Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 good one. Evo jedan fin tekst o hipsterima u metalu: http://themetalpigeon.com/2012/01/17/npr-and-pitchfork-putting-their-best-metal-of-2011-lists-in-perspective/ Quote
azal Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 good one. Evo jedan fin tekst o hipsterima u metalu: http://themetalpigeon.com/2012/01/17/npr-and-pitchfork-putting-their-best-metal-of-2011-lists-in-perspective/ ja sam ovo sve rekao prosle godine na brooklyn veganu u commentima, samo nisam bio ovoliko detaljan Quote
Grobodan Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Da baš sam se tebe setio Lazo, kad ti je lik rekao "ti verovatno slušaš Gardijan", kao da je to smrtni greh. Srce mi je ogrejao ovaj tekst, baš sve što mislim je čovek lepo napisao. Quote
Јарослав Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Upade Jare, pa da dodam: retro thrash pre par godina, pa hipster/post/shoegaze black, pa retro death, a sada heavy i proto doom. С тим што је hipster/post/black/shoegaze мање-више новији тренд, па треба очекивати да за неких 10так година то буде у наглом паду, да би се за 20 година појавили бендови који ће опет то свирати на основу овог данашњег. Quote
Lou Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Kao pravac je noviji, ali je pomama za time krenula pre old school death-a i retro heavy-ja, to sam hteo da kažem. Pročitao sam ovaj članak o hipsterima i metalu, lepo je izneo stvari, samo se ne bih složio sa jednim detaljom - ne može baš toliko da zamera što je neko svoju listu nazvao "The best metal...". Jebi ga, ja kada napravim listu, to je MOJA lista i to je za mene najbolji metal te godine i kakve veze ima što tu nema power-a, podrazumeva se da je izbor moj, a tako i čitalac treba da priđe listi. Ako publici treba sve da se crta, ko ih jebe, neka nešto otkriju sami. Quote
sleep024 Posted February 4, 2012 Author Report Posted February 4, 2012 (edited) Heavy metal ne može da bude hipsterski žanr. Još jedan dobar noviji bend u sličnom fazonu: High spirits. Edited February 4, 2012 by sleep024 Quote
Divlji Tigar Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Hvala na preporuci za High Spirits. Preslušao sam album i deluje zanimljivo na prvo slušanje. Quote
Talvi Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Ćao. Christian Mistress - Possession (2012) Quote
Јарослав Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 (edited) То, бре! Овог пута ниси изневерио к'о за Asphyx. Иначе, тек сад сам погледао страницу на ласт-у, и Фенриц је лепо рекао: They play heavy metal the old way, the exact way we enjoy it ourselves. Edited February 19, 2012 by Јарослав Quote
azal Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 meni ovo uzasno dosadno na prvo slusanje. devojka ima bas, bas dosadan glas. Quote
Lou Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Evo mene opet. http://www.youtube.com/watch?v=YsM1zml0W60&feature=g-u-u&context=G299187bFUAAAAAAAGAA Quote
Runner Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Dobar je ovo bend, masna krljacina iz sve snage, samo sto mom ukusu ne odgovara to sto im novi album, kao ni prosli, nema upecatljivih pjesama, pa slusajuci album sticem utisak kao da se vrti samo jedna stvar. No i pored toga, muzika, bend (i pjevacica) sa mudima. btw, dobar ovaj spot, upravo ga pogledah. Quote
BLAGOJE Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 ja isto prizeljkujem neki bas epicni wizardovski rif svo vrijeme,ali ocigledno samo onaj narkoman je trenutno sposoban za to.ostalo mi je strava,narocito njen vokal. Quote
Grobodan Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Meni isto dobar album (mada je debi bolji), ne razumem što su kultovi gore popljuvali. Ribin glas je baš acquired taste, nisam još načisto sa njom Quote
BLAGOJE Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 izgleda da se svidja onima koji se naloze na njenu boju glasa.bolji je debi,to je cinjenica,ali bi ja nju mogao vazdan da slusam. Quote
Јарослав Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Ја само да јавим да је нови стварно одличан и да му је итекако потребно време да се слегне. После неколико лаганих вртења у последња два дана, слободно могу рећи да ми је за нијансу бољи од првог. Quote
Grobodan Posted August 17, 2015 Report Posted August 17, 2015 Vracaju se ovi, evo novog spota: Album izlazi za mesec dana. Quote
Kumodraski Vo Posted August 17, 2015 Report Posted August 17, 2015 cim je kanje uzeo za omot mora da valja Quote
Grobodan Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Eve ga novi album http://rusfolder.com/44188439 Quote
Recommended Posts