Talvi Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Audio_watermark_detection Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 (edited) Edited September 29, 2010 by Buddha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Jel to znaci da vise nece biti albuma za download pre zvanicnog izlaska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Jel to znaci da vise nece biti albuma za download pre zvanicnog izlaska? Ne, to ti se radi odavno i uvek leakuju albumi, evo recimo novi Hail of bullets je poslat novinarima pre recimo 7 dana i odmah sutradan je procurela baš ta kopija, zavisi sve, neki vole da dižu promose na net, a recimo Grave digger novi je procureo greškom izdavačke kuće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gradimir Cugalić Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Ne kupcu, što bi njima slali promose? Promosi idu novinarima. Da, to sam i mislio ali drugo sam napisao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 kako se taj watermark uopste vidi? npr. novinar pusti pesmu na radiju, neko je snimi i onda taj snimak okaci na net - youtube recimo, i kako onda provale ko je? Inače pesma je ko mešavina akustičnog Empyriujuma i pesma sa Songs of Moors and Misty Fields. Ima na kompilaciji finih stvari a posebno je fino ispala pesma Ulvera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 To Despote, to nam reci, kakvi votermarkovani cd-ovi, hocemo pesmu... Uh jedva je cekam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Kako jebe kevu ova nova pesma jebem ti sunce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Sad za kaznu, sto se igras sa nasim iscekivanjima i emocijama, kaci pesmu haha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Jel ima neofolk elemenata u pesmi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Definitivno je Empyrium vrhunac kompilacije, pesma je uglavnom zasnovana na vokalima uz par dobrih melodja koje se provlače ispod a tu je i solo na električnoj, stvarno ako ovakav bude album - vrh. Odmah posle ide Ulver, tako jednostavna pesma a baš prelepa, samo uvodna kratka deonica na gitari je dovoljna da istera suze na oči čoveku. Treće mesto su mi moje otkriće godine Les Discrets sa dve pesme od kojih jedna kratka a druga je sa splita Alcest. Vrhunski mi je i Dornenreich i Tenhi, to su albumske pesme ali ja sam ta izdanja preskočio pa ću to definitivno poskidati. Ima i par otkrića dobrih - Neun Welter je baš dobar, Syven, projekat momaka iz Nest, isto. Mada niko na kompilaciji nije zajebao, izuzetno je prijatna i lepa i naravno posebno dobro ide noću uz neko kuliranje. Eto ja vas više neću mučiti, opisao sam šta vas čeka, sledeći moj post će biti link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Mislis na Neun Welten? Uh, obozavam njih. Ovu kompilaciju moram da imam. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Da typo jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Definitivno je Empyrium vrhunac kompilacije, pesma je uglavnom zasnovana na vokalima uz par dobrih melodja koje se provlače ispod a tu je i solo na električnoj, stvarno ako ovakav bude album - vrh. Odmah posle ide Ulver, tako jednostavna pesma a baš prelepa, samo uvodna kratka deonica na gitari je dovoljna da istera suze na oči čoveku. Treće mesto su mi moje otkriće godine Les Discrets sa dve pesme od kojih jedna kratka a druga je sa splita Alcest. Vrhunski mi je i Dornenreich i Tenhi, to su albumske pesme ali ja sam ta izdanja preskočio pa ću to definitivno poskidati. Ima i par otkrića dobrih - Neun Welter je baš dobar, Syven, projekat momaka iz Nest, isto. Mada niko na kompilaciji nije zajebao, izuzetno je prijatna i lepa i naravno posebno dobro ide noću uz neko kuliranje. Eto ja vas više neću mučiti, opisao sam šta vas čeka, sledeći moj post će biti link. ubrzaj to malo sa linkom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 daj link Despote, link... Neka neko postavi link za novu pesmu. daj picko link nego, retko sta raduje kao vest o njihovom reunion-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 (edited) link za novu pesmu: Empyrium – The Days Before the Fall (Whom The Moon A Nightsong Sings) http://depositfiles.com/en/files/i6ilenh6t Edited October 25, 2010 by Defunctus 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Aaaaaaaaaaaa ziveo rodjace, sad ce se preslusati... Hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 (edited) Svaka im cast, uspeli su da me rasplacu. Orgulje, violoncelo, glasovi, violina, distorzija, prelazi bubnjeva, akusticna gitara dok distorzija siba, prelepo ljudi, stvarno prelepo. Stojao sam i blenuo u jednu tacku na mom zidu u sobi, jer sam bio zapanjen koliko strasti ovde ima, intro me je vec osvojio, a gde je ostatak pesme. Koliko god Doom bendova cuo i slusao, ovo je toliko mocno i sa dubokim znacenjem, da su se stari dani vratili. Stvarno su legende. Hvala im na tome i nadam se da ce biti novi album... Edit: Mozda vam ovo zvuci "gej" ali emocije su me malo ponele... Edited October 25, 2010 by Aces High 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Suvišno komentarisati, Aces High reče sve što sam ja nameravao. Samo da bude albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 izuzetno, u nedostatku prikladnije reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Kako dobra pesma, neverovatno.. nemam reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Cela kompilacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 o,konacno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts