boljeg metala od djubravnog metala kantaroskog metala! KOJI PACENIK JE STAMPAO ONE PROKLETE PLAKATE!NEK SE UBIJE EJ THRASH SE PISE NE TRASH EEEEEEEEEEEEEEJ! ABNORMALNO NENORMALNO!ZNACI AZAZEL SU TRASH METAL NE THRASH!NISTA LICNO NEGO, VAS JE UVREDIO!TRASH... Quote
ΣΟΚΙ Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Pa, valjda infinity... isto koliko je hetera power toliko ste i vi trash!onaj covek se drogira keve mi!nerazumem ga koji kurac se bavi time kad nema pojma! Quote
Recommended Posts