Sgt.Splatter Posted December 27, 2004 Author Report Posted December 27, 2004 (edited) Nije Lignjo, nije ona. Ima tu jedan veoma talentovani momak... Uzgred, Nidzo, vidimo se uskoro, nas sve sjebava shljaka a i vidis da sam retard kad mi je lakse da komuniciram sa tobom preko usranog foruma nego da te nazovem telefonom. I, Lignjo... GASI TE AVIONE!!! Edited December 27, 2004 by splatter Quote
Orbituated Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 (edited) NE diraj mi avione dziberu novo-beogradski .. drago mi je da vidim da ti te puce centar grada iz ruku nije uzeo ... krimosu matori Edited December 27, 2004 by Orbituated Quote
najjaci Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 E Filipe u potpunosti te rezumem ja sam bio u nekim govnima a evo sad sam se i zaposlio i znas kako je to...Izvini sto vas nisam nazvao ali izgubio sam br telefona i ..............Nadam se da cemo se videti u skorije vreme. POZDRAV! Quote
Orbituated Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Fico ...17 ...skc ....bratski bend ...DBD ...bice ql dodjite svi i ponesite da se kucamo ... ako necete to ..onda ponesite pa da pucamo ... Quote
Sgt.Splatter Posted December 31, 2004 Author Report Posted December 31, 2004 Ili kondome da se... nema veze. Da... bratski bend... bash to Quote
Orbituated Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 pa kad ste topla braca ...sta da vam ja radim Quote
Sgt.Splatter Posted January 1, 2005 Author Report Posted January 1, 2005 Ma najtoplija braca... Quote
Orbituated Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 ZELIM SRECNU NOVU GODINU - neka vam se vashe thrash metalske zelje - i sve ostale obistine u sledecoj godini i hristo se rodi .... hm..malo chudno ahem ..vasha grupa se ipak zove Azazel ..ali poenta je bitna .. mnogo lepih zelja i srece u sledecoj godini .... MAY GOD BE WITH U !!! e i da ..ako Azazel ikad skapira da je bog ql ...bog ce da ga primi posle svih sranja ,......cale mu je jebi ga Quote
Sgt.Splatter Posted January 6, 2005 Author Report Posted January 6, 2005 da, da... bog ce da ga primi... Quote
Courtney Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 aaaaa....tema vam se i dalje zove AAzel...aaaaa Quote
Sgt.Splatter Posted January 7, 2005 Author Report Posted January 7, 2005 Daaa, uaaa! Hajde, moderatori, na posao! Oduzmite nam sledece slovo... po mogucstvu z! ...z? Z?!!! Quote
Guest [Independor] Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Azazel za vas imamo dva misljenja ja mislim da aste do jaja a gitarista misli da ste krs zato sto nemate solaze.Proradite na tome! Poz Quote
Sgt.Splatter Posted January 7, 2005 Author Report Posted January 7, 2005 ' date='7. 1. 2005, 12:14'] Azazel za vas imamo dva misljenja ja mislim da aste do jaja a gitarista misli da ste krs zato sto nemate solaze.Proradite na tome! Poz Ko ste to vi? Ne da nije tacno da nemamo solaze, nego to mora da je neki totalno drugi bend. Mozda i jesmo krsh, ali mislim da smo malo vise od tih jaja. Quote
Sgt.Splatter Posted January 7, 2005 Author Report Posted January 7, 2005 (edited) ... Edited January 7, 2005 by splatter Quote
Sgt.Splatter Posted January 7, 2005 Author Report Posted January 7, 2005 (edited) (hkhm)... trostruki post... Edited January 7, 2005 by splatter Quote
Orbituated Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 (edited) Ko ste to vi? Ne da nije tacno da nemamo solaze, nego to mora da je neki totalno drugi bend. Mozda i jesmo krsh, ali mislim da smo malo vise od tih jaja. definitivno je promashio bend .. ako neshto imate na svirkama to su SOLAZE hahaha videce oni spot .......videce sta je solaza ..nja nja nja .. Edited January 7, 2005 by Orbituated Quote
Guest [Independor] Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Ko ste to vi? Ne da nije tacno da nemamo solaze, nego to mora da je neki totalno drugi bend. Mozda i jesmo krsh, ali mislim da smo malo vise od tih jaja. Bas mislim na vas vse numere su The fall i Azazel tako da ste to onda vi. Meni se svidjate a gitarista kaze da vam nisu dobre solaze iako on ne cuje. Rekao ti je da skines sa naseg download sajta njegove radove (nisu veliki) (sajt imas u mom signaturu)Usput mislim ja sam Idependor a gitarista Wenzek. A ja mislim da odlicno svirate (to ti znaci do jaja) gitarista je malo napaljen.Ako skines downloads onda ostavi komentare na Wenzek-Gromovito nebo Pesme imaju oko 1 MB. Quote
Guest [Independor] Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 definitivno je promashio bend .. ako neshto imate na svirkama to su SOLAZE hahaha videce oni spot .......videce sta je solaza ..nja nja nja .. Pa ne znam bas jer na The Fall ja nisam cuo solaze a na Azazel i tu i tamo (skinite Psychoparadox-Metal Storm pa da vidite sta je solaza).Ali ja mislim da ste dobri zato je zvuk dobar i vokali i riffovi. Quote
Dani Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 (edited) Pa, ovo i nije tako lose... svidja mi se pesma "Azazel" kao i "The Fall". Edited March 15, 2005 by Dani Quote
RNA Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Чу', није лоше. Ово је псоле пуно времена нешто много добро што се десило код нас. А кад чујете остатак албума... охохо, бого мој. Ваљда ће ускоро, а? Quote
Yebiggah Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 (edited) Pozdrav za Djoleta i 'Grafichare" A,da,i za Jecu... Zeka Edited March 25, 2005 by R i d d l e R Quote
RNA Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 А, фино сте испали на Панонији. Добра свирка, као и увек, само се Маркова гитара мало јаче чула. Хвала на поздраву! Quote
RNA Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Имате ли ви то којим случајем снимљено, тј. је л' неко кући хватао на видоју? Quote
Sgt.Splatter Posted March 28, 2005 Author Report Posted March 28, 2005 Uuu, jeee, tema je jos ziva i naslov je ispravno napisan. Ooovaj, dobicemo original snimak na VHS-u. Ma nije lose ispalo, posle svega, a i ja mislim da je zvuk bio solidan. Sto se tice nase svirke, bili smo izgleda prilicno neuvezbani, a ono sto se moglo cuti na bini (bez ikakvih monitora, uzgred) je bilo odlicno. Inace, klub je bio maltene prazan. Nije bila bas neka atmosfera. K'o moze nek ode tamo i nek odsvira, samo neka racuna na vracanje odande kasno nocu... Quote
RNA Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 (edited) Наслов је правилно написан зато што сам ја коначно провалио како се то срање исправља. Ајде кад добијете казету да ме обавестите да вам марнем то, важи? Edited March 28, 2005 by RNA Quote
Recommended Posts