Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Jebem ti sunce hevi metal postao hipsterski žanr, Lou na temi. Quote
Lou Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Jebem ti sunce hevi metal postao hipsterski žanr, Lou na temi. Jok, mene boli kurac za bend, ali sam naišao na novu pesmu, pa podelio sa vama, jer znam da volite. Quote
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Svejedno, dovoljno je što znaš za ovakav bend. Quote
azal Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 ovaj proto-metal fazon je najhipsterskije sto postoji u metalu trenutno, jedino se na yumetalu kao neki kult za tr00 likove predstavlja. ali dobro zvuce ove pesme svakako Quote
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Dobar je i album svakako, sviđa mi se baš taj ribin raspukli glas, fazon pevam u pet ujutru posle flaše viskija i loše noći. Quote
Lou Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 ovaj proto-metal fazon je najhipsterskije sto postoji u metalu trenutno, jedino se na yumetalu kao neki kult za tr00 likove predstavlja. Potpisujem. Quote
Јарослав Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Јел то значи да ћеш почети да слушаш овакве ствари? Quote
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Btw naravno da jeste ali ga to ne čini manje kultnim, i kad hipsteri odu za par godina pravac će ostati isti. Samo mi nije jasno šta je to što privlači iste metalu? Quote
Јарослав Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Ја и нисам баш нешто приметио да их привлачи. Мада, све ово ме подсећа на онај ретро Thrash трип од пре пар година. Једина разлика је што је тај фазон сада отишао у курац и што је било много више бендова него што је то случај код Хевија. Ваљда се неће то овде десити. Quote
Lou Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 (edited) Јел то значи да ћеш почети да слушаш овакве ствари? Ja i nisam siguran okle je krenula priča o mom hipsterstvu. Šta ja to slušam, a vi ne, gde bacam worship na nebitne hajpovane indie bendove (kao vi na nebitne hajpovane metal bendove )? Upade Jare, pa da dodam: retro thrash pre par godina, pa hipster/post/shoegaze black, pa retro death, a sada heavy i proto doom. Edited January 18, 2012 by Lou Quote
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Kad čovek dobije etiketu ne opra ga ni Dunav ni Sava Vidiš da si hipster, "nebitne bendove", ako worshipujem neki bend meni je bitan, boli me kurac koliko je veliki. Quote
Lou Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 I opet mi ne reče odakle etiketa. Kažem nebitne, jer po istom osnovu padaju prozivke na račun hipstera. To kome je koliko nešto bitno je, naravno, potpuno subjektivno. Quote
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Ko će to znatik, dobio si je, sad ćuti Quote
kuruz Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Не кукај, Лу, само ће још више да те дркају. Видиш шта мени раде због једном почупаних обрва. Quote
Lou Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Brate, mnogo si ti više uradio od toga, spisak je podugačak. Ko će to znatik, dobio si je, sad ćuti Quote
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 O, evo ga i metroseksualac na temi, hevi metal ide u kurac vaistinu. Moram pogledati novi Ram spot da dođem sebi. Molim vas dodajte mi Don't break the oath da dignem nivo metala u krvi. Quote
kuruz Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Brate, mnogo si ti više uradio od toga, spisak je podugačak. Ћути, хипстеру! Quote
Divlji Tigar Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 (edited) Мада, све ово ме подсећа на онај ретро Thrash трип од пре пар година. Једина разлика је што је тај фазон сада отишао у курац и што је било много више бендова него што је то случај код Хевија. Ваљда се неће то овде десити. Bilo je i previše tih retro Treš bendova, neki su bili skroz dosadni i prevelika kopija starih bendova. Jednom sam slušao demo neke grupe i ono je svučalo potpuno isto kao "Sentence Of Death", samo 10 puta dosadnije. Ovi novi Hevi bendovi zvuče odlično, posebno švedski. Čak i italijani imaju jedan odličan bend. http://www.yumetal.net/forum/topic/50451-sign-of-the-jackal Edited January 18, 2012 by Divlji Tigar Quote
Talvi Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 O, evo ga i metroseksualac na temi, hevi metal ide u kurac vaistinu. Moram pogledati novi Ram spot da dođem sebi. Molim vas dodajte mi Don't break the oath da dignem nivo metala u krvi. Metroseksualac se dokazao na fejsu onomad, Lulu tek treba da se dokaže. Quote
kuruz Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Коначно један човек да прозбори мудро. Комшија је то. Quote
kuruz Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Ово је вероватно једини метал форум на којем је медицинска сестра модератор. 1 1 Quote
Recommended Posts