Despot! Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Pesma se zove ''The Days Before the Fall'' i oan s enalazi na ovoj akustičnoj kompilaciji Prophecy-ja. Inače akustična je, ali je solo snimljen na električnoj gitari. Pesma je stvarno super i ubedljivo je najbolja od svih koje se nalaze na ovom duplom CD-u. Ime kompilacije je ''Whom the Moon Nightsong sings'' i izlazi 29.oktobra. Despote, link... Ako mozda imas neki intervju sa njima, pitaj ih da li ce izdati novi album uskoro... Pa ja svakog trenutka čekam da mi stigne taj njihov novi album to su oni već odavno najavili. Mislim čak da imam negde i spisak pesama. Sigurno ćemo uraditi intervju, pitaću ga šta poželite samo ostavite pitanja ovde na forumu... daj link ovo me podsećam opet na onu priču sa Enslavedom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Neka neko postavi link za novu pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Ama ljudi imaju watermark-ovan promo, to ne sme da se deli, kako ne shvatate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Pa ja svakog trenutka čekam da mi stigne taj njihov novi album to su oni već odavno najavili. Mislim čak da imam negde i spisak pesama. Sigurno ćemo uraditi intervju, pitaću ga šta poželite samo ostavite pitanja ovde na forumu... Cekaj, oni su vec snimili novi album (ne kompilaciju nego album)? Ako je u pitanju novi album, daj barem spisak pesama i trajanje istih ako si u mogucnosti haha... Sto se tice pitanja, nista posebno osim da nam (ako snimaju novi album) opise pesme i to da li ce biti kao prva dva ili kao poslednja dva albuma... Bilo bi dobro da sada nesto odrade kao prva dva, jer stvarno obozavam njihovu muziku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 ako je watermarkovan cd mozda samo da se okaci ta empyrium pesma negde? necemo deliti dalje... bude negde cuku vremena i onda obrisemo link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 da.. aj okacite na 30min ili tako nesto, necemo serovati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Posle 30 minuta, obrise se link i svi srecni i zadovoljni... Aaaaa hocemo novu pesmu, kakvo crno serovanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Sorry, no share. Politika firme jbg. Takav je dogovor između Despota i mene, i ne kršimo ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Grobe, ostavi im broj telefona - neka te zovu pa im ti puštaj pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 I sad mi treba da cekamo kraj oktobra, i pitanje je da li ce onda biti negde za download, posto nije toliko poznat bend... Damn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Grobe, ostavi im broj telefona - neka te zovu pa im ti puštaj pesmu. E jbg to bi baš bilo zlo I sad mi treba da cekamo kraj oktobra, i pitanje je da li ce onda biti negde za download, posto nije toliko poznat bend... Damn... Ma biće, šta ti je, to im je najveća ekskluziva na kompilaciji uz Ulver pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Čekaj, ja nisam mnogo obraćao pažnju - kakvu bre Ulver pesmu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Čekaj, ja nisam mnogo obraćao pažnju - kakvu bre Ulver pesmu? Also featured are the genre's founding fathers, Ulver, with a very rare recording from 1997: their track 'Synen' was only featured on a very limited underground compilation and is probably the Norwegians' most sought-after song. Tracklist: http://shop.prophecy-productions.de/product_info.php?info=p1146_V-A---Whom-the-Moon-a-Nightsong-sings--2CD-Digibook-.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Oho, pa sad tek ja vidim ko je tu još sve uzeo učešće - Tenhi, Vali, Nest... Ne znam zašto sam se istripovao da je to neka niža liga pa da je Empyrium jedina ekskluziva. daj picko link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Ma sve Prophecy ekskluzivci, ja sam preleteo na brzinu ali nekako mi se na prvu čini da su najveća imena najbolje odradila posao - October Falls, Nest, Dornenreich, Ulver, Empyrium... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 hoces da zovem Blagoja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Ne, dragi Bože. Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Grobe, ostavi im broj telefona - neka te zovu pa im ti puštaj pesmu. Bolje bi bilo da se njih dvojica lepo cuju i promene politiku firme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Ma sve Prophecy ekskluzivci, ja sam preleteo na brzinu ali nekako mi se na prvu čini da su najveća imena najbolje odradila posao - October Falls, Nest, Dornenreich, Ulver, Empyrium... Ulver pesma je isto tako super ispala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Uh, svi ti bendovi na kompilaciji.. moram da cujem to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gradimir Cugalić Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Ajde neka mi neko objasni sta mu je to "watermarkovani" cd i zašto ne sme da se okači. Koje su posledice za nekog ako to okači? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Sada izdavačke kuće šalju promose koji su watermarkovani tj obeleženi. Ako uploadujem promo na net, oni jednostavno skinu, vide da sam ja i mogu da me i krivično gone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gradimir Cugalić Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Sada izdavačke kuće šalju promose koji su watermarkovani tj obeleženi. Ako uploadujem promo na net, oni jednostavno skinu, vide da sam ja i mogu da me i krivično gone. Aha, to se znaci odnosi na promo izdanja koje izdavac posalje kupcu... Hvala na objasnjenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Ne kupcu, što bi njima slali promose? Promosi idu novinarima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 kako se taj watermark uopste vidi? npr. novinar pusti pesmu na radiju, neko je snimi i onda taj snimak okaci na net - youtube recimo, i kako onda provale ko je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts