tragedy Posted January 23, 2004 Report Share Posted January 23, 2004 PA DJE JE ONAJ RAVEN?????????????????????????? on sanja empyrium i ja mislim da nema veceg fana od njega... ps ja mislim da sam vec rekao o ovom bendu.prvi put sam ih cuo za novu godinu 2003 i kod mene se obreo njihov 1. album ni dan danas neznam ciji je ali vazno je da sam dobio vrhunski poklon za novu g. najaca stvar je ode to melancholy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botorius Posted January 29, 2004 Author Report Share Posted January 29, 2004 proverite temu of the wand&moon ima zanimljiv link za novi projekat Schwardofa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 Nesto fali u muzici Empyrium-a? Ne bih rekla... Kveld, poslusaj pesme sa albuma "Songs of moors and misty fields" - secem nogu ako ti se ne svide... Preslushala...ma OK je , samo ja nikad necu seci vene na njih (a 'bem ti bend uz koji ne mogu seci vene )...Wintersunset mi se vishe svidja , samo ima malu manu -pesme traju predugo , mislim da mogu da kazu shta imaju da kazu za znatno manje vremena (a i veliki je problem pri narezivanju njihovih diskova , nikad ne mozesh da narezesh dva albuma odjednom ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iz Pakla Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 (edited) prvi put sam ih cuo sa novim i zadnjim albumom WEILAND, koji je koncept album sa 3 dela, prvi i drugi deo imaju bubnjeve ali treci je malo dosadan. Jako sinfonicna folk muzika , sa dubokim emocijama. Idem da nadem ostale albume, zato sto retko ima ovakvo kvalitetnih bendova. Edited April 26, 2004 by Iz Pakla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 Odlican bend! Vokal je odlican, puno atmosfere... Koje je prvo zvanicno izdanje uopste??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 27, 2004 Report Share Posted April 27, 2004 (edited) Nesto fali u muzici Empyrium-a? Ne bih rekla... Kveld, poslusaj pesme sa albuma "Songs of moors and misty fields" - secem nogu ako ti se ne svide... Naravno da muzici Empyrium-a ne fali nista...ama bas nista.....tako sam mislio pre 3,4 godine ,tako mislim i sada ,tako da ne vidim ni danas dan sta njima fali...predugacke pesme ? ..ne bih rekao Edited April 27, 2004 by The Eagle Nature Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad Improv mikica Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 prvi put sam ih cuo sa novim i zadnjim albumom WEILAND, koji je koncept album sa 3 dela, prvi i drugi deo imaju bubnjeve ali treci je malo dosadan. Jako sinfonicna folk muzika , sa dubokim emocijama. Idem da nadem ostale albume, zato sto retko ima ovakvo kvalitetnih bendova. treci disk Weiland-a je mozda i najbolji zato sto podseca na Tenhi. Sympho-folk?! ne bih rekao. Dark - moze. Medieval - moze da prodje. Ma koga boli **** sta su, doklegod je mjuza dobra? Kome se svidjaju poslednja 2 od Empyrium-a, nek' obavezno nabavi Tenhi. Secenje vena ZAGARANTOVANO Btw, kako ne mogu da stanu 2 albuma na disk? Songs of Moors + Where at Night = 42 + 32 min =.... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 nisam ja tako rachunala bi li mi narezao Tenhi ?(Kveld trepce svojim krupnim okicama ispred monitora u nadi da ce sharmirati bad Improv-a i dobiti dotichni disk ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 misty fields... mnjam... taman za buđenje po ovoj hladnoći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 treci disk Weiland-a je mozda i najbolji zato sto podseca na Tenhi. Sympho-folk?! ne bih rekao. Dark - moze. Medieval - moze da prodje. Ma koga boli **** sta su, doklegod je mjuza dobra? Kome se svidjaju poslednja 2 od Empyrium-a, nek' obavezno nabavi Tenhi. Secenje vena ZAGARANTOVANO Btw, kako ne mogu da stanu 2 albuma na disk? Songs of Moors + Where at Night = 42 + 32 min =.... ? Covek zna znanje! TENHI je nesto apsolutno neverovatno i bice ludilo kad izadje novi album. Svi trkom na temu o TENHI=ju koju sam otvorio na avatguarde-u, pa da malo caskamo. Takodje bih preporucio i isto finski NEST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 TEK DANAS SAM CUO WHERE AT THE NIGHT AND WOODGROWS PLACE kratak je ali je ludilo,a WAILAND je fantazija ja mislim da ovim ljudima das trijangl i dvojnice da bi opet napravili remek djelo tako da mi nisu dosadni ni bez bubnja MELANCHOLY STILL MY DESIRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 TEK DANAS SAM CUO WHERE AT THE NIGHT AND WOODGROWS PLACE kratak je ali je ludilo,a WAILAND je fantazija ja mislim da ovim ljudima das trijangl i dvojnice da bi opet napravili remek djelo tako da mi nisu dosadni ni bez bubnja MELANCHOLY STILL MY DESIRE osecam da si nabavio neku teshku piratchinu. naslov prvog albuma koji si pomenuo je Where At Night The Wood Grouse Plays , a drugog Weiland. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 naslov prvog albuma koji si pomenuo je Where At Night The Wood Grouse Plays , a drugog Weiland. covjece,prvi album je A WINTERSUNSET imam original drugi je SONGS OF MOORS AND MISTYFIELD i najjaci je mini album je WHERE AT... I traje kratko zadnji je WAILAND i raspali msu se posle njega evo posto smo u nedoumici THYRAVEN je njihov naj. fan na forumu pa neka nas edukuje ako grijesimo STAY DOOMED!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 tragedy, jedan mali savet - shvati ga dobronamerno... Ko boga te molim, kucaj sporije, jer stalno izvrćeš & gutaš slova, tako da je teško ponekad čitati tvoje postove... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragedy Posted May 26, 2004 Report Share Posted May 26, 2004 tragedy, jedan mali savet - shvati ga dobronamerno... Ko boga te molim, kucaj sporije, jer stalno izvrćeš & gutaš slova, tako da je teško ponekad čitati tvoje postove... poz MA NE COVJECE previse sam ja zdoomljen da bih bio prgav,ovo je samo docaravanje moje konfuzije,jer me veljko/THERAVEN/ JEDNO VRIJEME TOLIKO EDUKOVAO SA OVIM BENDOM DA ME SMORIO. STAY DOOMED! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBlackGoddess Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Album je "Where At Night The Wood Grouse Plays" Izdat 1999. godine (ako se ne varam ) The Shepherd And The Maiden Ghost,Many moons ago,Dying Brokenhearted i instrumental Wehmut su me ocharale. Od njih takodje imam Songs of Moors & Misty Fields i Weiland Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Queen Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Tek sad videh temu...shata da kazem...Imam A wintersunset,Songs of Moors & Misty Fields i Weiland.Po meni je A wintersunset najbolji od ova 3.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBlackGoddess Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 nja nja preslusala sam sve...samo ne posjedujem discove...mery sys , znam ko ce mi dat da narezem to,da se ne bedachim sa owim razjebanim kompom...p.s. ponowo sam u crnini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Imam od njih Where At Night The Woodgrouse Plays, Weiland, Songs of Moors & Misty Fields, A Wintersunset. Bas mi se svidjaju. Izdvojio bih pjesmu When Shadows Grow Longer koja mi se bas svidja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Queen Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 nja nja preslusala sam sve...samo ne posjedujem discove...mery sys , znam ko ce mi dat da narezem to,da se ne bedachim sa owim razjebanim kompom...p.s. ponowo sam u crnini Hehe da da dacu ti ja da narezesh.Opet si sva u crnini?Pa fino Ne znam mene odushevljavaju Moonromanticism,A gentle grieving farewell kiss sa A wintersunset. When Shadows Grow Longer i The Blue Mists of Night sa Songs of Moors & Misty Fields.Ali instrumental Nebel....fantazija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 ja kapiram samo Where at night......one kombinacije s black-om mi se ne dopadaju previshe:rolleyes: ...mada josh nisam slushala Weiland... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Weiland je dobar, samo malo previse mracan i istripovan sa onim nemackim.. inace ok po meni je Die Schwaene Im Schilf najbolja koju su Empyrium snimili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 Weiland je dobar, samo malo previse mracan i istripovan sa onim nemackim.. inace ok po meni je Die Schwaene Im Schilf najbolja koju su Empyrium snimili aaaa chula sam tu stvar , zvuchi bash paganski...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Имам сва четири издања. Ово је бенд који ме је дефинитивно изненадио својом музиком, у најпозитивнијем могућем смислу. Можда бих издвојио The Ensemble Оf Silence и Waldpoesie, а можда не бих ништа издвајао . Било како било, фантастичан бенд. Текстови су јако добри, и опет, несвакидашњи, како на "енглеским" албумима тако и на Weiland-у. Нема код њих BM утицаја, осим што човјек понекад вришти док пјева, што помало подсјећа на ово, али је суштински и концептуално то сасвим другачији начин вриштања, са посве другом сврхом Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 podize ti temu iz mrtvih, Heimdall. naravno da kod njih nema BM uticaja, izuzev na prva dva albuma i to iskljucivo ispoljenih kroz vokal, kao sto i sam rece. inace, "Lover's Grief" je, bar po meni, najkompletnija pesma koju je Empyrium stvorio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts