Tormentor Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 Imam ja taj demo. Nije nista posebno. Wintersunset je zakon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRaven Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA daj mi to!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted October 13, 2003 Report Share Posted October 13, 2003 Sto nisi prije rekao? Mogao sam da ti narezem, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRaven Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DA JDA DAJDJAJDASDKKASPOFKCASDKCASDFSDDSKJFAPGKPOASDF!!11!!!111 Sta hoces zauzvrat?Imam gomilu dobre muzike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 joj, sto ja volEm A Wintersunset 8O a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormentor Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ DA JDA DAJDJAJDASDKKASPOFKCASDKCASDFSDDSKJFAPGKPOASDF!!11!!!111 Sta hoces zauzvrat?Imam gomilu dobre muzike Fora je u tome sto zivim sa druge strane bare. Tako da ne mogu da radim razmjene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Бенд је доста готиван. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Bend mi se u pocetku svideo, ali sam ga brzo izgustirao. Ima lepih delova, ali ne obara s nogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Veoma dobar bend,ali na novom albumu su pocheli da smaraju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lungworm Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Songs Of Moors And Misty Fields mi je odličan, iako nisam nešto u doom fazonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 E pa ja jesam lifelong fan ovih ljdui. Ne znam sta vi imali prilike da cujete, ali moja lista top akusticnih albuma svih vremena bi bila: 1. Tenhi - Kauan 2. Empyrium - Where At Night The Wood Grouse Plays 3. Ulver - Kveldsjänger 4. Tenhi - Väre na Where At Night-u nista ne nedostaje po pitanju atmosfere, savrseno je izbrusen, dok ostali njihovi albumi mozda ostavljaju prostor za eventualno doterivanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botorius Posted November 26, 2003 Author Report Share Posted November 26, 2003 ODLICAN BEND(ILI PROJEKAT) STA VISE DA SE KAZE STETA STO VISE NE RADI.DA LI JE NEKO SLUSAO ZADNJI ALBUM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyRaven Posted November 29, 2003 Report Share Posted November 29, 2003 Zadnji album je cisto remek delo! Spoj Dark Folka i Neo klasike Svaki se nanovo odusevim kada ga cujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night_Blade Posted December 20, 2003 Report Share Posted December 20, 2003 Imao sam srecu da sam upoznao TheRavena i dobio od njega jedan album na prvo slusanje mi se svidjelo.Hail to Raven. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted December 20, 2003 Report Share Posted December 20, 2003 Ahahahahaha,imao si srecu sto si upoznao Veljka! a,hvala ti za ovo lepo si me nasmejao! Veljko,malo se zajebavam...samo mi je bilo smesno,ljubim te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night_Blade Posted December 21, 2003 Report Share Posted December 21, 2003 Damn nigga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Princess of Darkness Posted December 23, 2003 Report Share Posted December 23, 2003 ODLICAN BEND(ILI PROJEKAT) STA VISE DA SE KAZE STETA STO VISE NE RADI.DA LI JE NEKO SLUSAO ZADNJI ALBUM? Zadnji album imam i vise puta sam ga preslusavala. Muzicki je vrlo kvalitetan, zreo album, ali sto se lyrics tice, sve su na nemackom, a nemacki bas ne zborim najbolje, a smarajuce je prevrtati po recnicima...a uostalom nigde nisam ni mogla naci lyrics...sto je, po mom misljenju, veliki minus. A stvarno je steta sto su se raspali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Princess of Darkness Posted December 23, 2003 Report Share Posted December 23, 2003 Evo , ja se slazem sa Amentesom i Agarthom , muzika je stvarno lepa ali meni tu neshto fali , neshto shto ne mogu da definishem ...naravno , prilichno sam neobrazovana po pitanju Empyriuma jer slushah samo Where at night..........recimo , ima pesama od kojih padam na dupe (ex : Many moons ago.....) ali nikad necu biti dozivotan fan ovih likova ....u principu , najveci adut ovog benda je, po meni , vokal onog lika, stvarno mi lichi na pevanje nekih matorih darkera (a to ja mnogo volim) prosto mi je chudna kombinacija tog nekog dooma (pre bih rekla , te neke tragichnosti) i starinskog fazona tj muzike.....stvarno ne znam kako zvuche njihove agresivnije pesme , mozda cu imati bolje mishljenje kad ih chujem ... Mozda bi najadekvatniji opis bio da zvuce "medieval". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted December 23, 2003 Report Share Posted December 23, 2003 Damn nigga. :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted December 26, 2003 Report Share Posted December 26, 2003 Evo , ja se slazem sa Amentesom i Agarthom , muzika je stvarno lepa ali meni tu neshto fali , neshto shto ne mogu da definishem ...naravno , prilichno sam neobrazovana po pitanju Empyriuma jer slushah samo Where at night..........recimo , ima pesama od kojih padam na dupe (ex : Many moons ago.....) ali nikad necu biti dozivotan fan ovih likova ....u principu , najveci adut ovog benda je, po meni , vokal onog lika, stvarno mi lichi na pevanje nekih matorih darkera (a to ja mnogo volim) prosto mi je chudna kombinacija tog nekog dooma (pre bih rekla , te neke tragichnosti) i starinskog fazona tj muzike.....stvarno ne znam kako zvuche njihove agresivnije pesme , mozda cu imati bolje mishljenje kad ih chujem ... Mozda bi najadekvatniji opis bio da zvuce "medieval". to bash i nije, a pored toga ja medieval volim i to mi ne bi nikako smetalo, mislim , ima pesama koje bi mogle biti medieval ali ovo je stvarno chudna kombinacija nekog akustichnog dooma i starinskog i darkerskog nachina pevanja....a moram i da priznam, moje mishljenje o Empyriumu pochinje polako da se poravlja,sada se vishe koncetrishem na njihovo sviranje i pevanje (divno slaganje glasova)....ma dobri su braca pagani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 Nesto fali u muzici Empyrium-a? Ne bih rekla... Kveld, poslusaj pesme sa albuma "Songs of moors and misty fields" - secem nogu ako ti se ne svide... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 Dogovoreno....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Princess of Darkness Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 Svi albumi su fnomenalni. Tekstovi takodje! Ma tekstovi ubijaju! Jedino sto je "Weiland" na nemackom, no i on je muzicki, mozda i najzreliji album. A sto se prva tri tice ne mogu stvarno da izdvojim jedan koji bi mi bio bolji od ostalih! Eto, kad su ljudi umetnici u pravom smislu reci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botorius Posted January 19, 2004 Author Report Share Posted January 19, 2004 [quoSvi albumi su fnomenalni. Tekstovi takodje! Ma tekstovi ubijaju! Jedino sto je "Weiland" na nemackom, no i on je muzicki, mozda i najzreliji album. A sto se prva tri tice ne mogu stvarno da izdvojim jedan koji bi mi bio bolji od ostalih! Eto, kad su ljudi umetnici u pravom smislu reci!te] ovim zadnjim si sve rekla.inace sto se tice tekstova ja sam ih skidao sa oficijalnog sajta[/www.empyrium.deurl] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botorius Posted January 19, 2004 Author Report Share Posted January 19, 2004 Posted: 16 Jan 2004 13:41 Post subject: -------------------------------------------------------------------------------- Svi albumi su fnomenalni. Tekstovi takodje! Ma tekstovi ubijaju! Jedino sto je "Weiland" na nemackom, no i on je muzicki, mozda i najzreliji album. A sto se prva tri tice ne mogu stvarno da izdvojim jedan koji bi mi bio bolji od ostalih! Eto, kad su ljudi umetnici u pravom smislu reci! ovim se sve rekla.sto se tice tekstova probaj www.empyrium.de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts